kizlar hayalmi goruyorum

ha bide sürekli idrara çıkıyorum ama bu benim genelde yaşadığım bişey :S
Cnm bende cok su icen biriyim sik idrar olayi mesela cok cisim var gibi kosuyorum bi bakiyorum azcik bu ne la oluyorum bu aralar ! Agiz kurulu ve gaz problemin varmi gazman olarka dolasiyorum bu aralar ben

Seninde 5 gun var demi kuzu :)

Seninde 5 gun var demi kuzu :)

bitanem bugün dört gün kaldı.. dün sana öyle sevindim mutlu oldum ki bende idrar testi yapayım dedim akşam yaptım olumsuz sabah yaptım olumsuz umudumu kaybetmek üzereyim gene ...

imzan hayırlı olsun.. meleğimizin tüm haftalarını senle birlikte bende takip edeceğim

juno_dreamer merak ettim seni bir gelişme var mı hamilelikle ilgili?Ben bu ay adet oldum yola devam anlayacağın :)
ben de bu sabah oldum 1 hafta gecikmeli geldi ve nerdeyse evlendiğimden beri ilk defa bu kadar yoğun sancılı geçiriyorum umarım iyiye işarettir =) dediğin gibi artık önümüzdeki maçlara bakcaz

Cnm bende cok su icen biriyim sik idrar olayi mesela cok cisim var gibi kosuyorum bi bakiyorum azcik bu ne la oluyorum bu aralar ! Agiz kurulu ve gaz problemin varmi gazman olarka dolasiyorum bu aralar ben
napıyım bugün test yapıyım mı idrar testi offf ne zor beklemek

dur guzelimmmm bak benim gwbelikte gorundu diye seninki gorulmedi diye yok deme hemen ne olur gec dolleme olur vs erken gebelik testivyapmali ama dur bekle 2 gun daha ozaman erken gebelik testi yap kuzu

ben de bu sabah oldum 1 hafta gecikmeli geldi ve nerdeyse evlendiğimden beri ilk defa bu kadar yoğun sancılı geçiriyorum umarım iyiye işarettir =) dediğin gibi artık önümüzdeki maçlara bakcaz
vucut kendini hazirlarmis gecen ay bende cok agrili oldum

napıyım bugün test yapıyım mı idrar testi offf ne zor beklemek
valla erken gebelik testi al garanti olsun cnm nirmal gebelik herzmaamb gostermiyor

Aşk olsun bebeğim istediğin zaman ben burdayım
evet olmuştu hatta çok korkmustum wcye gitmek istemiyordm ama geçti bir zaman sonra regl ağrısı bende çektim ufak ufak vardı suan bile var arada o büyüyen rahimden dolayiymis.
Çok fazla ağır is yapma koru kendini bebeğim suan yerleşiyor minik çünkü tam oturmadi :)

Ben hamile kalmadan once ki ay 3 gün süren regl 6 gün sürdü ve aşırı sancılı hatta gece 4.5 da eşimi uyandirdim ağrım var doktora gidelim gittik ağrı kesici vuruldum düşün :)
sonraki ay bir baktım hamisim

Bir de şöyle bişi 4 haftalıkken lekelenme yaşadım ben 6 7 damla Bişi akşam vaktinde kahverengi geldi hemen acile gittik progestan verdi 1 hafta yattım.
Ağır is yapmamama rağmen.
Yerleşiyor dediler bana ama doktor ne olur ne olmaz biz onlemimizi alalım demişti

ay ama nasıl agrı yawww resmen adet sancısı cekıyorumm (( sagol kuzu ıcımı rahatlattın bırde sendede gaz problemı varmı?

gecen aybende acaip agrılı ıdı

Sağlıcakla al kucağına inşallah :)
amın canım sagolasın darısı tum ısteyenlere ınsallah

Yok çok şükür o olmadı bende ilerleyen haftalarda olmuştu az sonra geçti :)

sen ne zaman ogrendım gebelıgı benım gıbı adetten oncemı?

ayyy resmen gazman oldum(( kendım rahatsı zoluyorum bu duruma ınsan ıcıne cıkamaycam boyle gıderse heee:)))

Geçer bir zaman sonra :) Kıyamam ya bagirsaklarin çalışıyor demekki
Sen gaz sancisini regl sancısı sanmayasin :)

yok gaz sancısız ama kokulu 10 gundur :)))
bugun karnım agrıyor belıme bıcak saplanıyor acaip resmen regl agrısı cekıyorum

Kokulu akintiysa sıkıntı olabilir enfeksiyon belirtisi.
doktora gebelik için çıkarken bu durumuda sor kuşum eminim idrar tahlili isterler

annem de vücut kendini hamileliğe hazırlıyo olabilir dedi inşallah öyledir valla 1 ay daha beklemeye razıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…