- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
Valla he yaslandim yemin ederim su 2 saatte alacagim haber korkutuyor :~Bebegim benim sana Saatlerde Geçmez biliyorum yaşadım ben 3.cü testtern sonrak oştum kan verdim 60.73 tü ama saatler geçmek bilmemişti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla he yaslandim yemin ederim su 2 saatte alacagim haber korkutuyor :~Bebegim benim sana Saatlerde Geçmez biliyorum yaşadım ben 3.cü testtern sonrak oştum kan verdim 60.73 tü ama saatler geçmek bilmemişti :)
Canım benım Allah sabırlar versn bişiylerle ilgilen 1 saat kaldı :)dua ediyorum inşlallah poziitf sonucunu alırsnValla he yaslandim yemin ederim su 2 saatte alacagim haber korkutuyor :~
hayırlısı olsun inşallah gebelik var gibi görünüyor cidden =) kan ne zaman verceksiniz?Hepinize cok tesekkurler ucini rahatlattiniz valla bu ay hepimize ugur getirsin insallah benim adet gunume 2 gun var daha iyuzden tesirginim bazilari yanlis solur inamayin yazmis tedirgin oldum
Valla he yaslandim yemin ederim su 2 saatte alacagim haber korkutuyor :~
Ay cani, sagolasinnn ya adetim cuma gunu ya tedirginligim ondan artik kan tahlili saat 2 30 da hersey meydana cikar sanirim demi
Valla he yaslandim yemin ederim su 2 saatte alacagim haber korkutuyor :~
size yaziyom iste anca oyle geciyor zamanCanım benım Allah sabırlar versn bişiylerle ilgilen 1 saat kaldı :)dua ediyorum inşlallah poziitf sonucunu alırsn
verdim cnm saat 14 30 da alcam sonucuhayırlısı olsun inşallah gebelik var gibi görünüyor cidden =) kan ne zaman verceksiniz?
ay canimmmmmm cok aa cok sagol hepimizin yuzu guler insayyy sycorox çok dua etmiştim sana ben hasta oldukça sen aklıma geldin iki ayda dedim inşallah o olmaz inş hamiştirsin amin amin amin amin guzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz
Benim gunum gecmedi daha 2 gun var bat abende ilk inamamıştım yaklaşık adetimden sonra 5 gün geçmişti tesadüfen yaptım hatta 5 ayrı test alıp yapmıştım.çizgi gayet belirgin çıkmıştı.inanmadım tekrar aldım en son hamileydim:)
kan testi kesin sonuçtur eğer yeni döllenmiş ise yumurta olabilir.
ben o degerleri hic bilmiyom dusuk yuksek ? Hamile olursam kac cikmali ?hayırlı olsun inşallah bende gördüm o pembeyi :) kan değeri düşük bir değer çıkar ama moralini bozma :)
Birsey vermediler zaten evimin koseside hemen gitcem 45 dk kaldi :)bu arada barkod varsa elinde internetten bakabilirsin :)))
size yaziyom iste anca oyle geciyor zaman
verdim cnm saat 14 30 da alcam sonucu
ay canimmmmmm cok aa cok sagol hepimizin yuzu guler ins
Benim gunum gecmedi daha 2 gun var bat a
ben o degerleri hic bilmiyom dusuk yuksek ? Hamile olursam kac cikmali ?
Ayyy asil garip oldum anlatamam bak bi arkadas yazmis gorunmuyor diye resimde gordunmu onu ? Cok silik diye olmaz mi acaba lari var kafamda :~benim bata 3 gün varken 33.19 çıktı canım. hamilelik kimi yerde değer 5 üzeri var sayılıyor kimi tarafından 10 üzeri pozitif sayılıyor :)
Ayyy asil garip oldum anlatamam bak bi arkadas yazmis gorunmuyor diye resimde gordunmu onu ? Cok silik diye olmaz mi acaba lari var kafamda :~
Tamam cnm ekle birde ne sorcam boyle silik cizgi cikipta kan da negatif olan varmidir ? yaniltirmi boyle testler 2 gundur yapiyirum bu arada o vulasyonda baktim koyu iki cizgi ciktigördüm o arkadaşı. ilk 5 dakika içinde çıkıyorsa kesinlikle gebelik var demektir. eğer 2. çizgi aynen böyle silik ise gebelik yeni oluşuyor demektir. benim resmi yüklüyorum şimdi canım bak POWERHACK da ekledi onunda aynen öyle
Ay korkuyom kizzz kanda ya cikmazsa
Tamam cnm ekle birde ne sorcam boyle silik cizgi cikipta kan da negatif olan varmidir ? yaniltirmi boyle testler 2 gundur yapiyirum bu arada o vulasyonda baktim koyu iki cizgi cikti
Daha adetime 2 gun var amaan dedim test yaptim sonra baktim bisi yok ya dedim iceri gittim geldim ama 3dk falan hayalet gibi ikinci cizgi goruyorum sanki resmi cektim ama hala beynimin bana oyun oynadigini dusunuyorum resimde belli mi degilmi bilmiyorum ama bir bakin ya demin kan tahliline gittim 2 30 da sobuc alcam :~
idarda çıkıyorsa kanda da çıkar canım, rahat olAy korkuyom kizzz kanda ya cikmazsa