giguslerim evet susti damarlandi son gunlee yakin bel az zorladi ama bende kasik gaz sancisi gibi
ayy senin cevrebdekiler cok sansli :)
Gazman olarak dogmasindan korkuyorum ahhahahAllaha Şükür ki gazı pek olmuyor ne hamilelikte nede öncesinde :)
ama eşim çok fena o umarım kızım babaya çekmez
Hadi bakalim ugurlu gelsin insallahBu ay catlatma ignesi klomen kullanmistim. Gecikince reglim baya umutlanmistim ama nasip degilmis bundan sonra bende ovulasyon testi yapmayim diyoeum. Seninde kullandigini duyunca gaza geldim:) en kisa zamanda alicam bende. Birde o sekilde deneyelim bakalim
Kuzu bugun kan degerim 1410 cikti adetten 4 gun sonra yani ilk test 38,5 ti 6 gunonce :) ikiz gebelik ihtimali olabilir diyorla :) dojtora gittim bugun oazartesi bakacagizAllaha Şükür ki gazı pek olmuyor ne hamilelikte nede öncesinde :)
ama eşim çok fena o umarım kızım babaya çekmez
Aaa canımın içi çok sevindim maşallah baya yükselmiş olabilir de olmaya bilirde :) banada haber verirsin ama net sonuç çıkıncaKuzu bugun kan degerim 1410 cikti adetten 4 gun sonra yani ilk test 38,5 ti 6 gunonce :) ikiz gebelik ihtimali olabilir diyorla :) dojtora gittim bugun oazartesi bakacagiz
Valla garip oldum :))) erkektede yukselirmis boyle :))) saglikli olsunda valla ama iki tane nasil bakarim kizz :)Aaa canımın içi çok sevindim maşallah baya yükselmiş olabilir de olmaya bilirde :) banada haber verirsin ama net sonuç çıkınca
Valla garip oldum :))) erkektede yukselirmis boyle :))) saglikli olsunda valla ama iki tane nasil bakarim kizz :)
Meraklardayiz :) sana bisi sorcam dis gebelik okuyirum internetten ( aslinda abarti bir evham sanirim bendeki ) ama kendimi alikoyamiuorum senin bilgin varmi ? Ondada deger yukselirmis ama sacmaliyiruu demi yaValla ne diycemi bilmiyorum allah kolaylik versin eğer ki ikiz ise :)
Meraklardayiz :) sana bisi sorcam dis gebelik okuyirum internetten ( aslinda abarti bir evham sanirim bendeki ) ama kendimi alikoyamiuorum senin bilgin varmi ? Ondada deger yukselirmis ama sacmaliyiruu demi ya
Yaw deger cok yukselir diye birsey okudum da benim artti ya pofff aslinda cok irdelemeli bugun doktir ultrosonda bakti cuma gel keseyi goruruz net dedi ben pazartesi esimde gelir dedim tamam dedi benim hic kanamam olmadi sukur ama kasik agrim fena yaSacmaliyorsun evet dış gebelik yenge geçirdi Bebek rahim de değil dışarda gelisiyo daha doğrusu gelişmio sabit kalıp aşırı kanama yapıo benim yenge ameliyat oldu
Bugun mercumegimin kesesini gorduk teyzesi hersey yolundaymis :)) 2 hafta sonra insallah kalp ayislarini duyabilirmisiz :)Sacmaliyorsun evet dış gebelik yenge geçirdi Bebek rahim de değil dışarda gelisiyo daha doğrusu gelişmio sabit kalıp aşırı kanama yapıo benim yenge ameliyat oldu
Bugun mercumegimin kesesini gorduk teyzesi hersey yolundaymis :)) 2 hafta sonra insallah kalp ayislarini duyabilirmisiz :)
Ya ben boyle saskin oldum esim daha endiseliydi benden suan o benden daha rahat ben cok garip oldum sana anlatamam birde mersindeyim suan istanbula ozel aracla gitmem lazim o biraz korkutuyor ama arabayi burda birakmam imkansiz yani ucakla gidememMasallah bebeğim :) ay bende ilk gördüğüm zaman geldi aklıma ufacikti kese hatta eşime dedim bunun içinde bebis olup kalbimi atacak şimdi :) çok duygulanmistim.
Hele hele kalp atışını dinlerken çok güzel
Ya ben boyle saskin oldum esim daha endiseliydi benden suan o benden daha rahat ben cok garip oldum sana anlatamam birde mersindeyim suan istanbula ozel aracla gitmem lazim o biraz korkutuyor ama arabayi burda birakmam imkansiz yani ucakla gidemem
Oy oy oyyy allahim korusun minik kizini cnm benim benim esimde kiz olsun oyle cok istiyorki ama benim icime dogan erkek ve erkek olacak gibi hissediyorum :) saglikli olsunda fark etmez tqbivama kizlar ayri bir nazli oluyorlar :)Insan bir garip oluyor alisirsin yavrum bende öyleydim
Kalp atışı ikili testi cinsiyeti tekmesiydi derken şimdi akşam eşim koltuğa yatiriyor beni açıyorum gobegimi bol bol seyrediyoruz kızımızi
Oy oy oyyy allahim korusun minik kizini cnm benim benim esimde kiz olsun oyle cok istiyorki ama benim icime dogan erkek ve erkek olacak gibi hissediyorum :) saglikli olsunda fark etmez tqbivama kizlar ayri bir nazli oluyorlar :)
Garip bir duygu ya :))Amin bebeğim benim allah razı olsun.
Biz kız istedik rabbim kız verdi şükürler olsun.
Bende öğle diyordum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da ne olursa olsun die
merhaba tbrk ederim belirtileriniz varmıydı bnmde 2 3 gün gecti adetimDaha adetime 2 gun var amaan dedim test yaptim sonra baktim bisi yok ya dedim iceri gittim geldim ama 3dk falan hayalet gibi ikinci cizgi goruyorum sanki resmi cektim ama hala beynimin bana oyun oynadigini dusunuyorum resimde belli mi degilmi bilmiyorum ama bir bakin ya demin kan tahliline gittim 2 30 da sobuc alcam :~
Goguslerim cok agriyordu sisti birde gaz sancim oldu oyle boyle diil daha yeni yeni hafifledi mama goguslerim cok agriyor agzim kuruyordu hatta dudagim catladimerhaba tbrk ederim belirtileriniz varmıydı bnmde 2 3 gün gecti adetim
benmde göğüsler taş gibi oldu bide uyku hali var.. ishal olurdum adete yakın ama kabızlık çekiyorum çok. bide karnım o kdr şişki ne yemek yiyesim geliyo ne bişey bkalım test yapsam çıka rmı kiGoguslerim cok agriyordu sisti birde gaz sancim oldu oyle boyle diil daha yeni yeni hafifledi mama goguslerim cok agriyor agzim kuruyordu hatta dudagim catladi