canım Allah onların mürvetlerinide görmeyi sana nasip etsin. ben sevinmiyorum açıkcası keşke regl olsamda bu kanamaları yaşamasam çünki iki kezde böyle hayal kırıklığı yaşadım tedavimi yaptırdım ama galiba yine aynı durumla karşı karşıyayım nolur bana dua edin aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.....
inş ters birşey olmaz canım gönlünü ferah tut.hayır bi arastırma olmadı,sadece bir doktor keseyi gördü biri göremedi acile gitmiştim kanamam var diye kesesi var dedi ama bebegi göremediler hiç.6 haftayı geçmişti haala bebek yoktu.sonra ilaçlarla kanama azaldı ama yine başladı ve düşürdüm.doktorum içimde oluşamadıgını söyledi ve genelde yapısal bozuklugu olan bebekler kendini atar dedi öyle yani canım başka bişyden şüphe duymadılar demekki...ama korkma benim bir arkadasım var 3 kere düşük yaptı son hamile oldugunu ögrendiginde yani 4.de hiç sevinmemişti 3-4 aya kadar korktu hep buda düşer dedi,ama düşmeyecegi varsa düşmez canım.şimdi maaşallah tosun gibi bi oglu var..canım teşkkr ederim kendin için bir araştırma yaptırmadınmı?Allah sizde ırak etsin benim başıma gelmeyen kalmadı 3 yıldır artık.eğer hamilekten dolayı yaşarsam bu kanamayı ben naparım?Allahım sen yardım et!!!!
canım Allah onların mürvetlerinide görmeyi sana nasip etsin. ben sevinmiyorum açıkcası keşke regl olsamda bu kanamaları yaşamasam çünki iki kezde böyle hayal kırıklığı yaşadım tedavimi yaptırdım ama galiba yine aynı durumla karşı karşıyayım nolur bana dua edin aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.....
çoksevindim hüzün dr ne dedi herşey yolunda değil mi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allah sizden ve dr'dan razı olsun siz olmasaydınız ben karaları giymiştim yine çok korkuyordum şimdi rahatladım böyle kanamalar normaldir dedi dr'um şimdi sıra geldi 10 gün sonra bebeğimin kesesini görmeye...Allah sizede nasip etsin inşllh:Saruboceq: dualarınız için teşşkr ederimkaydirigubbakcemile5....