- 20 Şubat 2025
- 35
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi pelinkoc08
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin abla inşallah bana yakın hafta içi gidecem az daha bekliyorum bu yorum az da olsa içimi ısıtı çok teşekkür ederimAile hekimi uzak mı kızlar özele mozole uğraşmayın aile hekiminde beta isteyin şıp şak halledin, silikte olsa pozitif demek (test yalancı değilse) sadce erken yapılmış test beta daha yolun başında demek yükseldikçe koyulasacak, zaten beta baktirirsaniz bikac kere takip yapmanız gerekir o yüzden özele gitmek yerine aile hekimine gidin ki iki günde bı aynı saatte aynı yerde artış takip edebilin, 2500u geçen betada özellikle 3000civarinda kese net görünür, bebek için erken olsa da vitaminlerine falan başlarsınız hadi gazaniz mübarek olsunG Gossip123 P pelinkoc08
En mantıklısı bu kadar silikse çok baştadır sürekli betanin anlamı yok sata göre hesapla kaç haftalık, bat geçince git, betada güzel bı yükselme olur sağlıklı gebelikse, sonra direkt doktora da gidebilirsinAmin abla inşallah bana yakın hafta içi gidecem az daha bekliyorum bu yorum az da olsa içimi ısıtı çok teşekkür ederim
Hafta içi bı kan testi veriyim bakalım sonuç ne cikicakEn mantıklısı bu kadar silikse çok baştadır sürekli betanin anlamı yok sata göre hesapla kaç haftalık, bat geçince git, betada güzel bı yükselme olur sağlıklı gebelikse, sonra direkt doktora da gidebilirsin![]()
Hafta içi bı kan testi veriyim bakalım sonuç ne cikicak![]()
Merhaba benim de Predictor testim bugün buna benzer çıktı ya.. Var desem değil yok desem değil :) gerçi daha 6/7 gün var .. ama sizin ilki kesin pozitif bu neden silik çıktı acaba ..Eki Görüntüle 3547557
Ben farklı bir eczaneden gittim yine aynı marka aldım predictor early ama sanki daha silik çıktı gibi hatta yok gibi![]()
Evet ya bende ona anlam veremedim ilki pozitif ama bu değişik çıktı aynı marka bir de saat olarak tabi hep farklı saatlerde yaptım bilmiyorum etkiler miMerhaba benim de Predictor testim bugün buna benzer çıktı ya.. Var desem değil yok desem değil :) gerçi daha 6/7 gün var .. ama sizin ilki kesin pozitif bu neden silik çıktı acaba ..
Benimkide senin ki gibi şimdi hangi test doğru acaba senin yaptığınınEki Görüntüle 3547557
Ben farklı bir eczaneden gittim yine aynı marka aldım predictor early ama sanki daha silik çıktı gibi hatta yok gibi![]()
İnşallah bı kaç güne hepimizin ki koyu hale gelirMerhaba benim de Predictor testim bugün buna benzer çıktı ya.. Var desem değil yok desem değil :) gerçi daha 6/7 gün var .. ama sizin ilki kesin pozitif bu neden silik çıktı acaba ..
Bence yaptığın saatle alakalı içtiğin su bile etkiliyor, en iyisi sabah sıkışık(ilk idrarla) yap en verimli ve en net çözüm.Eki Görüntüle 3547557
Bu hangi marka?Eki Görüntüle 3547654 benimde test yaptim boyle cikti ama kan testi verdim negatif cikti ya Eki Görüntüle 3547659
Artimed mi eğer oysa bir çok kişi yalancı pozitif verdiğini söylüyor çünkü bu markanınEki Görüntüle 3547654 benimde test yaptim boyle cikti ama kan testi verdim negatif cikti ya Eki Görüntüle 3547659
Days doctor markaydiBu hangi marka?
Artimed ve days doctor bir çok kişide yalancı pozitif çıkarmış başka marka ile deneyin. Predictor early alabilirsinizDays doctor markaydi
Birde onu deneyim ya kan verdim onda da çıkmadı anlamadım niye öyle olduğunu adetimde gecikti baya biArtimed ve days doctor bir çok kişide yalancı pozitif çıkarmış başka marka ile deneyin. Predictor early alabilirsiniz
Adet kaç gün geçti? Adet geçtiyse aslında kan testinde çıkması gerekirdi. Oluyor bazen maalesef. Mevsimsel stres de etkiliyor. Ben pcos olduğum için adetim hep düzensiz. Ama çevremden adeti düzenli olup bu süreçte stresten bile adeti 10 güne kadar geciken arkadaşlarım var. Mesela ben döngümün 45.günündeyimBirde onu deneyim ya kan verdim onda da çıkmadı anlamadım niye öyle olduğunu adetimde gecikti baya bi
Çıktımi sonuçBen gecenin bu saati kalktım gittim kan verdim 1 saate çıkarmış sonucu yoksa uykularım kaçardı. Umudum yok nedense bilmiyorum belki bir mucize ama nedense sanmıyorum bakalım hayırlısı![]()
Ozmn bnde versem benimde negatif çıkarEki Görüntüle 3547654 benimde test yaptim boyle cikti ama kan testi verdim negatif cikti ya Eki Görüntüle 3547659