Kızlar hastane de hangi bölüme gitmeliyim?

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.315
198
Kızlar 1 seneden fazladır saçlarım çok dökülüyor. Yağ, bakım vs ne varsa yaptım. Ama dışardan takviyeye sonuç alamadım. Artık saç derilerimi görür oldum. ;(

Netten baktım birkaç bölüm çıktı. İyi de ben hangisine gidicem. Endokrin, cildiye, zührevi, dermatoloji vs.

Bu sorunu olup doktordan randevu alan varsa bir yazsın. Benim psikoloji altüst şuan.

Kızlar unuttum yazmayı ekleyeyim ben 10 senedir hipotroidi hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Bu on senenin 9 senesinde dökülme yoktu. Son 1 senedir.

Not. Biraz önce aldım kızlar randevuyu çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Önce dahiliye ye gidin o sizi yönlendirir vitamin eksikliği tiroid çeşitli sebebi olabilir .

Kızlar 1 seneden fazladır saçlarım çok dökülüyor. Yağ, bakım vs ne varsa yaptım. Ama dışardan takviyeye sonuç alamadım. Artık saç derilerimi görür oldum. ;(

Netten baktım birkaç bölüm çıktı. İyi de ben hangisine gidicem. Endokrin, cildiye, zührevi, dermatoloji vs.

Bu sorunu olup doktordan randevu alan varsa bir yazsın. Benim psikoloji altüst şuan.
Cildiye dermatoloji aynı bölüm. Oradan randevu almalısınız. Geçmiş olsun. Ayrıca psikiyatri destekli gitmeniz gerekebilir. Küçükken başıma gelmişti oradan biliyorum.

Cildiyeye gideceksiniz vitamin vs bakacaklar çok geçmiş olsun

Cildiye, dermatoloji, deri ve zührevi hastalıklar aynı bölüm oluyor zaten :)

Dermatoloji, cildiyle, zührevi hastalıklar bunlar aslında aynı bölümün farklı isimleri yani cilt ve saç hastalıkları ile ilgilenen bölümler. Önce cildiye(dermatoloji) bölümüne gidin orda zaten gerekli tahliller yapılır ve doktorunuz gerekli görürse sizi endokrin bölümüne yönlendirir

Back
X