• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

Yaa evet yağmur varmış bugün aldım haberini kuzum eylül başı gelicem inşallah🙏🏻🤩
Insallah canim gurbetlik zor bende bursadayim ama ailem malatyada sen yine yakinsin🤗🥰bende umutluyum ama negatif cikiyo erken test aldim 6 gun once yapilandan ama yinede hissediyorum hayirlisi tabi

Insallah canim gurbetlik zor bende bursadayim ama ailem malatyada sen yine yakinsin🤗🥰bende umutluyum ama negatif cikiyo erken test aldim 6 gun once yapilandan ama yinede hissediyorum hayirlisi tabi
Erken testler yanıltabiliyomuş kuzum bence fazla güvenme gününün geçmesini bekle en iyisi🙏🏻 ben 26 yaşındayım kuzum sen

Sanırım 20de olmam gerekiyor canım takibi bıraktım artık takvimi sildim 😂 ama yine alttan alttan hesaplıyorum 😂😂
Cok varmis
Sanırım 20de olmam gerekiyor canım takibi bıraktım artık takvimi sildim 😂 ama yine alttan alttan he saplıyorum 😂😂
Takibi birakamiyorsun ne kadar takmim kafaya desende olmuyor ama 🤣🤣

• Muhteşem
Reactions: N8M
Kizlar adet olduktan sonra vajinanda cekilme gibi bir his olur ya ben hep olacagim gun hissederdim onu ve olurdum 2 gundur bunu yasiyorum gelen giden yok boyle olan oldumu

Kızlar adetim 2 gün geçti 1 haftadr göğüslerimde acı var beyaz akıntı var kasıklarımda hiç yaşamadığım bir ağrı var hamilemiyim sizce

Saglik ocagina gitcem ama cuma bugun pazartesi cikarmis kan tahlili galib
Kızlar adetim 2 gün geçti 1 haftadr göğüslerimde acı var beyaz akıntı var kasıklarımda hiç yaşamadığım bir ağrı var hamilemiyim sizce
Test yapmadinmi 2 gun gecmis insallah hamilesindir🙏

Hayır yapmadım güvenmiyorum artık o testlere bir kere yapmıştım ve iki çizgi çıktı kanda çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip kan verimeyi düşünüyorum çünkü adetlerin düzensiz mayıs ayında hiç olmadım ama bu durum farklı sanki diğerlerinden

Evet sağlık ocakları bir gün sonra veriyor sonuçları bugünde cuma pazartesi anca ben hiç bir gün bile bekleyemiyorum direk acile gidip veriyorum kan

Evet sağlık ocakları bir gün sonra veriyor sonuçları bugünde cuma pazartesi anca ben hiç bir gün bile bekleyemiyorum direk acile gidip veriyorum kan
Insallah hamilesindir bende gidecektim ama gecikmedi benim yarin adet gunum bekliyorum insallah guzel haberleri veririz

Back