Kızlar hamile olabilirmiyim bakarmisiniz

Silik çizgi var sanki pozitif gibi görünüyor, muhtemelen erken yapılmış, yarın ilk idrarla yeni test yap ya da kan ver, silikte olsa idrarda görünüyorsa kanda net çıkar olup olmadığı

Seninki benimkiden de iyi gözüküyor canım istersen bı kan testi ver yada sabah ilk idrar la bidaha yap
Senin testin markası ne canım? Benim predictor early. Ne biliyim çok silik olunca negatif olma ihtimali yüksek geldi. Kan için özel bir hastaneye gittim sabah 800 tl dediler vazgeçtim. Anlaşmalı olduğumuz bir hastane var oraya gideceğim biraz uzak ama bugün gidebilirsem

ar+l Med diye bir erkn gebelik testi bugün Gide bilirsen git canım bende sağlık ocağına vericem hafta içi

İnşallah öyledir de burda çoğu kişi bundan yapmış kimse beğenmiyor ya
Artımed sanırım testiniz evet yalancı pozitif gören çok olmuş ben de bu testten çok kullandım ama hep tertemiz negatif verdi hiç silik çizgi bile çıkmadı kuruma çizgisi çıkıyordu sadece yarım saatten sonra falan

Bende hiç görmedim bir sorun negatifse negatif hiç yanlış bişey vermedi bugün yaptım böyle çıkınca şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…