- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Ay inşallah Canım ya vallahi ben ve isteyen herkese versin Allahım çok istiyorumKullan kuzum kullananlar mutlaka hamile kalıyo yani pkolu olan bile kalabiliyor ilk ay olmadı 2.de 3.de tutuyor kuzum olmazsa bende denicem artık
Canım ben 26 yaşındayım kızım var 2 yaşında doğduğundan beri korunmuyoruz ama bebek için öyle çok uğraşmadım yani oluruna bıraktık ama olmuyor yinede o kadar zamandır sen kaç yaşındasın kuzumAy inşallah Canım ya vallahi ben ve isteyen herkese versin Allahım çok istiyorumbu arafa yaşın kaç ne kadardır istiyorsun onunda etkisi var
İnşallah canım benim sağlıkla al bebişini kucağınaAllah gonlune gore versin
Maşallah canım Allah evladına hayırlı ömürler versin + birde kardeş versinCanım ben 26 yaşındayım kızım var 2 yaşında doğduğundan beri korunmuyoruz ama bebek için öyle çok uğraşmadım yani oluruna bıraktık ama olmuyor yinede o kadar zamandır sen kaç yaşındasın kuzum
Tesekkur ederim dilekleriniz icin ama onceden boyle olmuyordum adet olurken bile belirtim olmuyordu sadece ilk gun sirt agrim olurdu gecmis olsun bu arada kist icin siz ne zaman gittiniz adet olduktan sonrami ogrendiniz kistiBende sizin gibi aynı şikayetlerle hastaneye gıttım malesef kist oldunu soyledi inşallah hamilesinizdirbekliyorum sonucu ❤
hayır adet olmadan once gitmıstım canım adet düzensizligi ve kasıklarımda agrı şikayetiyle adetinin2.günü gel dedi gittim ama rahmimin kalın oldugunu ve yumurtalıklarda kist oldunu soyledi buarada sipiralle korunuyorumQUOTE="Ozgemrah, post: 60484714, member: 952123"]
Tesekkur ederim dilekleriniz icin ama onceden boyle olmuyordum adet olurken bile belirtim olmuyordu sadece ilk gun sirt agrim olurdu gecmis olsun bu arada kist icin siz ne zaman gittiniz adet olduktan sonrami ogrendiniz kisti
Amin canım benim Allahım sanada versin en yakın zamanda hayırlı bir evlatMaşallah canım Allah evladına hayırlı ömürler versin + birde kardeş versinbende 25 oldum canım 11 aylık evliyim 1 sene olmak üzere korunmadık ama bir gebelik olmadı. Bend çok stres yapıyorum galba hep içimde korku var ya olmazsa diye
İnşallah canım ya bende mi doktora gitsem acaba kararsızım biraz daha bekleyip gitmek en iyisiBende sizin gibi aynı şikayetlerle hastaneye gıttım malesef kist oldunu soyledi inşallah hamilesinizdirbekliyorum sonucu ❤
Kuzum bence belirtilerin çok erken ama belli olmaz tabi adet gecikmen olunca al bir test yap hemen hayırlı haberlerini alırız inşallahMerhaba kizlar.oncelikle insallah allahim herkese bu duyguyu yasatir.benim batim 14 du ve yaklasik 15 gundur adet olma hissi karin agrisi kasik batmalari mide bulantisi idrar kokusi koyulasmasi(bazen cok acik)uyku istegi sinirlilik gaz bunlar var boyle erken belirtiler olurmu acaba boyle oluota hamile kalan oldumu
5 gun var daha tarihime dayanamadim biraz once yaptim negatif daha erkenmi sizceKuzum bence belirtilerin çok erken ama belli olmaz tabi adet gecikmen olunca al bir test yap hemen hayırlı haberlerini alırız inşallah
Dualarımız seninle kuzum ve tüm bebiş isteyenlerleAllahim herkese nasip eder ins 3 aydir korunmuyorum erken ama evliligim iyi degil yuvam icin biliyorumki gelecek olan bu bebek bizi toparlayacak lutfen dua edin baskasinin baskasina ettigi dua daha kabul olurmus
İnşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzInsallah herkesin burda guzel haberlerini aliriz insallah duyduguma gore hissetmeylede alakasi varmis karnimda bir canli oldugunu o kadar hissediyorumki insallah yanilmam
Valla uzun falan değil harika olmuşAmin canım benim Allahım sanada versin en yakın zamanda hayırlı bir evlatkuzum bende kızıma tam evliliğimizin 1. Yılı dolmuştu sonraki ay hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde öyle olur stres en büyük düşman ya oluruna bırakmayı dene düşünme bile acaba hamile miyim değil miyim diye inan o zaman hamile kalıyorsun ben tam ümidimi kesmiştim doktor arayışındaydım tedavi için hatta gittim doktora adetimden 3 gün önceydi kan testi yaptı negatif adet olunca gel dedi hormon testi için tam adet günümde lekem oldu ben adet oldum sandım baktım bidaha kanamam olmadı bekledim sökülemedi herhalde diye meğer yerleşme kanamasıymış 10 gün gecikmeyle öğrenmiatim kan testinde çok güzel bie mutluluk Allahım bu mutluluktan yaşatsın herkese uzun oldu kuzum biraz ama
Aynen kuzum öyle oluyor ya hep aklımızda olduğundan engelleyemiyoruzValla uzun falan değil harika olmuşne güzel mutluluk darısı başımıza inşallah bebd her ay stres yapmam bu ay takmam diyorum ama yumurtlama günleri geçince hep oldu mu olcak mı kafamds deli sorular engelleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?