KIZLAR HAMILE OLABILIR MIYIM?

Kadermelisa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
127
86
18
24
3 4 gündür bel ağrım var,rahimde hafif bi ağrı başladı bugün,beyaz akintim geliyor ve sık idrara çıkıyorum mide bulantısı falan yok,adetime de 10 gun falan var 35 günde falan oluyorum.bugun adetim baslayali 25.gun ve adet bittikten 3 4 gün sonra sadece tek ilişki oldu test yapsam çıkar mı adeti mi bekleyeyim.

Evet tez yumurtlamış ola bilirsin belkide, ilişki zamanına göre test yapsan çıka bilir ama yinede ondan sonra ilişkide olmuşsan tabi o testin sonucu göstermesi deyişe bilir

Evet tez yumurtlamış ola bilirsin belkide, ilişki zamanına göre test yapsan çıka bilir ama yinede ondan sonra ilişkide olmuşsan tabi o testin sonucu göstermesi deyişe bilir
Yok canım tek ilişki oldu bende o yüzden yapmak istiyorum ama bedenim oyun oynuyordur diye xe korkuyorum 2,5 yıldır istiyorum

Yok canım tek ilişki oldu bende o yüzden yapmak istiyorum ama bedenim oyun oynuyordur diye xe korkuyorum 2,5 yıldır istiyorum
35gün adet gören için yumurtlama biraz 17-21günleri falan olması lazım (tabi adama göre deyişir) fakat sendeki zamana göre hesap yapsak olmuşta ola bilir ama 5günde bekle, erken gebelik testi yaparsıninşallah hayırlı haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…