Evet baktı ama daha belli değil 10 gün sonra gel dedi bana ama başka dr da pazartesi git belli olur dedi Çarşamba 1909 du çünkü pazartesi çıkar dedi benimde canım sıkıldı ona 1909 Ken çıkmadı diye inşallah pazartesi çıkar yaUltrasona girmiş miydin doktora gittiğinde
Ayva yemişsin ya çocuk gamzeli mi ona göre bende yemeye başlayım
Zaten bitki çayı falan pek tüketmiyorum kahve içiyordum onuda sütle değiştirdim günde 1 kahve küçük fincan sadece içiyorum o da her gün değil benim hiç bulantım falan yok inşallah böyle devam edermerak etme 1 hafta sonra miden bulantından dolayı zaten bi şey yiyemeyeceksin :)
banada doktorum 3 aydan sonra yediklerin bebeğe yarıyor demişti
bide ada çayı, midye, maydanoz yassak :)
Saydıklarının arasında sadece kahve tüketiyorum normalde de diğerlerini hiç tüketmiyorum zatenDoktorum bana hazır meyve suları, kola fanta tarzı icecekler icme dedi. Sakat at ve ciğer yeme dedi. Bazı ağır civa içeren balıkları yememen lazım genelde bunlar midye ve büyük balıklar oluyor.
Bunun dısında bitki çayları tüketmemen gerekiyor. Onun dısında her şeyi yiyip içebilirsin. Kahve ve çayda sınırlı
Betamı bilmiyorum 5+2 de göründü benımSaydıklarının arasında sadece kahve tüketiyorum normalde de diğerlerini hiç tüketmiyorum zatenbir şey daha soracağım karından ultrasonda kese ilk ne zaman göründü sizde beta hcg kaçtı göründüğündee
Normal hayatındaki gibi devam edebilirsin canım abur cuburdan uzak dur fazlaca tüketme o yeterliMerhaba kızlar 5+1 günlük hamileyim. Nelere dikkat etmeliyim neler yemeliyim tecrübeli anneler yardım edebilir mi herkes bildiklerini yazsa benim gibi ilk hamileliği olanlara da yardımcı olurbirde beta hcg 1909 du ben doktora gittim karından ultrasonda gözükmesi ne zaman gözükür yardımcı olunnn
Kafeinsiz Türk kahvesi var migrosta falan satılıyor sanırım ondan yine de çok abartmamak şartıyla içebilirsiniz ben de kahve tiryakisi biriyim hamileyken kafeinsiz kahveler almıştım hep :)O zaman 1900ken görmemem normal.Ben kahve içmeyi çok seviyorum da günde kaç bardak türk kahvesi içiliyor peki bilgin var mı
Bende 4+6 gittim görünmedi hafta içi tekrar gideceğim inşallah görünürBetamı bilmiyorum 5+2 de göründü benım
Ne yesem yemeden bakıyorum baya pimpirikli oldum ben yaNormal hayatındaki gibi devam edebilirsin canım abur cuburdan uzak dur fazlaca tüketme o yeterli
İnsallah görürsünüzBende 4+6 gittim görünmedi hafta içi tekrar gideceğim inşallah görünür
Bunu bilmiyordum migrosa gidince bir bakarım teşekkür ederimKafeinsiz Türk kahvesi var migrosta falan satılıyor sanırım ondan yine de çok abartmamak şartıyla içebilirsiniz ben de kahve tiryakisi biriyim hamileyken kafeinsiz kahveler almıştım hep :)
Bende gittimde ultrasonla baktı bir şey gösterdi ama o kese mi bilmiyorumEvet baktı ama daha belli değil 10 gün sonra gel dedi bana ama başka dr da pazartesi git belli olur dedi Çarşamba 1909 du çünkü pazartesi çıkar dedi benimde canım sıkıldı ona 1909 Ken çıkmadı diye inşallah pazartesi çıkar ya
Sormadın mı ne diye ben meraktan aklıma ne gelse soruyorumBende gittimde ultrasonla baktı bir şey gösterdi ama o kese mi bilmiyorum
Heyecandan unuttum her şeyi yaSormadın mı ne diye ben meraktan aklıma ne gelse soruyorum
İnsan bebeği düşününce bile heyecanlanıyor haklısın valla sendeHeyecandan unuttum her şeyi ya10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem o zaman sorarım
İnşAllah Rabbim cümlemizin evladını sağlıklı sıhhatli bağışlasınİnsan bebeği düşününce bile heyecanlanıyor haklısın valla sendesağlıkla gelir inşallah bebeğin
1 hafta sonra görünür , benim 5+1 ken göründü beta 3958 i geçmişti, ama herkesin aynı olmuyor .stres yapma görünürZaten bitki çayı falan pek tüketmiyorum kahve içiyordum onuda sütle değiştirdim günde 1 kahve küçük fincan sadece içiyorum o da her gün değil benim hiç bulantım falan yok inşallah böyle devam ederkafama takılan tek şey 4+6 haftalıkken beta hcg 1909 du kese görünmedi onu çok kafama taktım ne zaman görülür bilgim var mı bir an önce gidip görmek istiyorum
Amin inşallahhhİnşAllah Rabbim cümlemizin evladını sağlıklı sıhhatli bağışlasın
Öyleymiş evet hafta içi tekrar gideceğim inşallah görürüm1 hafta sonra görünür , benim 5+1 ken göründü beta 3958 i geçmişti, ama herkesin aynı olmuyor .stres yapma görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?