- 20 Şubat 2025
- 35
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi pelinkoc08
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla anlamadım ama beklemekte fayda var bence birazdaha bekleyelim biz sende kan ver istersen ama test pozitif çıkınca umitlenmistim kanda negatif çıkınca çok üzüldüm yaOzmn bnde versem benimde negatif çıkar
Ben gecikmeyi bekliyorum canım geçikme olursa ozmn vericem bende üzülmek istemiyorum herşeyin hayırlısıValla anlamadım ama beklemekte fayda var bence birazdaha bekleyelim biz sende kan ver istersen ama test pozitif çıkınca umitlenmistim kanda negatif çıkınca çok üzüldüm ya
Canım onun yaptığı test farklı ama o testler hep yalancı pozitiflikle meşhur. Yok 1 saate demişlerdi bekliyorum sürekli yeniliyorum daha çıkmadıOzmn bnde versem benimde negatif çıkar
Bende de pcos var bazı zamanlar gecikme yapiyor alıştım ama bu gecikmede adet agrisi gibi agri çekiyorum göğüs hasasiyeti var ve pembe kan gibi bisey geldi o yüzden acaba yerlesme mi ki dedim ama yine olmadiAdet kaç gün geçti? Adet geçtiyse aslında kan testinde çıkması gerekirdi. Oluyor bazen maalesef. Mevsimsel stres de etkiliyor. Ben pcos olduğum için adetim hep düzensiz. Ama çevremden adeti düzenli olup bu süreçte stresten bile adeti 10 güne kadar geciken arkadaşlarım var. Mesela ben döngümün 45.günündeyimKan verdim sonuç bekliyorum bende
Aynen hayırlısı olsun vakti saati vardır bizlerinde olur inşallahBen gecikmeyi bekliyorum canım geçikme olursa ozmn vericem bende üzülmek istemiyorum herşeyin hayırlısı
Anladım abla inşallah güzel bir sonuç çıkar ya haber veririmisinCanım onun yaptığı test farklı ama o testler hep yalancı pozitiflikle meşhur. Yok 1 saate demişlerdi bekliyorum sürekli yeniliyorum daha çıkmadı
Amin inşallah ablaAynen hayırlısı olsun vakti saati vardır bizlerinde olur inşallah
Ben 10 aydır deniyorum artık şurama kadar geldi vallahii. Tam böyle tüp bebek filan mı denesem evresindeydim. Pozitif çıkarsa süpriz olur bana da çünkü hem testlere anlam veremedim erken gebelik testlerine hemde geçen ay çok düzenli değerlendirmemiştim. Ama şöyle bir gerçekte var ben hep aynı testi kullanıyorum predictor early. Bembeyaz nokta kadar çizgi çıkmamıştı bugüne kadar aslında benide biraz o ümitlendirdi o yüzden kan verdimBende de pcos var bazı zamanlar gecikme yapiyor alıştım ama bu gecikmede adet agrisi gibi agri çekiyorum göğüs hasasiyeti var ve pembe kan gibi bisey geldi o yüzden acaba yerlesme mi ki dedim ama yine olmadiinsallah senin vardır yaa pcos ile hamile kalabilenler varmis okuyorum buralarda ama daha ben kalamadım
![]()
Yaptiginiz test predictor degil, prodoktor ikisi arasinda cok fark var. Predictor daha pahali ve adetten 6 gun oncesine kadar sonuc cikarirBen 10 aydır deniyorum artık şurama kadar geldi vallahii. Tam böyle tüp bebek filan mı denesem evresindeydim. Pozitif çıkarsa süpriz olur bana da çünkü hem testlere anlam veremedim erken gebelik testlerine hemde geçen ay çok düzenli değerlendirmemiştim. Ama şöyle bir gerçekte var ben hep aynı testi kullanıyorum predictor early. Bembeyaz nokta kadar çizgi çıkmamıştı bugüne kadar aslında benide biraz o ümitlendirdi o yüzden kan verdim![]()
Hayır prodoctor değil ikisinin farklı olduğunu biliyorum predictor early benim testim pembe kutu üzerinde 6 gün öncesine kadar sonuç diyorYaptiginiz test predictor degil, prodoktor ikisi arasinda cok fark var. Predictor daha pahali ve adetten 6 gun oncesine kadar sonuc cikarir
Yaaa bende o testi alayım o zaman vallahi insan test yapa yapa artık bunaliyor surekli olmayıncada stres yapiyor herkes ne zaman kafa rahat o zaman hamile kalırsın diyor da öyle olmuyor işte birde ben sürekli değerlendiriyorum arkadaşım çok değerlendirmeden hamile kaldı belki ihtimal vardırrr senin test sonucunu merakla bekliyorum yaaaBen 10 aydır deniyorum artık şurama kadar geldi vallahii. Tam böyle tüp bebek filan mı denesem evresindeydim. Pozitif çıkarsa süpriz olur bana da çünkü hem testlere anlam veremedim erken gebelik testlerine hemde geçen ay çok düzenli değerlendirmemiştim. Ama şöyle bir gerçekte var ben hep aynı testi kullanıyorum predictor early. Bembeyaz nokta kadar çizgi çıkmamıştı bugüne kadar aslında benide biraz o ümitlendirdi o yüzden kan verdim![]()
Ayyyy çok sevindimmmm yaaa Rabbım sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah bizlerede dua et nolurÇıktı çıktı elim ayağım titriyor çıktı ağlayacağım çıktı arkadaşlar çıktı
Ama test cubugu boyle olmuyor bunun ? Yanlis test olmasin predictor boyle oluyorHayır prodoctor değil ikisinin farklı olduğunu biliyorum predictor early benim testim pembe kutu üzerinde 6 gün öncesine kadar sonuç diyor![]()
Etmez miyim şu an Türkiyedeyim normalde başka ülkede yaşıyorum. O kadar bunalmıştım ki süreçlerden hem muayene olmak için hem kafa dağıtmak için geldim. Çok ağladım çok üzüldüm çok isyan ettim. Bu sonucu göreceğimi hayal bile etmiyordum. Tüp bebek için araştırma yapıyordum. İnşallah sağlıklı yükselirAyyyy çok sevindimmmm yaaa Rabbım sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah bizlerede dua et nolur![]()
Bizde sana dua ederiz canim Rabbım bunaldigin anda verdi güzelliğini inşallah bundan sonrası Rabbimde sağlıkla ilerlesin inşallah canim artık kafana takma demek ki vakti saati varmis bekliyormuşmuş seni annesiEtmez miyim şu an Türkiyedeyim normalde başka ülkede yaşıyorum. O kadar bunalmıştım ki süreçlerden hem muayene olmak için hem kafa dağıtmak için geldim. Çok ağladım çok üzüldüm çok isyan ettim. Bu sonucu göreceğimi hayal bile etmiyordum. Tüp bebek için araştırma yapıyordum. İnşallah sağlıklı yükselir![]()
Ama test cubugu boyle olmuyor bunun ? Yanlis test olmasin predictor boyle oluyor
Hamilemisin abla sonuç kaçÇıktı çıktı elim ayağım titriyor çıktı ağlayacağım çıktı arkadaşlar çıktı
Evet canım 35 çıktı hamileyim inşallah sağlıklı bir gebeliktir güzel artarHamilemisin abla sonuç kaç