ayy canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.bizim daha tarih belli değil ama napıcam ne edicem bende şaşırıyorum panik yapıyorum şimdiden.yardımcı olamadığım için üzgünüm ama inşallah güzel şeyler yaşarsın ve hep mutlu olursun
canım aynı duyguları benimle paylaşman bile yeter inan kendimi yalnız hissetmiyorum en azından kaydirigubbakcemile5 cumartesi gününü atlatayım ben yardımcı olurum sana tecrübe sahibi olucam haliyle kaydirigubbakcemile3
oy oy oy kızlar büyük gün geldi yarın acayip heyecanlıyım yapıcaklarım bitmedi alıcaklarım var offf offff nasıl yetişicem bakalım bide tuhaf bir sıkıntı oluştu içimde sevgilim arıyor tel. açmak bile istemiyorum soğuk konuşuyorum.. Allahım noluyor bana ....:bbo:
canım kıyafeti felan aldım ıvır zıvır şeyler kaldı işte ikramlar felan... bu arada sana tavsiyem olsun kahve işi için arçelik in telve makinası var 10 dk 20 kişiye kahve çıkıyor bol köpüklü dehşet bişey kaydirigubbakcemile3 rezil olma derdi yok
ay ne bileyim ya benim ailem biraz sorunlu yani babam damadı istemiyor bayan kuaförü diye ailenin geneli yaşımın küçük olduğunu düşünüyor ön yargılı, ama ben 20 yaşındayım hayata erken atıldım 5 yaşında ilkokula başlayınca 16 yaşında üniv. başladım :) 2 sene okudum 18 yaşında mezun oldum ve 2 senedir çalışıyorum yani ruhen yaşımı evlenmek için küçük görmüyorum.. erkek arkadaşım 26 yaşında bu arada.. ne bileyim bizim ailenin tuhaf bakışları korkutuyor beni.. :1ninca:
bizimkiler damada sıcak bakıyolar çünkü uzaktan akrabamız o yönden yırtıyorum ben paçayı..ama merak etme babalar ne kadar istemesede sertte görünseler onlar kızlarına kıyamazlar. :gitme: baban belli etmesede üzüldüğü için ve sonuçta kıymetlisin sen onlar için yani bi kızı kuaförede mühendisede vermek aynı şey.sonuçta mühendis bile olmuş olsaydı baban yine düşünecekti.herşeyde var bir hayır.içime doğuyo güzel olucak canım inşallah..gelişmeleri mutlaka yaz olur mu... yerimseniben
bu kahve makinasını acilen almam lazım ne kadar canım fiyatı kaydirigubbakcemile3
bende 19 yaşındayım canım.hem çalışıp hem okuyorum.aileme destek oluyorum.benim erkek arkadaşımda 25 yaşında.bizimde 6yaş aramız var.ama olgun bir insan.ben çok çabaladım aynı senin gibi.ben yaşıtlarımı geçtim kendimden büyük olan insanların bi çoğundanda olgun olduğumu hissediyorum ve sonuçta bu işler nasip.ben seviyomuyum seviyorum.evlenmek istediğim adam beni seviyomu seviyo.biz birbirimize güveniyomuyuz güveniyoruz.o zaman hiç kimsenin zerre kadar karışmaya hakkı yoktur.!! hep mutlu ol tatlım benima.s.
Canım benim yaaaaa çok sağol valla seninle konuşunca içimdeki sıkıntılar geçiyor valla:1hug:
durumlarımız aynı gibi bizimde 6 yaş var aramızda bende çok mücadele ettim hatta babam benimle konuşurken gidersen mutluymuşsun mutsuzmuşsun beni ilgilendirmez o eve girersen kefeninle çıkarsınklava: diye konuşuyor haliyle morelim bozuk oluyorum, annem desen ne haliniz varsa görün havalarında bir öyle bir böyleler zor yani... bide sevgilim arnavut ben edirneliyim babam kendimi bildim bileli arnavutları sevmez hep kötü konuşurdu... büyük konuşmanın cezasını çekiyor eee bununda verdiği bir hazımsızlık var... bazen kendimi aşk-ı memnunun bihteri gibi hissediyorum annesine inat adnan la evlendi ya bende babama inat arnavut birisine gidiyorum :jeyyar:
Kızlar cumartesi istemeye geliyorlar beni.. ama ben hiçbirşey bilmiyorum ailem pek bir ilgisiz zaten olsunda bitsin diye bakıyorlar, yani sorucaklarım var :sm_confused:
1. kapıda karşıladıktan sonra kahveler yapılana kadar ben mutfaktamı beklemeliyim??
2. Söz yüzükleri takıldıktan sonra biz ilk önce birbirimizi tebrik edicez sonra önce ilk ben onun ailesinin elini öpücem sonra kendi ailemin elini öpücem değilmi?..
3. ilk önce kahveler dağıtılsın isteme olayı gerçekleştikten sonra ikramları yapalım diyorum uygun olurmui? (poğça- börek vs.)
çok saçma ve basit sorular biliyorum ama emin olmak istiyorum:kedi:
1. kapıda karşıladıktan sonra kahveler yapılana kadar ben mutfaktamı beklemeliyim??
Ben oturmuştum onlarla,yani kahveler yapılana kadar içerde beklememiştim.Kuralı ne bilmiyorum ama bizden bahsediyorlardı ve dinlemek istemiştim -tatlicadiarzu-
2. Söz yüzükleri takıldıktan sonra biz ilk önce birbirimizi tebrik edicez sonra önce ilk ben onun ailesinin elini öpücem sonra kendi ailemin elini öpücem değilmi?..
Biz birbirimizi öpmeyi unutmuştuk saf gibi,milleti öpmeye başlamıştık.Aynen söylediğin gibi yapacaksın canım,öp sözlünü ve sıkı sıkı sarıl..İnan çok mutlu anlar o anlar..
3. ilk önce kahveler dağıtılsın isteme olayı gerçekleştikten sonra ikramları yapalım diyorum uygun olurmui? (poğça- börek vs.)
yüzükler takılıp herşey bittikten sonra pasta-börek işine girilir diye biliyorum.hem sohbet ortamı oluşuyor böylelikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?