- 26 Kasım 2024
- 51
- 17
- Konu Sahibi melisa altunok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglinize ne kadar varTest yaklasık 2 3 dakıka ıcınde 2. Cızgıyı gosterdı toplasan 5 6 dakıka olmadı bu resmı cekelı 2. Cızgı pembe sızce kuruma cızgısımı. Gebelik mi ?
Kuruma çizgisi ne anlama geliyorTest yaklasık 2 3 dakıka ıcınde 2. Cızgıyı gosterdı toplasan 5 6 dakıka olmadı bu resmı cekelı 2. Cızgı pembe sızce kuruma cızgısımı. Gebelik mi ?
Kuruma çizgisi ne anlama geliyor
İnşallah hayırlı olur sizin için ama ben bilmediğim için sordum kuruma ne diye ben de test yaptım artimed ama adete 15 gün var olabilir mi gebelik çok silik çıktı acaba benimki de mi kuruma çizgisiCanım benım adetımın 3 gun oncesı 9 tane testım pozıtıf cıktı ama kan negatıf 0.2 sonrasında adetım 2 gun gectı yenıden kan verdım 1.6 cıktı sonra 4 ıdrartestım daha pozıtıf cıktı ardından 3 4 gun boyunca ıdrarda negatıf gordum şuan gecıkmenın 12. Gunu bugunde ıdrarda bu sekıl cıktı sağ kasıkda çok batma oluyor arada gıren kasık ve alt tarafta belde agrı oluyor kan vermek ıcın doktorların grevını beklıyorum kafam cok karıstı
Yok degıl gıbı bak bende aynı testı yaptım hatta 9 tanesı pozıtıf cıktı ama kanda cıkmadı deger0.2 cıktı 2 gun sonra 1.6 cıktı sınra ıdrarımda da cıkmadı bugun 12. Gecıkme gunum gene pozıtıf çıkıyor kafam allak bullak şuan ama sendekı daha cok yenı sanırım adetın gecıkene kadar 2 gune bır yenıle testı ama kan vermek ıcın gecıkmesını bekle derımİnşallah hayırlı olur sizin için ama ben bilmediğim için sordum kuruma ne diye ben de test yaptım artimed ama adete 15 gün var olabilir mi gebelik çok silik çıktı acaba benimki de mi kuruma çizgisi
Az once bıdaha yaptım cok net cıkmadı bu sefer ama bundada var gozukuyor amaba gec dollenmemıEğer 5 dakika içinde çıktıysa vardır büyük ihtimalle hızlı testle hemen çıkıverir.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım inşallahYok degıl gıbı bak bende aynı testı yaptım hatta 9 tanesı pozıtıf cıktı ama kanda cıkmadı deger0.2 cıktı 2 gun sonra 1.6 cıktı sınra ıdrarımda da cıkmadı bugun 12. Gecıkme gunum gene pozıtıf çıkıyor kafam allak bullak şuan ama sendekı daha cok yenı sanırım adetın gecıkene kadar 2 gune bır yenıle testı ama kan vermek ıcın gecıkmesını bekle derım