Ay hadi insalalh ben simdi hazirlanip cikuyom evden sonucu yazarim duanizi eksik etmeyin kizlarrrrr
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmAy hadi insalalh ben simdi hazirlanip cikuyom evden sonucu yazarim duanizi eksik etmeyin kizlarrrrr
Ball gibi bebis buuu..Daha adetime 2 gun var amaan dedim test yaptim sonra baktim bisi yok ya dedim iceri gittim geldim ama 3dk falan hayalet gibi ikinci cizgi goruyorum sanki resmi cektim ama hala beynimin bana oyun oynadigini dusunuyorum resimde belli mi degilmi bilmiyorum ama bir bakin ya demin kan tahliline gittim 2 30 da sobuc alcam :~
Kizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
Kizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
yehuuKizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
canimsinnnnnnn sagol :)heyoooooooooooo sanırım ilk ben gördümmmmmmmmmmm :))))
amin canim benimmmmm darisi sana kuzucanım hadi inşallah.. ben demiştim hamişsin diye.. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin çok sevindim çok mutlu oldum
Canim benimmm destegin icin cok tesekuur ederimmmyehuuişte bu çok sevindim maşallah
rica ederim birtanem çok ama çok sevindim :) allah tammamını erdirsin kuzummmCanim benimmm destegin icin cok tesekuur ederimmm
yaşaaasınnnnnnnn rabbim sağlıcakla kucuna almayı naip etsinnnn aminKizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
çok sevindiiiimmmm sağlıkla kucağına al inşallah =) hemen klasik sorumu sorayım belirtin var mıydı =) =) =)Kizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
Çok sevindm canım hayırlı olsun adetten kaç gün sonra yaptın bu testi kaç günğgeçmiştiSycorox .!.:Kizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)
Süpeeeer çok sevindim canım yaaKizlarrrr BEBISSSS GELIYORRRRR 38,5 CIKTI :)