Doğuma Hazırlık Kızlar Hamilelikte ilk 3 ay nasıl beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merak etme 1 hafta sonra miden bulantından dolayı zaten bi şey yiyemeyeceksin :)
banada doktorum 3 aydan sonra yediklerin bebeğe yarıyor demişti
bide ada çayı, midye, maydanoz yassak :)
Zaten bitki çayı falan pek tüketmiyorum kahve içiyordum onuda sütle değiştirdim günde 1 kahve küçük fincan sadece içiyorum o da her gün değil benim hiç bulantım falan yok inşallah böyle devam eder kafama takılan tek şey 4+6 haftalıkken beta hcg 1909 du kese görünmedi onu çok kafama taktım ne zaman görülür bilgim var mı bir an önce gidip görmek istiyorum

Doktorum bana hazır meyve suları, kola fanta tarzı icecekler icme dedi. Sakat at ve ciğer yeme dedi. Bazı ağır civa içeren balıkları yememen lazım genelde bunlar midye ve büyük balıklar oluyor.
Bunun dısında bitki çayları tüketmemen gerekiyor. Onun dısında her şeyi yiyip içebilirsin. Kahve ve çayda sınırlı

Saydıklarının arasında sadece kahve tüketiyorum normalde de diğerlerini hiç tüketmiyorum zaten bir şey daha soracağım karından ultrasonda kese ilk ne zaman göründü sizde beta hcg kaçtı göründüğündee

Betamı bilmiyorum 5+2 de göründü benım

Normal hayatındaki gibi devam edebilirsin canım abur cuburdan uzak dur fazlaca tüketme o yeterli

O zaman 1900ken görmemem normal. Ben kahve içmeyi çok seviyorum da günde kaç bardak türk kahvesi içiliyor peki bilgin var mı
Kafeinsiz Türk kahvesi var migrosta falan satılıyor sanırım ondan yine de çok abartmamak şartıyla içebilirsiniz ben de kahve tiryakisi biriyim hamileyken kafeinsiz kahveler almıştım hep :)

Bende gittimde ultrasonla baktı bir şey gösterdi ama o kese mi bilmiyorum

1 hafta sonra görünür , benim 5+1 ken göründü beta 3958 i geçmişti, ama herkesin aynı olmuyor .stres yapma görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…