Vendede gaz vardi baya ilk zamanlar sonradan baska seyler cikuyor :))) ne guzel moral verdim demi :)çok saol canım
şiddetli karın ağrısıyla maalesef. doktor 4.aya kadar böyle devam edecek dedi
sen hangi sehirdeydin ?iyi gidiyo cok sukur canim tabi hem is hem gecemeyen sicaklar biraz yoruyo ama onun disinda hersey yolunda cok sukur senin nasi gidio
Nasil gidiyor hamileleik canim ?
senden naber ? Nasil gidiyor ?
bak konusmalarimiza ben biliyodumkiiii :))) hatirla tim dedim :)
Canimmm. Ben de bazen sayfaları karıştırıyorm.. eğlenceli oluyorr. Şükürler olsun rabbimé. . Tamamına erdirip kucaklarimiza alalım bebislerimizi
Aynen ole aetik kucagima alma zamani yaklasiyor
tesekkurederim darisi tum isteyenlerin basina
Aynen oylesabret canım azkaldı
hataydayim canim hala sicaklar durmaksizin devam ediyo mesela bugun daha sabahtan 28 dereceydi su anda 30 derece oglen kac derece olur dusunmek bile istemiorm. dun gece oyle fena midem yandi ki butun gece dolandim durdum az kaldi die kendimi avutuyorum biraz havalar serinlese rahatlicam isyerinde klima var ama bi yerden sonra o da fazla gelio tam rahatsiz hamile modundayim yani hicbisiden memnun olamiormVendede gaz vardi baya ilk zamanlar sonradan baska seyler cikuyor :))) ne guzel moral verdim demi :)
sen hangi sehirdeydin ?
Valla vucut agirlastikca daha fena.oluyor insanisyan etmek istemiyorum ama bazen yeterrrrrrr diyorum gece uyku harma oldu mesela
Nasil gidiyor hamileleik canim ?
senden naber ? Nasil gidiyor ?
bak konusmalarimiza ben biliyodumkiiii :))) hatirla tim dedim :)
Aynen ole aetik kucagima alma zamani yaklasiyor
tesekkurederim darisi tum isteyenlerin basina
mersinliyi, aslenhataydayim canim hala sicaklar durmaksizin devam ediyo mesela bugun daha sabahtan 28 dereceydi su anda 30 derece oglen kac derece olur dusunmek bile istemiorm. dun gece oyle fena midem yandi ki butun gece dolandim durdum az kaldi die kendimi avutuyorum biraz havalar serinlese rahatlicam isyerinde klima var ama bi yerden sonra o da fazla gelio tam rahatsiz hamile modundayim yani hicbisiden memnun olamiorm
hangi sehirdesin ?canım benimkinin doğal yollarla olamayacığını öğrendik tüp bebekdüşünüyoruz hayırlısı .Allah sanada kolaylık versin canım inş. sağ salim kucagına alırsın
mersinliyi, aslen
Babam iskenderunlu bilirim osicaklari allahim yardimcin olaun
mersinliyi, aslen
Babam iskenderunlu bilirim osicaklari allahim yardimcin olaun
hangi sehirdesin ?
Sana doktor onersme.kisir bir arkadasimi biled ogal yolla hamile kaldi
Yani 4 doktor kisirsin demisti kiza
ben.suan ara verdim hamielelik agir geciyor evdeyimsagol canim benim :) insalla artik ekim geldi azicik rahatlarim diorm. sen calisio muydun?
istanbulda.doktormalatyadayım canım söylersen sevinirim
bugun biraz bi yagmur bi serinleme var gibi ama ben hala ter icindeyim anlamadim bu isi insanlar hirkayla dolasio ofiste ben peceteyle ter siliyorumben.suan ara verdim hamielelik agir geciyor evdeyim
Istanbs erinledi ama.mersin hala.sicakmis.(hos ben kasim 25 de.denize girdigimi vilirim )
istanbulda.doktor
Menopoz ne zor seymis anlmis olduk bu sayede :))bugun biraz bi yagmur bi serinleme var gibi ama ben hala ter icindeyim anlamadim bu isi insanlar hirkayla dolasio ofiste ben peceteyle ter siliyorumneyse buda gecicek insalla die umut ediorm :) benim bel agrim cok oluyo onun disinda bi problem henuz yasamadim insalla da yasamam 37. haftaya kadar calismak istiormki dogum iznimin cogunu bebegimin yaninda kullanabileyim bakalim.
sagol canim hepimize :) sen dogum sekline karar verebildin mi bana herkes daha erken dusunme dioda dusunmeden de edemiorm su gibi gecio gunlerMenopoz ne zor seymis anlmis olduk bu sayede :))
Ates cikiyor benimde heryerimden
Allah kolaylik versin kuzum valla
Benimki sezeryan olacak canimsagol canim hepimize :) sen dogum sekline karar verebildin mi bana herkes daha erken dusunme dioda dusunmeden de edemiorm su gibi gecio gunler
anladim canim hayirlisi olsun insalla :) ben de daha doktorum dusunmek icin erken demis olmasina ragmen normal istiorum bi cesaret ama gelecek neyi gosterir bilememBenimki sezeryan olacak canim
Bel fitigim var amelyatliyim bu yizden alternatifim yok ama inan mutluyum :)
Valla.normal.dogum gozum yemio zatenanladim canim hayirlisi olsun insalla :) ben de daha doktorum dusunmek icin erken demis olmasina ragmen normal istiorum bi cesaret ama gelecek neyi gosterir bilemem
Valla.normal.dogum gozum yemio zaten
:))) catir catir doguramazdim yani ahahah
Ay olmazmiiiiiben bicak altina yatmaktan daha cok korkuorm inan ki o yuzden normal yaparim gibime gelio hep :) sende de arada nefes darligi oluo mu?
:) aynen bende bi bole fena oluorm sora kuzuuum die konusuyorm kizimla unutuorm herseyi :)Ay olmazmiiiii
Ozellikle sirt ustu yatarken zaten fazla yatmiorum ama sanki gogus kafesim yuzumu kaapatiyir gibi
Gece uyku problemim var
Saga don saga toplaniyor
Sola don sola toplaniyor benim oglus
Ama sahlikli olsin diyorum sonrasinda kendimi oyle telkin ediyorum