- 20 Nisan 2024
- 90
- 9
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu konu hakkında bir sürü paylaşım yapmışsın altına yazmislar ya tekrar tekrar neden aynı konuyu açıyorsun
Bende geçen hafta yaptım aynı böyle çıkmıştı ama kan testinde negatif cikti
Başka bir paylaşımda istemediğinizi belirtmişsiniz anlayamadım siziCok heycanliyim içim içime sığmıyor adetime 7 gün var daha o yüzden herkesin fikrini almayı çok istiyorum
Kilom var o yüzden istemiyorum yoksa istiyorum hamile olmak istiyordum ama bi 4 ay sonra filan çok kilom var nasıl yapicam hamikeysem o yüzden korkuyorum yoksa güzel birsey tabikiBaşka bir paylaşımda istemediğinizi belirtmişsiniz anlayamadım sizi
İstemiyorum diye büyük büyük laflar edip içim içime sığmıyor diye konu açıyorsunuz. Psikolojik sorunlarınız mı var ?
Az önce açıkladım ya istiyorum ama kilom olduğu icin şuan istemiyorum zorlanicam düşüncesi ile.Sadece şuan erken oldu gibi.4 ay sonra filan istiyordum o yüzden mutsuzum istemiyorumİstemiyorum diye büyük büyük laflar edip içim içime sığmıyor diye konu açıyorsunuz. Psikolojik sorunlarınız mı var ?
Şuan kendimi tuhaf hissettiğim için icim içime sığmıyor netlestirmek istiyorum regle 7 gün var ama testte cift çizgi silik çıktı.reglden önce kan testi verirsem net sonuç çıkar mı sonradan pozitif olma durumu olur mu? Çok heycanliyim yataktan bile kalkmadım napcam bilmiyorum acikcasiİstemiyorum diye büyük büyük laflar edip içim içime sığmıyor diye konu açıyorsunuz. Psikolojik sorunlarınız mı var ?
Bakın hanfendi. Burda yıllardır bebek isteyip gebelik elde edememiş kardeşlerimiz var.sürekli konu açıp farklı farklı konuşmanız insanların dikkatini çekiyor. Eğer çizgiyi soruyorsanız, pozitif olabileceğini açtığınız diğer konularda da arkadaşlarımız yazmış. İstemiyorsanız da gidip kürtaj olabilirsiniz. Bu konuda kimsenin yapabileceği birşey yok . Allah isteyen herkese nasip etsinŞuan kendimi tuhaf hissettiğim için icim içime sığmıyor netlestirmek istiyorum regle 7 gün var ama testte cift çizgi silik çıktı.reglden önce kan testi verirsem net sonuç çıkar mı sonradan pozitif olma durumu olur mu? Çok heycanliyim yataktan bile kalkmadım napcam bilmiyorum acikcasi
Umarım Allah isteyene hayırlı zamanda verir benim de kendim için temennim buBakın hanfendi. Burda yıllardır bebek isteyip gebelik elde edememiş kardeşlerimiz var.sürekli konu açıp farklı farklı konuşmanız insanların dikkatini çekiyor. Eğer çizgiyi soruyorsanız, pozitif olabileceğini açtığınız diğer konularda da arkadaşlarımız yazmış. İstemiyorsanız da gidip kürtaj olabilirsiniz. Bu konuda kimsenin yapabileceği birşey yok . Allah isteyen herkese nasip etsin
Abla şu profilini degistir Allah aşkına fhhdhdİkinci bir çizgi var evet fakat artımed ya da days doctorsa markası yalancı pozitif olabiliyor ben çok hayal kırıklığı yaşadım kan vermenizi öneririm
Canım sabah ilk idrarla yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı şimdi 2 testle daha denedim damlatmali bu denedigim ama onlarda tek çizgi çıktı anlamadım neden böyle oldu kiKanınızda varsa idrarda çıkar zaten. Önce kanda yükseliyor beta hcg.
Başka markanın da testini yapın kan vermek istemiyorsanız. Ama idrarınız 6-7 saat beklesin çok sık yapılan idrarda çıkmıyor ilk zamanlar:
Yeni yaptığın testleri netleştirsene. Sanki onda da hayalet çizgi mi varKızlar sabah ilk idrarla days doctor markalı test yaptım silik çizgi çıktı az önce saat 15 40 gibi de damlatmali testten yaptım tek çizgi çıktı.Affedersiniz sabahki ilk idrar koyu renkti.Ogleden sonraki açık renk.Anlamadim hamile değilim o zaman değil mi ?
Eki Görüntüle 3526040
Canım tek çizgi çıkan laboquick damlatmali.sabah ilk denediğimde eczaneden almıştım days doctor diyeKaset testler 20 ustunu algiliyor
Erken gebelik 5 ustu
Ama marka ne testlerin bide gecikme var mi
Erken gebelikte var gozukuyor ama kasette ben goremedim kan verirsen gecikmen varsa netlesirCanım tek çizgi çıkan laboquick damlatmali.sabah ilk denediğimde eczaneden almıştım days doctor diye
Eki Görüntüle 3526043