- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
dur guzelimmmm bak benim gwbelikte gorundu diye seninki gorulmedi diye yok deme hemen ne olur gec dolleme olur vs erken gebelik testivyapmali ama dur bekle 2 gun daha ozaman erken gebelik testi yap kuzu
vucut kendini hazirlarmis gecen ay bende cok agrili oldum
valla erken gebelik testi al garanti olsun cnm nirmal gebelik herzmaamb gostermiyor
hemen bakıyorum netten benımde normalde 8 günden beri süren gogus ağrısı aşırı derecede kabızlık (afedersiniz)bobrek ağrısı eğildiğimde dikelemeyecek kadar bir bobrek sancısı karında şişlik sancılanma vardı bu belirtiler her adetten önce olurdu ama bu kadar şiddetli ağrılı değildi beni rahatsız edecek kadar değildi.bende şüphelendim dün test yaptım negatifti normalde bebek istemiyordum 2 aydan beri bir istek belirdi :) adet döngüm 20 günde bir yani adet oluyorum 5 günde bitiyor ıkı hafta sonra tekrar oluyorum bu sıkıntımıdır ayyyyy allahım kendimi cahılınde cahılı hissediyorum bu konudaInternetten incele bende n11 com dan aldim eetrsi gun eve teslim 19 90 tl 20 adet var 6 tanede gebelik testi ... ben yumurtlama gununu kacirmamak adina aldim o testleri
kuzu koku gazda akıntıda dııl :)) ahahahahhaa akıntı kremsı yapıda kokusuz beyaz sukurKokulu akintiysa sıkıntı olabilir enfeksiyon belirtisi.
doktora gebelik için çıkarken bu durumuda sor kuşum eminim idrar tahlili isterler
aynen aynen :)) moral bozma pozıtıf olmak herzaman ıyıdırannem de vücut kendini hamileliğe hazırlıyo olabilir dedi inşallah öyledir valla 1 ay daha beklemeye razıyım ben
valla bende ne cahılmısısm dedıgım cok sey ogrendım kızma kendıne yalnız degılsın:))) valla ovulasyonla ılk denememde zafere ulaştım kuzu hadı bu ay beklıyorum sızdende haberleriihemen bakıyorum netten benımde normalde 8 günden beri süren gogus ağrısı aşırı derecede kabızlık (afedersiniz)bobrek ağrısı eğildiğimde dikelemeyecek kadar bir bobrek sancısı karında şişlik sancılanma vardı bu belirtiler her adetten önce olurdu ama bu kadar şiddetli ağrılı değildi beni rahatsız edecek kadar değildi.bende şüphelendim dün test yaptım negatifti normalde bebek istemiyordum 2 aydan beri bir istek belirdi :) adet döngüm 20 günde bir yani adet oluyorum 5 günde bitiyor ıkı hafta sonra tekrar oluyorum bu sıkıntımıdır ayyyyy allahım kendimi cahılınde cahılı hissediyorum bu konuda
kuzu koku gazda akıntıda dııl :)) ahahahahhaa akıntı kremsı yapıda kokusuz beyaz sukur
aynen aynen :)) moral bozma pozıtıf olmak herzaman ıyıdır
valla bende ne cahılmısısm dedıgım cok sey ogrendım kızma kendıne yalnız degılsın:))) valla ovulasyonla ılk denememde zafere ulaştım kuzu hadı bu ay beklıyorum sızdende haberlerii
yarın arakdasla memlekete mersıne gıtcem)) arabada nasıl tutcam onu dunuyorum kara kara :))) kız guldugme bakma sıkıntı valla esım alıstı hafıf baygınlık gecırmıyor artık ahahahah hatta yolda koku duysa bana bakıyor yok beee dıyorum ınamıyorHahahah yanlış anladım olsun koksun saliver gitsin ayol
esin düşünsün
yarın arakdasla memlekete mersıne gıtcem)) arabada nasıl tutcam onu dunuyorum kara kara :))) kız guldugme bakma sıkıntı valla esım alıstı hafıf baygınlık gecırmıyor artık ahahahah hatta yolda koku duysa bana bakıyor yok beee dıyorum ınamıyor
yazık onlara uzuluyom heeheheheheh:))Abov arabada herkez bayilmasin sonra
hamisim bana hersey serbest dersin olur biter
inşallah canım hamilelikle ilgili ilk mesaj yazdığım sendin ilkte sana haber vercem :)))))))))kuzu koku gazda akıntıda dııl :)) ahahahahhaa akıntı kremsı yapıda kokusuz beyaz sukur
aynen aynen :)) moral bozma pozıtıf olmak herzaman ıyıdır
valla bende ne cahılmısısm dedıgım cok sey ogrendım kızma kendıne yalnız degılsın:))) valla ovulasyonla ılk denememde zafere ulaştım kuzu hadı bu ay beklıyorum sızdende haberlerii
Hadi valla mutlulukla beklemekteyim ver haberiii :)inşallah canım hamilelikle ilgili ilk mesaj yazdığım sendin ilkte sana haber vercem :)))))))))
Canım gözün aydın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllahKizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
Ooo hemserim sagol :)))Canım gözün aydın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
Bu arada bende MERSİNliyim
ben de bu sabah oldum 1 hafta gecikmeli geldi ve nerdeyse evlendiğimden beri ilk defa bu kadar yoğun sancılı geçiriyorum umarım iyiye işarettir =) dediğin gibi artık önümüzdeki maçlara bakcaz
bebişin hayırlıı nurlu gelsin hayatına canım.. darısı isteyen ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.. adetten iki gün sonra bende test yaptım senin testin gibi hayalet çizgi çıkmıştı yok dedim kendimce sonra kan verdim çarşamba günü değerim 11.84 çıktı hemşire çok yeni olmasına rağmen iyi bi değer çıktı dedi ama arkadaşlar düşük olduğunu söylüyor. bende senin durumundayım ama henüz doktor muayenesi olmadım.. bakalım bana ne denilecek..Kizlar ben doktora gittim daha goremessin deyip durdu kadin testte cikmaz senin adet gunun 1 mart ya cikti bakin diyorum kandada.38,5 diyorum seninki daha 2 haftalik gebelik testi gostermez.vs sonra.ultrasonla bakti kalinlasma.var ama gel iki hafta sonra tam 4 haftalikken cikar vs yaw sizin hic 2 haftalik belli olaniniz olmadimi 1 martsa.cikmaz ki allah allah diyir 26 gunde bir adetim benim diyorum sasirdi ogrenmeme ...
Senin son adet gunun ne zamandi ?bebişin hayırlıı nurlu gelsin hayatına canım.. darısı isteyen ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.. adetten iki gün sonra bende test yaptım senin testin gibi hayalet çizgi çıkmıştı yok dedim kendimce sonra kan verdim çarşamba günü değerim 11.84 çıktı hemşire çok yeni olmasına rağmen iyi bi değer çıktı dedi ama arkadaşlar düşük olduğunu söylüyor. bende senin durumundayım ama henüz doktor muayenesi olmadım.. bakalım bana ne denilecek..
2 haftalık mı hamileymişsin canımKizlar ben doktora gittim daha goremessin deyip durdu kadin testte cikmaz senin adet gunun 1 mart ya cikti bakin diyorum kandada.38,5 diyorum seninki daha 2 haftalik gebelik testi gostermez.vs sonra.ultrasonla bakti kalinlasma.var ama gel iki hafta sonra tam 4 haftalikken cikar vs yaw sizin hic 2 haftalik belli olaniniz olmadimi 1 martsa.cikmaz ki allah allah diyir 26 gunde bir adetim benim diyorum sasirdi ogrenmeme ...
Kizlar ben doktora gittim daha goremessin deyip durdu kadin testte cikmaz senin adet gunun 1 mart ya cikti bakin diyorum kandada.38,5 diyorum seninki daha 2 haftalik gebelik testi gostermez.vs sonra.ultrasonla bakti kalinlasma.var ama gel iki hafta sonra tam 4 haftalikken cikar vs yaw sizin hic 2 haftalik belli olaniniz olmadimi 1 martsa.cikmaz ki allah allah diyir 26 gunde bir adetim benim diyorum sasirdi ogrenmeme ...
Ya son adetim1 mart yumurtlamam 12 mart gunu biliyorum bu ay cunku doktor israrla teste cikmaz diyip durdu ultrasonla bakti yeni yeni kalinlasma var dedi iki hafta sobra gel dedi2 haftalık mı hamileymişsin canım
24 şubattı.. ki 24 günde adet olan biriyim 20side günümdü olmadım bugün 1 hafta oldu.. çarşamba test yaptırmıştım.. değerim düşük canım sıkıldı..Senin son adet gunun ne zamandi ?
sabah ilk idrarda mı çıktı testte seninYa son adetim1 mart yumurtlamam 12 mart gunu biliyorum bu ay cunku doktor israrla teste cikmaz diyip durdu ultrasonla bakti yeni yeni kalinlasma var dedi iki hafta sobra gel dedi