- 20 Şubat 2025
- 35
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi pelinkoc08
-
Hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 gün sonra yeniden kan testi ver değerine baklisin
Amin abla inşallah sağ Salim alırsın kucağınaEvet canım 35 çıktı hamileyim inşallah sağlıklı bir gebeliktir güzel artar
Ben prodoctor erken gebelik testi ile bu şekilde öğrenmiştim hatta adetime bir hafta vardı daha testi yaptığımda o yüzden pozitif değildir diye düşünmüştüm. Birkaç kez daha sonraki günler tekrarladım gittikçe belirginleşti sonra gidip kan vermiştimKızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
Eki Görüntüle 3547433 Eki Görüntüle 3547432
Ciddimsin abla ay inşallah vardır ya yeniden test yapicam 1 kaç gün sonra yeniden test yapicam uygulama da 22 si gösteriyor ama ben geçen ay 25 de oldum inşallah vardır sizede hayırlı olsunBen prodoctor erken gebelik testi ile bu şekilde öğrenmiştim hatta adetime bir hafta vardı daha testi yaptığımda o yüzden pozitif değildir diye düşünmüştüm. Birkaç kez daha sonraki günler tekrarladım gittikçe belirginleşti sonra gidip kan vermiştim
Yok canım var bende görüyorum bende bu testten yaptım dün aynı seninki gibi çıktı bende gecikmeyi bekliyorum geçikme olursa kan testi vericem kan testi ver istersn sen benimkiden daha belirginKızlar benimde 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi aldım artımed diye adını ilk defa duydum buraya bakayım dedim. Görsel ekliyorum bende sizce silik çizgi var mı ben mi görüyorum sadece
İnşallah ikimizde gebeyizdir :)Yok canım var bende görüyorum bende bu testten yaptım dün aynı seninki gibi çıktı bende gecikmeyi bekliyorum geçikme olursa kan testi vericem kan testi ver istersn sen benimkiden daha belirgin
Senin kaç günün var.Yok canım var bende görüyorum bende bu testten yaptım dün aynı seninki gibi çıktı bende gecikmeyi bekliyorum geçikme olursa kan testi vericem kan testi ver istersn sen benimkiden daha belirgin
Senin testin markası ne canım? Benim predictor early. Ne biliyim çok silik olunca negatif olma ihtimali yüksek geldi. Kan için özel bir hastaneye gittim sabah 800 tl dediler vazgeçtim. Anlaşmalı olduğumuz bir hastane var oraya gideceğim biraz uzak ama bugün gidebilirsem
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varm
Kuruma çizgisi gibi duruyor canım. Çok erken yaptıysan varsa bile negatif sonuç alabilirsin. Bnce adetine 4 veya 5 gün kala yapınKızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
Eki Görüntüle 3547433 Eki Görüntüle 3547432
Amin inşallahİnşallah ikimizde gebeyizdir :)
4 gün var benim canımSenin kaç günün var.
Hiç Bir zaman böyle görmedim bu test bende hiç yanılma yapmadı ilk defa böyle oldu bidaha yapıcam adet olmasamKuruma çizgisi gibi duruyor canım. Çok erken yaptıysan varsa bile negatif sonuç alabilirsin. Bnce adetine 4 veya 5 gün kala yapın
Benimde 5 gün var gözüküyor4 gün var benim canım
Uygulma ya göre yarın olmam lazım ama geçen ay 25 de oldum onun için bnde 25 bekliyorumBenimde 5 gün var gözüküyor
Gecikmeyi bekle ondn sonra bidaha yap ben öyle yapicam gecikmeyi bekleyip bidaha yapıcam18 şubatta <0.5 çıkmıştı reglime 6 gün kala, dün duratest markayla yaptım belirgin çizgi gördüm, bugün aynı markayla öğlen yaptım tekrar negatifti. Reglime 3 gün var şuan, sizce yalancı pozitifmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?