Gelinlik Modelleri Kızlar hayalimdeki gelinliği buldum öncekinden daha da güzel.

grkmcelk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
31
0
36
Adana
Kızlar hayalimdeki gelinliği buldum bence önce paylaştığımdan daha da güzel.ama bu gelinliği aynı bu şekilde hiç bir yerini değiştirmeden dikecek bir gelinlikçi bulmam lazım.Adanada önerebileceğiniz böyle bir gelinlikçi var mı?

gusel gelınlık gule gule gıy ama etek kısmı biraz daha mat bir kumaş olsa nasıl durur acaba göğüs kısmı taşlı zaten alt kısım sade olması daha guzel olur dusuncesındeyım

harika gerçekten alti ustu duvagi herseyle çok guzel ...
insallah bu gelinligi tercih edersen dikildiginde bu kadar hos olur !
ben dikim konusunda supeci yaklasiyorum bi arkadasim diktirdi ve gerçekten pisman oldu yani bazen katologda gorundu gibi ustunede durmuyor yada dikilince o kadar guzel durmuyor !!!

ama bunu bu sekil bulabilirsen bence hiç dusunmeden evet de

gusel gelınlık gule gule gıy ama etek kısmı biraz daha mat bir kumaş olsa nasıl durur acaba göğüs kısmı taşlı zaten alt kısım sade olması daha guzel olur dusuncesındeyım

teşekkür ederim.evet bende öyle düşündüm alt kısmı çok parlak biraz daha mat olabilir.birde bu kadar uzun olmasın diyorum biraz daha kısa olsun alt tarafı.

evet işte benim de tereddütüm o.bunu bu modeliyle bu şekliyle dikebilecek bir moda evi bulmam lazım.yoksa beğendiğin modeli çok değiştiriyorlar.sonunda başka bir model çıkıyor ortaya beğendiğin bir modelle alakası olmuyor.duvağını daha değişik istiyorum hani güpürlü dilimli olan varya o şekilde.alt tarafı da biraz daha mat olacak o kadar.

üst kısmı cok hos canım duvagı felanda cok guzelmıs:) bunu dıkebılecek moda evını bulursan cook guzel bı gelın olucaksın tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…