• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile mi kaldim ben simdi

Eklentiler

• IMG_5313.jpeg
    IMG_5313.jpeg
    213,8 KB · Görüntüleme: 17
Konu sahibi durmadan yok yumurtalıklarım ağrıyor çatlama mı, yok ertesi günü hapı alayım mı, yok hamile miyim değil miyim diye konu açıp durmuşsunuz. Çocuk istemiyorum diyorsanız neden korunmuyorsunuz? İstiyorum diyorsanız niye durup durup şaka yapmıştım istemiyorum vs yazıyorsunuz? Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan, maddi manevi bitmiş onlarca kadın var burada, saçma sapan konular açıp sonra testlerinizi atıp silik ama istemiyorum diye zırlayıp kimsenin hakkına girmeyin.

Durmadan yok yumurtalıklarım ağrıyor çatlama mı, yok ertesi günü hapı alayım mı, yok hamile miyim değil miyim diye konu açıp durmuşsunuz. Çocuk istemiyorum diyorsanız neden korunmuyorsunuz? İstiyorum diyorsanız niye durup durup şaka yapmıştım istemiyorum vs yazıyorsunuz? Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan, maddi manevi bitmiş onlarca kadın var burada, saçma sapan konular açıp sonra testlerinizi atıp silik ama istemiyorum diye zırlayıp kimsenin hakkına girmeyin.
Bunu kime yazdınız ?

Ben de bana yazdınız sandım az önce ben de test yaptım negatif çıktı 10 gündür falan baya umutlanmıştım âdetimi bekleyemedim negatif çıktı
ayy hiç öyle değil yanlış anlamayın sinirden konu sahibine yazdığımı belirtmemişim, Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X