• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar Hiç Birşey Bilmiyorum. Ne Yapacağım Ben?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar cumartesi istemeye geliyorlar beni.. ama ben hiçbirşey bilmiyorum ailem pek bir ilgisiz zaten olsunda bitsin diye bakıyorlar, yani sorucaklarım var :sm_confused:

1. kapıda karşıladıktan sonra kahveler yapılana kadar ben mutfaktamı beklemeliyim??
2. Söz yüzükleri takıldıktan sonra biz ilk önce birbirimizi tebrik edicez sonra önce ilk ben onun ailesinin elini öpücem sonra kendi ailemin elini öpücem değilmi?..
3. ilk önce kahveler dağıtılsın isteme olayı gerçekleştikten sonra ikramları yapalım diyorum uygun olurmui? (poğça- börek vs.)

çok saçma ve basit sorular biliyorum ama emin olmak istiyorum:kedi:

ayy canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.bizim daha tarih belli değil ama napıcam ne edicem bende şaşırıyorum panik yapıyorum şimdiden.yardımcı olamadığım için üzgünüm ama inşallah güzel şeyler yaşarsın ve hep mutlu olursun

öncelikle hayırlı olsun canım...
1-yok canım bence gerek yok otur sende hanım hanım o ilk anları kaçırma ne gerek var dışarıda beklemene eskidenmiş onlar bence...
2-birbirinizi öptükten sonra bence onun babası ve annesini öpersin..çünkü bu arada sözlünde ilk önce senin anne ve babanı öpecektir.sonra kendi ailene geçersin...
3-sohbet muhabbet ortamından sonra ne bileyim işte ortama göre yarım saat falan sonra kahveleri yapmaya başlarsın..kahveler içilirken isteme gerçekleşir..üzerinden yine bir yarım saat sonra ikramlar hazırlanır..tabi bunlar farazi zamanlamalar sen yine ortamı takip etmeye devam et...
mutluluklar diliyorum

1. kapıda karşıladıktan sonra kahveler yapılana kadar ben mutfaktamı beklemeliyim??

bizde öyle olmadı, gayet gittim oturdum. bir süre sonra mutfağa geçtim. kahveler geldi. içildi bitti. ben boşları götürdüm. sonra börekleri tepsiye dizip fırına verme işlemine başlarkeeeeenn bir baktım beni istiyorlar :D

2. Söz yüzükleri takıldıktan sonra biz ilk önce birbirimizi tebrik edicez sonra önce ilk ben onun ailesinin elini öpücem sonra kendi ailemin elini öpücem değilmi?..

öyle plan yapma akışına bırak. ben de öyle diyordum önce şu sonra bu diye. salona gittim onun anne babasını öptüm. baktım kimse de tepki yok. ben de yerime oturdum. zaten o da ben gelene kadar sadece benim anne babamı öpmüş. plan yapma akışına bırak.

3. ilk önce kahveler dağıtılsın isteme olayı gerçekleştikten sonra ikramları yapalım diyorum uygun olurmui? (poğça- börek vs.)

zaten öyle olur. önce kahve ve isteme faslııı, istendikten sonra ikram :D

hayırlısı olsun şimdiden...

ayyy canlarım benbim ya kızlar valla sağolun çok gergindim ben bu konuda sayenizde rahatladım biraz konuşucak birilerine ihtiyaç duyuyor insan.. :1hug: Allah razı olsun..

ayy canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.bizim daha tarih belli değil ama napıcam ne edicem bende şaşırıyorum panik yapıyorum şimdiden.yardımcı olamadığım için üzgünüm ama inşallah güzel şeyler yaşarsın ve hep mutlu olursun

canım aynı duyguları benimle paylaşman bile yeter inan kendimi yalnız hissetmiyorum en azından kaydirigubbakcemile5 cumartesi gününü atlatayım ben yardımcı olurum sana tecrübe sahibi olucam haliyle kaydirigubbakcemile3

ben de geçen hafta sözelendim gelsinler kapıyı aç hoşgeldiniz de,git mutfağa kahve yap onlar o arada seni isterler gidip kahveleri ikram edersin.yüzükler takılınca önce ailelerin elini öpün derim sonra da diğer pasta börek fln ikramı başlar sohbet derken biter gideeeropuyorumnanaktantebrikler şimdiden

canım aynı duyguları benimle paylaşman bile yeter inan kendimi yalnız hissetmiyorum en azından kaydirigubbakcemile5 cumartesi gününü atlatayım ben yardımcı olurum sana tecrübe sahibi olucam haliyle kaydirigubbakcemile3

tamam canım özel mesaj at bana.. bekliycem anlatıcaklarını sabırsızlıkla ... opuyorumnanaktan

oy oy oy kızlar büyük gün geldi yarın acayip heyecanlıyım yapıcaklarım bitmedi alıcaklarım var offf offff nasıl yetişicem bakalım bide tuhaf bir sıkıntı oluştu içimde sevgilim arıyor tel. açmak bile istemiyorum soğuk konuşuyorum.. Allahım noluyor bana ....:bbo:

oy oy oy kızlar büyük gün geldi yarın acayip heyecanlıyım yapıcaklarım bitmedi alıcaklarım var offf offff nasıl yetişicem bakalım bide tuhaf bir sıkıntı oluştu içimde sevgilim arıyor tel. açmak bile istemiyorum soğuk konuşuyorum.. Allahım noluyor bana ....:bbo:

şşşt...fıstıkk sakin olll...

ben senden tecrübe kapıcam , sen sakin ol ki bende seni örnek alayım dimi ama naniknanik

canım benim soğuk konuşma ya enişte bişey oldu sancak falan

ne alman gerekiyo? kıyafetini aldın mı?

hiç planlı olmadıki bizim. sürekli yanlarında unuttum. bizzim kiler aileler yani ilkkez tanıştılar ama bi muhabbet bi muhabbet. kahveler içildi çaylar içildi ikramlar yendi en son meyve suyu içildi kalkcaklardı artık istediler benikaydirigubbakcemile3

canım kıyafeti felan aldım ıvır zıvır şeyler kaldı işte ikramlar felan... bu arada sana tavsiyem olsun kahve işi için arçelik in telve makinası var 10 dk 20 kişiye kahve çıkıyor bol köpüklü dehşet bişey kaydirigubbakcemile3 rezil olma derdi yok

ay ne bileyim ya benim ailem biraz sorunlu yani babam damadı istemiyor bayan kuaförü diye ailenin geneli yaşımın küçük olduğunu düşünüyor ön yargılı, ama ben 20 yaşındayım hayata erken atıldım 5 yaşında ilkokula başlayınca 16 yaşında üniv. başladım :) 2 sene okudum 18 yaşında mezun oldum ve 2 senedir çalışıyorum yani ruhen yaşımı evlenmek için küçük görmüyorum.. erkek arkadaşım 26 yaşında bu arada.. ne bileyim bizim ailenin tuhaf bakışları korkutuyor beni.. :1ninca:

canım kıyafeti felan aldım ıvır zıvır şeyler kaldı işte ikramlar felan... bu arada sana tavsiyem olsun kahve işi için arçelik in telve makinası var 10 dk 20 kişiye kahve çıkıyor bol köpüklü dehşet bişey kaydirigubbakcemile3 rezil olma derdi yok

ay ne bileyim ya benim ailem biraz sorunlu yani babam damadı istemiyor bayan kuaförü diye ailenin geneli yaşımın küçük olduğunu düşünüyor ön yargılı, ama ben 20 yaşındayım hayata erken atıldım 5 yaşında ilkokula başlayınca 16 yaşında üniv. başladım :) 2 sene okudum 18 yaşında mezun oldum ve 2 senedir çalışıyorum yani ruhen yaşımı evlenmek için küçük görmüyorum.. erkek arkadaşım 26 yaşında bu arada.. ne bileyim bizim ailenin tuhaf bakışları korkutuyor beni.. :1ninca:

bizimkiler damada sıcak bakıyolar çünkü uzaktan akrabamız o yönden yırtıyorum ben paçayı..ama merak etme babalar ne kadar istemesede sertte görünseler onlar kızlarına kıyamazlar. :gitme: baban belli etmesede üzüldüğü için ve sonuçta kıymetlisin sen onlar için yani bi kızı kuaförede mühendisede vermek aynı şey.sonuçta mühendis bile olmuş olsaydı baban yine düşünecekti.herşeyde var bir hayır.içime doğuyo güzel olucak canım inşallah..gelişmeleri mutlaka yaz olur mu... yerimseniben

bu kahve makinasını acilen almam lazım ne kadar canım fiyatı kaydirigubbakcemile3

bende 19 yaşındayım canım.hem çalışıp hem okuyorum.aileme destek oluyorum.benim erkek arkadaşımda 25 yaşında.bizimde 6yaş aramız var.ama olgun bir insan.ben çok çabaladım aynı senin gibi.ben yaşıtlarımı geçtim kendimden büyük olan insanların bi çoğundanda olgun olduğumu hissediyorum ve sonuçta bu işler nasip.ben seviyomuyum seviyorum.evlenmek istediğim adam beni seviyomu seviyo.biz birbirimize güveniyomuyuz güveniyoruz.o zaman hiç kimsenin zerre kadar karışmaya hakkı yoktur.!! hep mutlu ol tatlım benim :nazar: a.s.

bizimkiler damada sıcak bakıyolar çünkü uzaktan akrabamız o yönden yırtıyorum ben paçayı..ama merak etme babalar ne kadar istemesede sertte görünseler onlar kızlarına kıyamazlar. :gitme: baban belli etmesede üzüldüğü için ve sonuçta kıymetlisin sen onlar için yani bi kızı kuaförede mühendisede vermek aynı şey.sonuçta mühendis bile olmuş olsaydı baban yine düşünecekti.herşeyde var bir hayır.içime doğuyo güzel olucak canım inşallah..gelişmeleri mutlaka yaz olur mu... yerimseniben

bu kahve makinasını acilen almam lazım ne kadar canım fiyatı kaydirigubbakcemile3

bende 19 yaşındayım canım.hem çalışıp hem okuyorum.aileme destek oluyorum.benim erkek arkadaşımda 25 yaşında.bizimde 6yaş aramız var.ama olgun bir insan.ben çok çabaladım aynı senin gibi.ben yaşıtlarımı geçtim kendimden büyük olan insanların bi çoğundanda olgun olduğumu hissediyorum ve sonuçta bu işler nasip.ben seviyomuyum seviyorum.evlenmek istediğim adam beni seviyomu seviyo.biz birbirimize güveniyomuyuz güveniyoruz.o zaman hiç kimsenin zerre kadar karışmaya hakkı yoktur.!! hep mutlu ol tatlım benim :nazar: a.s.

Canım benim yaaaaa çok sağol valla seninle konuşunca içimdeki sıkıntılar geçiyor valla:1hug:

durumlarımız aynı gibi bizimde 6 yaş var aramızda bende çok mücadele ettim hatta babam benimle konuşurken gidersen mutluymuşsun mutsuzmuşsun beni ilgilendirmez o eve girersen kefeninle çıkarsın:oklava: diye konuşuyor haliyle morelim bozuk oluyorum, annem desen ne haliniz varsa görün havalarında bir öyle bir böyleler zor yani... bide sevgilim arnavut ben edirneliyim babam kendimi bildim bileli arnavutları sevmez hep kötü konuşurdu... büyük konuşmanın cezasını çekiyor eee bununda verdiği bir hazımsızlık var... bazen kendimi aşk-ı memnunun bihteri gibi hissediyorum annesine inat adnan la evlendi ya bende babama inat arnavut birisine gidiyorum :jeyyar:

Canım benim yaaaaa çok sağol valla seninle konuşunca içimdeki sıkıntılar geçiyor valla:1hug:

durumlarımız aynı gibi bizimde 6 yaş var aramızda bende çok mücadele ettim hatta babam benimle konuşurken gidersen mutluymuşsun mutsuzmuşsun beni ilgilendirmez o eve girersen kefeninle çıkarsın:oklava: diye konuşuyor haliyle morelim bozuk oluyorum, annem desen ne haliniz varsa görün havalarında bir öyle bir böyleler zor yani... bide sevgilim arnavut ben edirneliyim babam kendimi bildim bileli arnavutları sevmez hep kötü konuşurdu... büyük konuşmanın cezasını çekiyor eee bununda verdiği bir hazımsızlık var... bazen kendimi aşk-ı memnunun bihteri gibi hissediyorum annesine inat adnan la evlendi ya bende babama inat arnavut birisine gidiyorum :jeyyar:

baban yada annen değil sen evleniyorsun.şimdi kızıyorlar tepkililer belki ama.merak etme o illaki geçicek.kız evladı kolay değil canım onlarıda anlamak lazım.evet fazla kötü bi tepki vermişler morelinin bozulmasında haklısın ama güçlü ol.eğer güveniyosan sen sevdiğin insana.bu adam bana bir ömür bakar diyorsan vız gelsin tırıst gitsin canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok sevdim bende seni inan...dost olabildiğim kadar yanındayım her zaman yerimseniben

Kızlar bu korkularınızı o kadar iyi anlıyorum ki...
Çok strese girerek o günün tadını çıkarmayı unutmayın, inanın daha sonra çok güzel bir anı olarak kalıyor. Canım erkek arkadaşına karşı telefonda soğuk konuşman gerginliğindendir. Önünüzde zorlu ama bir o kadar da güzel günler olacak. Arkama dönüp baktığımda istendiğim andan evlendiğim ana kadar çok fazla şeyi kafama takmışım ama keşke öyle yapmasaymışım diyorum çünkü o günler bir daha geri gelmiyor. Ben istendiğimde ananemler, dayımlar, halamlar bizdeydi. 20 kişi falandık evde. Öp öp bir hal olmuştum :D Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz canım. Bu arada baban arnavutları sevmeyecek kadar iyi tanıyor mu? Umarım ön yargısı yakın zamanda geçer. Yarının şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :)

Kızlar cumartesi istemeye geliyorlar beni.. ama ben hiçbirşey bilmiyorum ailem pek bir ilgisiz zaten olsunda bitsin diye bakıyorlar, yani sorucaklarım var :sm_confused:

çok saçma ve basit sorular biliyorum ama emin olmak istiyorum:kedi:

canım benımde aynı durumdu :) aılemde bılmıyordu boyle bırsey daha once olmamıstı :) bız bılenlerden sole bulduk bu soruların cevabını eger kız kardesın varsa yoksa yakın kız arkadasın olsun kapıyı sen acmıyorsun onlar gecıyor oturuyor sonra kız kardesın veya arkadasın onde sen arkada :) herkesı opuyorsun tek tek hosgeldın dıyerek sonra kahvelerı yapmak ıcın mutfaga gecıyorsunuz kahvelerı verıp tekrar odaya gecıyorsun ondan sonra ısteme olunca verdıklerı zaman sen gırıyorsun yuzukler takılıyor sonra sen onun anne ve babasını oda senın anne ve babanı sonra dıger kısılerı opuyorsun sonrada bırbırınızı :) ondan sonrada ıkramlarını yapıyorsun pogca kek vs zaten sonrası ınan cok rahat oluyor herkes rahatlamıs oluyor
benım ıstememde cok komık olmusdu bız arkadasımla odadayız kahvelerı verdık ısteme oldu bızım taraf verdık demıyor konu dagıldı devlet sorunları konusuyorlar bız ıcerde bıde ılk cıkarken bayabı cıkamadık tam kapıya gelıyoruz guluyorz yallah gerı :D bırde ıstemende topuklu ayakabı gıy gelenler ole gelıyor sende nıye gıymedım deme dıe :D

Ben oturmuştum onlarla,yani kahveler yapılana kadar içerde beklememiştim.Kuralı ne bilmiyorum ama bizden bahsediyorlardı ve dinlemek istemiştim -tatlicadiarzu-

Biz birbirimizi öpmeyi unutmuştuk saf gibi,milleti öpmeye başlamıştık.Aynen söylediğin gibi yapacaksın canım,öp sözlünü ve sıkı sıkı sarıl..İnan çok mutlu anlar o anlar..

yüzükler takılıp herşey bittikten sonra pasta-börek işine girilir diye biliyorum.hem sohbet ortamı oluşuyor böylelikle..

Dilerim herşey gönlüne göre olur canım..
Çok mutlu olursunuz..opuyorumnanaktan

Selam kıslar..
Benide kısa sürede (3 hafta kadar) isteyecekler söz olacak.Ama bende hiçbirey bilmiyorum..Çok heyecanlıyım sakarlık yaparım diye korkuyom şimdiden kalbim duracak gibimdelikafadulden
Ben sanırım pembişlerim :asigim: ayyyy offf amannnnnnn şimdiden böyleysem kim bilir geldiklerin nasıl olurumm:gitme: (birde babası ile hiç tanışmadım sadece annesini biliyorum)

Back