Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah hamişsindir ne kadar çok istediğini yazılarından hissediyorum allah gönlüne göre ama hayırlısıyla versin güzel haberi bekliyoruz bizi merakta bırakma
Benimde testim silik çıkmıştı ve lakelenmem vardı.Kanda hamilelik çıktı....
Moral bozmak istemem canım ama ben bebeğimi kaybettim....
canım iyi dileklerin için saol galiba regl oluyom hemde vaktiden erken lekelenmem var şuan:a015:.dr'um ilaçla hamile kalmama gerek görmediği için doğal yolla bekliyordum ve çatlatma iğnesi felan vurunmuyom:çok üzgünüm:
tatlım igne falan olmadıysan ümitlendirmek istemem ama hamilsindir kesin.yoktan yere çizgi çıkmazki.yerleşme kanaması olabilir canım.hem hamile kaldıgın zamanda bel agrısı oluyor.herzaman lekelenmeyle mi başlıyor adetin?
deasy canım bende umut yok hiç mutlaka reglm başlıyo....
kızlar kanamamın tekrarı üzerine yeniden evde test yaptım aynı sonuç çıktı pozitif.sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum yarın dr'a gidcem çok korkuyorum Allah korusun bu seferde bir terslik var galiba benim gibi olanınız varmı?benim rahimdeki perde engelliyor diyordu dr'lar şimdi ameliyatta oldum kafam allak bullak nolur bana yardım edin.........