• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilirmiyim bakarmisiniz

pelinkoc08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
35
4
1
20
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
1000055684.jpg
1000055682.jpg

Aile hekimi uzak mı kızlar özele mozole uğraşmayın aile hekiminde beta isteyin şıp şak halledin, silikte olsa pozitif demek (test yalancı değilse) sadce erken yapılmış test beta daha yolun başında demek yükseldikçe koyulasacak, zaten beta baktirirsaniz bikac kere takip yapmanız gerekir o yüzden özele gitmek yerine aile hekimine gidin ki iki günde bı aynı saatte aynı yerde artış takip edebilin, 2500u geçen betada özellikle 3000civarinda kese net görünür, bebek için erken olsa da vitaminlerine falan başlarsınız hadi gazaniz mübarek olsun 😊 G Gossip123 P pelinkoc08

Aile hekimi uzak mı kızlar özele mozole uğraşmayın aile hekiminde beta isteyin şıp şak halledin, silikte olsa pozitif demek (test yalancı değilse) sadce erken yapılmış test beta daha yolun başında demek yükseldikçe koyulasacak, zaten beta baktirirsaniz bikac kere takip yapmanız gerekir o yüzden özele gitmek yerine aile hekimine gidin ki iki günde bı aynı saatte aynı yerde artış takip edebilin, 2500u geçen betada özellikle 3000civarinda kese net görünür, bebek için erken olsa da vitaminlerine falan başlarsınız hadi gazaniz mübarek olsun 😊 G Gossip123 P pelinkoc08
Amin abla inşallah bana yakın hafta içi gidecem az daha bekliyorum bu yorum az da olsa içimi ısıtı çok teşekkür ederim

Amin abla inşallah bana yakın hafta içi gidecem az daha bekliyorum bu yorum az da olsa içimi ısıtı çok teşekkür ederim
En mantıklısı bu kadar silikse çok baştadır sürekli betanin anlamı yok sata göre hesapla kaç haftalık, bat geçince git, betada güzel bı yükselme olur sağlıklı gebelikse, sonra direkt doktora da gidebilirsin 😘

En mantıklısı bu kadar silikse çok baştadır sürekli betanin anlamı yok sata göre hesapla kaç haftalık, bat geçince git, betada güzel bı yükselme olur sağlıklı gebelikse, sonra direkt doktora da gidebilirsin 😘
Hafta içi bı kan testi veriyim bakalım sonuç ne cikicak 🥰

Eki Görüntüle 3547557
Ben farklı bir eczaneden gittim yine aynı marka aldım predictor early ama sanki daha silik çıktı gibi hatta yok gibi 😂
Merhaba benim de Predictor testim bugün buna benzer çıktı ya.. Var desem değil yok desem değil :) gerçi daha 6/7 gün var .. ama sizin ilki kesin pozitif bu neden silik çıktı acaba ..

Eklentiler

• IMG_7795.jpeg
    IMG_7795.jpeg
    205,7 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba benim de Predictor testim bugün buna benzer çıktı ya.. Var desem değil yok desem değil :) gerçi daha 6/7 gün var .. ama sizin ilki kesin pozitif bu neden silik çıktı acaba ..
Evet ya bende ona anlam veremedim ilki pozitif ama bu değişik çıktı aynı marka bir de saat olarak tabi hep farklı saatlerde yaptım bilmiyorum etkiler mi

Ben gecenin bu saati kalktım gittim kan verdim 1 saate çıkarmış sonucu yoksa uykularım kaçardı. Umudum yok nedense bilmiyorum belki bir mucize ama nedense sanmıyorum bakalım hayırlısı 😊

Birde onu deneyim ya kan verdim onda da çıkmadı anlamadım niye öyle olduğunu adetimde gecikti baya bi
Adet kaç gün geçti? Adet geçtiyse aslında kan testinde çıkması gerekirdi. Oluyor bazen maalesef. Mevsimsel stres de etkiliyor. Ben pcos olduğum için adetim hep düzensiz. Ama çevremden adeti düzenli olup bu süreçte stresten bile adeti 10 güne kadar geciken arkadaşlarım var. Mesela ben döngümün 45.günündeyim 😂 Kan verdim sonuç bekliyorum bende

Back