Kızlar hamilelik belirtisimi?

Kizlar dun kan vermistim cikmamisti 10 gun vardi bugun 9 gun var dayanamayip test yaptim yapar yapmaz cizgi cikti saniyeler icinde silik hatta once t bolgesi koyulasti sonra gittikce siliklesti heyecan yaptim atiyorum buraya

20241101_183025.jpg
20241101_191407.jpg

Bugün öğlen yaptım böyle görüp pozitif olan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-01-21-14-15-964_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-11-01-21-14-15-964_com.whatsapp.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 15
Slm canım belirtilerini söyler misin benimde 4 gün kaldı. Hatta üç gün sayılır. Benim regl ağrım var bide gaz doluyum karnım gürül gürül ayaklarım üşüyor. Sanki adet olucam ben yine. Bide midem de hafif hafif bı bulantı var sabahtan beri
10 gündür açlık hissi var böyle iki saatte bir yemek istiyorum bir şeyler ve yine 10 gündür adet olacakmış gibi bazen 5 dakika böyle bir kramp giriyor ayaklarım buz gibi midem bulanıyor bazen iki gündür yani bel bacak ağrım var göğüslerim ağrıyor şişkin kirpiklerim gözümün birbirine karışıyor başım ağrımıyor ama gözlerim kısasım geliyor yumurtlamadan sonra bile akıntım bu 12 gündür devam ediyor beyaz akıntıdi 3 gündür de ince uzayan ve fotoğraf da attım testin pozitif miyim bilmiyorum bendeki belirtiler bu şekilde pozitifsem eğer yardımcı olmak adına yazdım

Slm canım belirtilerini söyler misin benimde 4 gün kaldı. Hatta üç gün sayılır. Benim regl ağrım var bide gaz doluyum karnım gürül gürül ayaklarım üşüyor. Sanki adet olucam ben yine. Bide midem de hafif hafif bı bulantı var sabahtan beri
Dur canım şimdi resim atıyorum

Var var tabi :) çok sevindim adına hayırla sağlıkla büyüsün insallh 😍
Amin canım darısı isteyen herkese 🙏🙏🙏❣️❤️
10 gündür açlık hissi var böyle iki saatte bir yemek istiyorum bir şeyler ve yine 10 gündür adet olacakmış gibi bazen 5 dakika böyle bir kramp giriyor ayaklarım buz gibi midem bulanıyor bazen iki gündür yani bel bacak ağrım var göğüslerim ağrıyor şişkin kirpiklerim gözümün birbirine karışıyor başım ağrımıyor ama gözlerim kısasım geliyor yumurtlamadan sonra bile akıntım bu 12 gündür devam ediyor beyaz akıntıdi 3 gündür de ince uzayan ve fotoğraf da attım testin pozitif miyim bilmiyorum bendeki belirtiler bu şekilde pozitifsem eğer yardımcı olmak adına yazdım
olabilir canım benim belirtilerimle aynı neredeyse 🙏🙏😊😊 kaç gün var adete

Belirtilerimiz çok benziyor bende ishal yerine kabızlık ve gaz sancısı gibi şişlik oluyor. Ama sonuç negatif gibi kasette. Hayırlısı olsun bakalım adeti beklicem. Senin adına çok sevindim insallah çok güzel bi süreç olur snein için :)
Cacık benimde öyleydi bu son 2 gündür ishal oldum 💕inşallah vardır şeninde bebişinnn

Belirtilerimiz çok benziyor bende ishal yerine kabızlık ve gaz sancısı gibi şişlik oluyor. Ama sonuç negatif gibi kasette. Hayırlısı olsun bakalım adeti beklicem. Senin adına çok sevindim insallah çok güzel bi süreç olur snein için :)
Bence testte gözüküyor

Evet dün vardı ama bugün yaptım çıkmadı. Dün de sonradan çıktı demek ki kuruma çizgisiydi. 3 ü adet olmam gerekiyor bakalım olmazsam testi tekrarlarım. İnsallah vardır canım teşekkür ederim iyi dileğin için😊🙏
Canım baya pembe gibi gözüküyordu 🥹inşallah vardır ya ,olmadı öbür ay olur inşallah bende 8 aydır deniyordum 🥹❣️

X