kızlar hamişler siz sütü nasıl içiyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alışmaya calış canım.. sade sütün yerini birşey tutmaz, bir bardak sabah bir bardakta akşam yatarken içmeni tavsiye ediyorum bebişin için..

bende hiç süt sevmezdim ama bebiş için herşeyi yapıyor insan :) ben sabahları kahvaltıda içiyorum sonra şişkinlik yapmasın diye içine bi kaşık bal atıyorum

bütün emeklerim boşamı gittiiiiiiiiiiiiiiiiii:uhm:
sütün kokusundan nefret ediyorum ben de sırf bebiş için biraz kakao katıp içiyordum
şimdi bi faydası yokmuş öylemiiii neyse bu kadar fedakarlık yaptık bari tam yapalım artık
kakaosuz içeriz:içelim:

ya süt sevilmezmi yaaaa olsada içsem offffff canım çekti valla:kahve: calsiyum çok önemli arkadaşlar.süt içemiyorsanız peynir,yoğurt,sütlü tatlılar hadi bilemedin sade dondurma ye dedi doktorum.çok seçenek var kızlar illaki süt içmek zorunda değilsiniz.kakaoyla karıştırınca, bence alacağın kalsiyumu yine alırsın ama kakaoyuda almanın bi gereği varmı onu bilemem.bende en doğal şekilde nasıl oluyorsa öyle alına.s.

Son düzenleme:
dr um bana hamılelıkte lıght hıcbırsey kullanmamamı soyledısütte dahıl lıght ıceceksen hıc ıcem dedı :uhm:

:uhm::uhm::uhm:kafam karıştı ufff
gebelik org tüm gebelik sitelerinde de liğht için diyo kalsiyumu fazlaymış lightın
ve 3 bardak için diyo ya bende demir ilacını etkilemesin diye sabahları 3 bardak sütü gece yatarkende demir ilacımı alıyom
son tahlilimde demirimde gayet iyiydi:dance:

tam bir süt manyağıyım.1 litre içerim günde bu hep böyle oldu.kan sayımım da çok iyi.

uuuuuuff ya bende hiç başlayamadım süte daha çünki hiç sevmiyorum. ne yapıcam ben midemi bulandırıyor süt, bende belki kakolu içerim diyordum. bi başlasam devamı gelir heralde artık burnuma mandal takıp içerim heralde

canım 20 ci haftada başla şu dönemlerde normal zaten şu an bebek senden beslenmiyor

ben sutu gece yatmadan once sade ıcıyormmm :)

Son düzenleme:
simdi ilk defa soguk sut ictim bi bardak zorla ne yapalim bebislerimiz icin
uzerine biraz meyve yedim
normalde soguk hic icemem kaynamasi lazim onada erindim ama icecegim artik

:) Hıhı Cadı Dıe Sana Dedım neden Dıe Sorarsan beddua Ettıgın ıcın :) pclerımıze Vırus gırsın falan fılan :) Ama Tabı Saka yaptım Sımdı Sen dıceksın bu samımıyet nerden gelıo :) bılmem burda hepımız bayanız hemen hemen kader arkadaslarıyız ondan olsa gerek

bende süt içmeyi hiç sevmiyorum...doktoruma söylediğimde illaki süt içmem gerekmediğini...peynir,yogurt,ayran gibi diğer ürünlerdende ihtiyacım olan kalsiyumu alacağımı söyledi...süt içmeyi hiç sevmedim...gecen hafta bir suru aldım...zorla içiyim diye...1 bardak içtim bidaha da agzıma alamadım...ne yapacağız bilmiyorum

valla biraz önce bend eiçtim burnumu kapattım ve içtim üzerinede hurma yedim :roflol:

seAdenız :1hug:

Ben de sabahları 2 bardak içiyorum ama yüzde 50 yağlı olanlardan alıyorum ondan içiyorum içine birşey katmıyorum.

valla biraz önce bend eiçtim burnumu kapattım ve içtim üzerinede hurma yedim :roflol:

seAdenız :1hug:

Ha Gayret Canım Basaracaksın :) ben Kendımı bahane ederek hepsını kızıma ıcırtıyom :=))Babası da ben ıctım sanıo ama napım sut ıste ya suttttttt :):hooray:

ben de süt sevmeyenlerdenim.bir süre içtim ama şimdi süt görmek istemiyorum.bir arkadaşım gece uykunun arasında iç anlamazsın o zaman dedi.ama uyanamıyorum ki...

bende süt içmeyi hiç sevmiyorum...doktoruma söylediğimde illaki süt içmem gerekmediğini...peynir,yogurt,ayran gibi diğer ürünlerdende ihtiyacım olan kalsiyumu alacağımı söyledi...süt içmeyi hiç sevmedim...gecen hafta bir suru aldım...zorla içiyim diye...1 bardak içtim bidaha da agzıma alamadım...ne yapacağız bilmiyorum

bende sütten nefret ediyorum ve hiç içmedimmm:1no2:şimdi yazdıklarınızı okudum herkes içiyo bi şekilde.ama arkadaşlar içim almıyooo:bbo:süt yerine peynir,ayraniyoğurt tüketiyorumm.internette bi yazı okumuştumm.(eğer süt içemiyosanız zorlamanın bi alemi yokk.peynir,yoğurt ve ayrandan da sütteki kalsiyumu alabilirsiniz)diyoduu.ne yapmalıyımmm kafam kafisfisfisrıştıı

Arkadaşlar ben sütü seviyorum walla ne diyeyim burnunuzu tıkayın için :))) Benim doktorum günde 3 kere sabah öğle akşam içeceksin dedi ama 2 kere ancak içebiliyorum ...

Back
X