kizlar hayalmi goruyorum

Hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim canlarimmm allahim tumisteyenlere nasip etsin insallah .... sorulara soyle cvp verim benim ovulasyonda 12 sinde tumurtladim adet gunumde 26 si idi suan ne kadarlik deneyimli arkadaslar cvp versin ben hesaplayamiyomki :)
Belirti derseniz goguslerim sis ve aciyorlar ozellikle koltuk altima vuruyor acisi ve acaip gaz sikintisi var gazman olarak geziyorum desem yeridir agizbkurulugu yasadim son bir haftadir dudagim catladi oderece sik idrar var bendede sanki cok varmis gibi gidiyorum vc ye ama azbisi var :) sadece dun metrobuste midem bulandi dedim noluyor ya gelip eve test yaptim zaten dahabadetime 2 gun vardi silik cizgiyi gordum zaten paylasmizstim resmi hayalet gibi ovulasyonda yaptim iki cizgi ayni renkte idi hepinize tekrar tesekkurler hadi sirayla hamisler haberini alalim canlarr

Amin kuzummm insallah bat gunun ne zmaan ?
bat 9 nisan da . teste başladım . bugün koyuya yakın çıktı. dün dolu geçti bugün boş olsun diyorum . umarım yarın daha da koyulaşır da buay tutar. haberi " ovulasyon testiyle yumurtlama gününü yakalayalım " başlığında da paylaşır mısın . seni rastgele gördüm. ben ce başka merak eden de vardır. dua et bize canım . sen de gün aşırı denemişsin okudumm . yalnız bişi sorcam . benim iki gün koyu çıkıyor. ben de iki gün üst üste ilişki düşünmüyorum . bugün koyu çıktı yarın daha da koyulaşsın diye beklicem . umarım yanlış yapmam ve kaçırmam

Canim ben iki cizgiyi gordum yaptim ogun bana dediler ertesi gunde yap ara verme cift koyu renkte ama ben yapamadim.misafir vardi 12sinde gordum cift cizgiyi 10 unda yapmistim sadece yani 2 kere yapabildim kuzu ama cift cizgiyi gorduysen yap o gun ertesi gunu bekleme

ya ben yatmadan önce bi tane daha yapiyim . sabhkinden koyu çıkarsa . sabaha karşı ilişki olsun ozaman ya . dün akşamdan beri birikmiştir ne dersin. üfff.. bu testler de kafayı yedirecek bana. dünkü çok silikti bugün koyu çıktı. hatta geçen ayla karşılaştırdım . ovu günküne yakındı. bugün şeffaf akıntı da oldu uzayan . ay bilemedim

Canim aldigin siviya dayali olarak kiyuluk fark edebiliyor sen bu resme gire yumurtlamissin bence bugunu bos gecme yarin yapmazsin

öncelikle hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum bat nedir ? bende hamilelik düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok yumurtlama günü diyorsunuz o nedir nasıl hesaplanır insan merak etmeyince böyle benim gibi sap kalıyor

bat Beklenen Adet Tarihi dir
Yumurtlama günü regl olma döngüne göre hesaplayabilirsin. otomatik yumurtlama hesaplayıcısını kullan :)
Kadınlar normal şartlarda ayda bir kez yumurtlar ve bu yumurta ortalama 24 saat canlı kalır. Bu sürede spremle buluşursa gebelik olur sadece. kısaca böyle :)

şimdiden hayırlı olsun bebekin

benimde adetime 3 gün falan var çok merak ediyorum. gebelik testi yapsam çıkar mı ki günüm geçmeden kan yaptırmak istemiyorum. bi yandan sabret diyorum moralim bozulmasın diyorum bi yandan çok merak ediyorum. bu ay 4. ayım oldu denemede seni çok tebrik ediyorum bu arada allah tamamına erdirsin inş.

çok sevındım canım allahım tamamına erdırsın inş...
cok aama co ktesekkure derimmmmm darisi tum isteyenlere

hadi hayırlısı..bende heyecan yaptım..bebeğine kavuşman dileğiyle..
amin canimmm benimm benimle heyecanlandiniz cok sagolun darisi sizlere

Canim bat beklenmeyen :) adet gunu :) yumurtlama olayini adet sureni bilmen gerekli bunun icin takvimim diye program var teline onu indir derim adet tarihlerinior da duzenli tut
Ikinci olarak ben ovulasyon testi aldim bu test adet bitiminden itibaren yaptim bunun nedeni cift cizgi gormekti (yumurtlama gunuyan i ) o gun beraber olmak onemli cunku yumurta 24 saat yasiyor ayda sadece yani o gunu kacirdinmi diger ayi beklemek zorundasin kuzu .. elimden gelince yazdim umarim azda olsa yardimci oldum kafana takilan birsey olursa sor
canimmm ben dayanamadim benim adet gunum normalde yarin yani ben evelsi gun adete 3 gun kala test yaptim ana silik cizgii yok ya kizim olamaz olamaz dedim kendi kendime deli gibi :) dunde kan tahlili :)) kuzumm zor biliyorum dun ben 10 yil yaslandimmm haladabaman turunsun dusmesin nazar gelmedin vs inanamiyor insn ... belirtilerin nasil ona gire haraket edelim istersen cnm yazsana

juno_dreamer merak ettim seni bir gelişme var mı hamilelikle ilgili?Ben bu ay adet oldum yola devam anlayacağın :)
bende merak etttimm

Çok tesekkur ederim yanitladiginiz icin ovulasyon testi kesinmidir peki yani cift cizgi olmasi gerekiyormus heralde yumurtlama okdugunun

bazen karnıma kramlar giriyo bikaç gündür adet olcam kesin diyorum. onun dışında başka bişey yok. bazen gece yatarken yatakta başım dönüyo ama günün yorgunluğudur herhalde diyorum. bu gebelik testlerinde adetten önce çıkmaz diyolardı bana. geçen ay 26 sı gece adet oldum adet günüm ya 28i yada 29 u 30 günde bir oluyorum

ha bide sürekli idrara çıkıyorum ama bu benim genelde yaşadığım bişey :S

Valla bende testi yaparkenn amannnn dedim yaptim erken gebelik testi bile degildi ovulasyonun yaninda verilen testler varya ondan ! Hatta lavaboyu ovmaya basladim okadar umutsuzum :) goslerimi beynim kandiriyor dedim :) ama kisiye gore degisir bak benim bugun karnim agriyor resmen regl olcam gibi sanki ha akti ha akacak diye hisseiyorum karnim agriyor yani goguslerim gena aciyor uzerine yatamaz hale geldim gelcen giyinip soyunurken cok yavas haraket ediyorum birde agzimm cok kuru ole boyle diil 6anima 2 bardak su aliyorum yatarken

Çok tesekkur ederim yanitladiginiz icin ovulasyon testi kesinmidir peki yani cift cizgi olmasi gerekiyormus heralde yumurtlama okdugunun
Internetten incele bende n11 com dan aldim eetrsi gun eve teslim 19 90 tl 20 adet var 6 tanede gebelik testi ... ben yumurtlama gununu kacirmamak adina aldim o testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…