- 20 Şubat 2025
- 34
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi pelinkoc08
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimBöyle olunca genelde negatif ama emin olmak adına kan verin
Ay çok sevindim bu dediğinize inşallah vardırSilik çizgi var sanki pozitif gibi görünüyor, muhtemelen erken yapılmış, yarın ilk idrarla yeni test yap ya da kan ver, silikte olsa idrarda görünüyorsa kanda net çıkar olup olmadığı
Seninki benimkiden de iyi gözüküyor canım istersen bı kan testi ver yada sabah ilk idrar la bidaha yapEki Görüntüle 3547436
Benimde böyle çıktı benimde kafam karıştı
Senin testin markası ne canım? Benim predictor early. Ne biliyim çok silik olunca negatif olma ihtimali yüksek geldi. Kan için özel bir hastaneye gittim sabah 800 tl dediler vazgeçtim. Anlaşmalı olduğumuz bir hastane var oraya gideceğim biraz uzak ama bugün gidebilirsemSeninki benimkiden de iyi gözüküyor canım istersen bı kan testi ver yada sabah ilk idrar la bidaha yap
Pozitif görünüyorEki Görüntüle 3547436
Benimde böyle çıktı benimde kafam karıştı
Ben görüyorum ikinci çizgiyi testinin markası güvenilir bi markaysa pozitif duruyorKızlar bugün gebelik testi yaptım ve gölge gibiydi varmı acaba
Eki Görüntüle 3547433 Eki Görüntüle 3547432
ar+l Med diye bir erkn gebelik testi bugün Gide bilirsen git canım bende sağlık ocağına vericem hafta içiSenin testin markası ne canım? Benim predictor early. Ne biliyim çok silik olunca negatif olma ihtimali yüksek geldi. Kan için özel bir hastaneye gittim sabah 800 tl dediler vazgeçtim. Anlaşmalı olduğumuz bir hastane var oraya gideceğim biraz uzak ama bugün gidebilirsem
İnşallah öyledir de burda çoğu kişi bundan yapmış kimse beğenmiyor yaBen görüyorum ikinci çizgiyi testinin markası güvenilir bi markaysa pozitif duruyor![]()
Artımed sanırım testiniz evet yalancı pozitif gören çok olmuş ben de bu testten çok kullandım ama hep tertemiz negatif verdi hiç silik çizgi bile çıkmadı kuruma çizgisi çıkıyordu sadece yarım saatten sonra falanİnşallah öyledir de burda çoğu kişi bundan yapmış kimse beğenmiyor ya
Bende hiç görmedim bir sorun negatifse negatif hiç yanlış bişey vermedi bugün yaptım böyle çıkınca şaşırdımArtımed sanırım testiniz evet yalancı pozitif gören çok olmuş ben de bu testten çok kullandım ama hep tertemiz negatif verdi hiç silik çizgi bile çıkmadı kuruma çizgisi çıkıyordu sadece yarım saatten sonra falan
ümitlendirmek istemiyorum ama ben sizinkinin de pozitif olduğunu düşünüyorum imkanınız varsa başka test de yapın ya da direkt kan verinBende hiç görmedim bir sorun negatifse negatif hiç yanlış bişey vermedi bugün yaptım böyle çıkınca şaşırdım
Artımedi evet kimse beğenmiyor genelde,inşallah vardır gebeliğinizar+l Med diye bir erkn gebelik testi bugün Gide bilirsen git canım bende sağlık ocağına vericem hafta içi
Hafta içi gidip kan vericem olmadı yoksa içim içimi yer ben çok teşekkür ederim bu yorumlarınız içinÜ
ümitlendirmek istemiyorum ama ben sizinkinin de pozitif olduğunu düşünüyorum imkanınız varsa başka test de yapın ya da direkt kan verin
Ay inşallah vardır yaArtımedi evet kimse beğenmiyor genelde,inşallah vardır gebeliğiniz![]()
Rica ederim ne demek inşallah pozitiftirHafta içi gidip kan vericem olmadı yoksa içim içimi yer ben çok teşekkür ederim bu yorumlarınız için
Ay inşallah inşallah aminnRica ederim ne demek inşallah pozitiftir![]()