kızlar hayatınızdaki kişiye çok kızınca neler yaparsınız :??????

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.871
8.199
358
Merhabalar evet merak ettiğim şey ahyatınızdaki kişiye kızdığınızda kırıldığınızda yada incindiğinizde neler yaparsınız bunu paylaşalım fikir alışverişi olsun ne yapmalı .??

ona hiç bir şey yapamıyorum iki trip atayım diyorum ama onu bile beceremiyorum
kendime ediyorum oturup ağlıyorum
ama o da ağladığı mı gördü mü duydu mu beti benzi atıyor hemen özürler diliyor şebeklikler yapıyor ağlamakla yeniyor gibi oluyorum yani

oooo seninki iyiymiş ben o hatayı bir kez yaptım tartıştık ağladım ve özür dileyip kapatmasına rağmen bir kez daha ağır birşey sölediğindede otur ağla istersen yaptığın başka birşey yok diye bana eziyet etti...

Bağırır çağırırım...
Kafasını uçururum

öfkeni yutmak ya da dişini sıkıp yutmaya çalışmak...
işte en güzel tavsiye ve fikir alışverişi
çünkü ayet ve hadisler böyle söylerken başka bir şey söylemeye gerek var mı

şiddete karşıyımdır , ama hayatımdaki insana saldırırım
eğer karşılık verirse deliririm

sinirlenince hiç susmam
hırsımı çıkarana kadar bezdirirm insanı
sinirim geçince kendini affettırmesıne izin verırım

Son düzenleme:

ayyy yok canım her seferinde ağlarım o da her seferin de üzülür özürler diler hiç kıyamaz ağlamama
heralde böyle deseydi çoktan uçururdum kafasını

onla iletişme geçmiyorum oturup sakinleşince problemi dğerlendirip onunla konuşuyorum 1,5 yıllık ilişkide son 2 aydır böyleyim başlarda bağırır ağlar dinlemez aklıma her geleni söylerdim sonuç olarak ilişkiyi yıprattım şimdi bakınca gerek yokmuş aşılamayacak bir şeyse hayatından çıkarmalı aşılacaksa da mantıklı davranılmalı :d ağlamak başlarda işe yarasa da ilerleyen zamanlarda ağlayacaksan kapatalım teli moduna geçiyordu

bir çözümü olmalı surrender....

öfkeni yutmak ya da dişini sıkıp yutmaya çalışmak...
işte en güzel tavsiye ve fikir alışverişi
çünkü ayet ve hadisler böyle söylerken başka bir şey söylemeye gerek var mı
peki sabredip içine atarken karşındakini bunu anlamıyorsa bu sabrın sonu iyiye gider mi???

her insan tepkılerı farklıdır, bu konuda tepkilerin yolu bir değildir

Son düzenleme:
Eğer haklıysam ki çoğu zaman haklıyım Haklı olduğumu kabul edene kadar susarım!! Sonra sakinleşene kadar öfkemi iyice kusarım!! sonra gönlümü alması için bir şeyler yapması lazım tabi ki...

karşıdakinin hatasını anlaması kendisi için iyi olur
hatasını anlamıyor diye sizin kendinizi üzmenize gerek yok
çünkü sizi sinirlendiren kişiye karşı öfkenizi yutuyor ve affediyorsanız, bu sizin kırılmayacak kadar yücelmiş bir kalbinizin olduğunu gösterir
ayette diyor ki: onlar, biz cahillerle münakaşaya girmeyiz, selametle der geçerler

Ben sessiz kalırım . Bagrirmam sesimi yükseltmem. Sessiz kalırım. Bazen ortamı da terkederim. Bir kac gun sonra konuştu açıp eni boyu konuşurum. Cogunlukla da kendimi haklı çıkarırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…