- 30 Mart 2022
- 5.529
- 3.185
- 103
- Konu Sahibi gizliklsin
O zaman kuruma çizgisiBugün yaptığım testte ilk başta çıkmadı 10 dk geçince belirgin oldu cizgi
Hemen çıkması gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kuruma çizgisiBugün yaptığım testte ilk başta çıkmadı 10 dk geçince belirgin oldu cizgi
Dün yaptıklarım negatif çıkmıştı bugün tekrar yaptım pozitif çıktıO zaman kuruma çizgisi
Hemen çıkması gerekiyor
Bu arada 11 mayıs mi doğdunO zaman kuruma çizgisi
Hemen çıkması gerekiyor
Hayır nişanlandımBu arada 11 mayıs mi doğdun
Sonucun neydi acaba ve belirtilerinizOlabilir bende dün predictor yaptım silik çıktı bu sabah da comfort yaptım oda dünkine göre bi tık daha belirgin silik çıktı az önce kan vermeye gittim
Gebeyimm. Göğüs hassasiyeti ve sağ alt karın ağrısı vardı bendeSonucun neydi acaba ve belirtileriniz
Gözünüz aydın Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kan vermeye gidicem dua eder misiniz benm için yine negatif görürsem yikilicam biliyorum gabelerin duasi kabul olurGebeyimm. Göğüs hassasiyeti ve sağ alt karın ağrısı vardı bende
Hiç üzülme ben çok kez negatif gördüm ama Rabbim vaktini biliyor o ne zaman isterse ozaman verir olmasada vardır Allahın bir bildiği de. Hayırlısıyla vardır inşallahGözünüz aydın Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kan vermeye gidicem dua eder misiniz benm için yine negatif görürsem yikilicam biliyorum gabelerin duasi kabul olur![]()
Ben bu ay omega 3 folikasit gynoseed jel kullandm hergun iliski tüm tuşlara bastm yani gerisi takdiri ilahi birazdn cikicm kan vermeye gidicm çok korkuyorumHiç üzülme ben çok kez negatif gördüm ama Rabbim vaktini biliyor o ne zaman isterse ozaman verir olmasada vardır Allahın bir bildiği de. Hayırlısıyla vardır inşallahgünde 1 yarım avakado ye herzaman
Ben hiçbirşey kullanmadım folikasit haricinde bol bol avakado ve havuç yedim sağlıklı beslendim ve spor yaptım. Bunları denemeni öneririm. Sonucunu banada haber edersen çok mutlu olurum hakkında hayırlısı olsun inşallahBen bu ay omega 3 folikasit gynoseed jel kullandm hergun iliski tüm tuşlara bastm yani gerisi takdiri ilahi birazdn cikicm kan vermeye gidicm çok korkuyorum![]()
Ben hiç sağlıklı beslenmiyorum malesefBen hiçbirşey kullanmadım folikasit haricinde bol bol avakado ve havuç yedim sağlıklı beslendim ve spor yaptım. Bunları denemeni öneririm. Sonucunu banada haber edersen çok mutlu olurum hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Sonucunuz çıktı mıBen hiç sağlıklı beslenmiyorum malesefpaylaşırım tabiki sira bekliyorum şuan
Evet negatifSonucunuz çıktı mı
Sonucu bana da söyle baci takipteyim benim de son 5 gün kaldıGözünüz aydın Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kan vermeye gidicem dua eder misiniz benm için yine negatif görürsem yikilicam biliyorum gabelerin duasi kabul olur![]()
Önce ki yorumunu görmemişim bacım olsun sakın canını sıkma daha çok gençsin emin ol kafaya takmadığın bi ay unutcaksın kendini salcaksın ve olucak insallah umutsuzluğa kapılmak yokEvet negatif![]()
Hla hasta olmadm ve duphaston içtim saldm artk regl takvimini bile sildimÖnce ki yorumunu görmemişim bacım olsun sakın canını sıkma daha çok gençsin emin ol kafaya takmadığın bi ay unutcaksın kendini salcaksın ve olucak insallah umutsuzluğa kapılmak yok
Üzülmeyin hayırlısı olsun Rabbim biliyor ne zaman vereceğiniEvet negatif![]()
Aynen öyle ama üzüldüm baya elimde değil artk saldmÜzülmeyin hayırlısı olsun Rabbim biliyor ne zaman vereceğini![]()
Spor yap sağlıklı beslen hergün bi yarım avakado yeAynen öyle ama üzüldüm baya elimde değil artk saldm