• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilirmiyim bakarmisiniz

pelinkoc08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
35
4
1
20
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
1000055684.jpg
1000055682.jpg

Ben prodoctor erken gebelik testi ile bu şekilde öğrenmiştim hatta adetime bir hafta vardı daha testi yaptığımda o yüzden pozitif değildir diye düşünmüştüm. Birkaç kez daha sonraki günler tekrarladım gittikçe belirginleşti sonra gidip kan vermiştim
Ciddimsin abla ay inşallah vardır ya yeniden test yapicam 1 kaç gün sonra yeniden test yapicam uygulama da 22 si gösteriyor ama ben geçen ay 25 de oldum inşallah vardır sizede hayırlı olsun ❤️

Kızlar benimde 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi aldım artımed diye adını ilk defa duydum buraya bakayım dedim. Görsel ekliyorum bende sizce silik çizgi var mı ben mi görüyorum sadece

Eklentiler

• IMG_9735.jpeg
    IMG_9735.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar benimde 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi aldım artımed diye adını ilk defa duydum buraya bakayım dedim. Görsel ekliyorum bende sizce silik çizgi var mı ben mi görüyorum sadece
Yok canım var bende görüyorum bende bu testten yaptım dün aynı seninki gibi çıktı bende gecikmeyi bekliyorum geçikme olursa kan testi vericem kan testi ver istersn sen benimkiden daha belirgin

Senin testin markası ne canım? Benim predictor early. Ne biliyim çok silik olunca negatif olma ihtimali yüksek geldi. Kan için özel bir hastaneye gittim sabah 800 tl dediler vazgeçtim. Anlaşmalı olduğumuz bir hastane var oraya gideceğim biraz uzak ama bugün gidebilirsem

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varm

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
Eki Görüntüle 3547433 Eki Görüntüle 3547432
Kuruma çizgisi gibi duruyor canım. Çok erken yaptıysan varsa bile negatif sonuç alabilirsin. Bnce adetine 4 veya 5 gün kala yapın

18 şubatta <0.5 çıkmıştı reglime 6 gün kala, dün duratest markayla yaptım belirgin çizgi gördüm, bugün aynı markayla öğlen yaptım tekrar negatifti. Reglime 3 gün var şuan, sizce yalancı pozitifmi?

Eklentiler

• IMG_6878.jpeg
    IMG_6878.jpeg
    264 KB · Görüntüleme: 8
18 şubatta <0.5 çıkmıştı reglime 6 gün kala, dün duratest markayla yaptım belirgin çizgi gördüm, bugün aynı markayla öğlen yaptım tekrar negatifti. Reglime 3 gün var şuan, sizce yalancı pozitifmi?
Gecikmeyi bekle ondn sonra bidaha yap ben öyle yapicam gecikmeyi bekleyip bidaha yapıcam

Back