- 19 Aralık 2024
- 381
- 45
- 13
- 22
- Konu Sahibi gizliklsin
Deniycem bu gün hasta olmadm hla 1 haftm olunca gidip başka yerde kan vericm yine bir şey yoksa hastaneye görünecegimSpor yap sağlıklı beslen hergün bi yarım avakado ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniycem bu gün hasta olmadm hla 1 haftm olunca gidip başka yerde kan vericm yine bir şey yoksa hastaneye görünecegimSpor yap sağlıklı beslen hergün bi yarım avakado ye
Modunu düşürme ben de dayanamadım test aldım yapıcam birazdanHla hasta olmadm ve duphaston içtim saldm artk regl takvimini bile sildim
Değilmişim bacı
Kıyamam lütfen üzülme nefret ediyorum bu hayal kırıklığından ama nasip Allah büyüktür Rabbım kolaylıkla gönlündekini nasip etsin hepimize inşallahDeğilmişim bacı
Bunu kime yazdınız ?Durmadan yok yumurtalıklarım ağrıyor çatlama mı, yok ertesi günü hapı alayım mı, yok hamile miyim değil miyim diye konu açıp durmuşsunuz. Çocuk istemiyorum diyorsanız neden korunmuyorsunuz? İstiyorum diyorsanız niye durup durup şaka yapmıştım istemiyorum vs yazıyorsunuz? Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan, maddi manevi bitmiş onlarca kadın var burada, saçma sapan konular açıp sonra testlerinizi atıp silik ama istemiyorum diye zırlayıp kimsenin hakkına girmeyin.
konu sahibineBunu kime yazdınız ?
Ben de bana yazdınız sandım az önce ben de test yaptım negatif çıktı 10 gündür falan baya umutlanmıştım âdetimi bekleyemedim negatif çıktıkonu sahibine
ayy hiç öyle değil yanlış anlamayın sinirden konu sahibine yazdığımı belirtmemişim, Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBen de bana yazdınız sandım az önce ben de test yaptım negatif çıktı 10 gündür falan baya umutlanmıştım âdetimi bekleyemedim negatif çıktı
Amin cümlemize huzurla sağlıkla mutlulukla nasip etsin insallah hayırlı evlatlarımız olsun hepimizinayy hiç öyle değil yanlış anlamayın sinirden konu sahibine yazdığımı belirtmemişim, Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İlk kez görünce bi üzüldüm valla ne yalan söyliyim umutlanmıştım baya da istiyordum ya nasip değilmiş demek kiKıyamam lütfen üzülme nefret ediyorum bu hayal kırıklığından ama nasip Allah büyüktür Rabbım kolaylıkla gönlündekini nasip etsin hepimize inşallah
İlk yapınca norml Allah göstermesin ama 4İlk kez görünce bi üzüldüm valla ne yalan söyliyim umutlanmıştım baya da istiyordum ya nasip değilmiş demek ki
Ne kadar gecikmen olmuştuİlk kez görünce bi üzüldüm valla ne yalan söyliyim umutlanmıştım baya da istiyordum ya nasip değilmiş demek ki
Daha gecikmem olmadı erken gebelik testi yaptım 5 gün varNe kadar gecikmen olmuştu
Hayırlı olsun inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerini alırız bekliyorum lütfen pozitif görürsen beni de etiketle bende duphaston kullanıyorum iki gündür hla hasta olmadm 1 hafta 10 gün olmazsm yine gidip kan vericmDaha gecikmem olmadı erken gebelik testi yaptım 5 gün var