Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin test sıkıntılı olabilir zaten ilk çizgi 15 dk da çıkmış ilk defa duydum böyle birşeyi bence bi daha test yapın derim inş bebiş vardırDün sabah test yaptim ama uyku haliyle cokcok az alabildim idrari sadece bir damla oda aşağı doğru geç indi 15 dakikaya ancak ilk cizgi çıktı aradan 2 veya 3 saat sonra ikinci cizgi belirgin ince şekilde çıktı sizce hamile miyim? Cok merak ettim![]()
Ama işte geç çıkmasının sebebi idrari cok az damlattim izledim aşağı biraz zor indi ondan olabilir mi kiSizin test sıkıntılı olabilir zaten ilk çizgi 15 dk da çıkmış ilk defa duydum böyle birşeyi bence bi daha test yapın derim inş bebiş vardır
Afedersin idrarınızın gelmesini neden beklemediniz ki ?Ama işte geç çıkmasının sebebi idrari cok az damlattim izledim aşağı biraz zor indi ondan olabilir mi ki
Merhaba ben varim o sekilde ogrenen:) adet gününden gun once ovulasyon testim pozitif cikmisti t cizgisi c ile ayni koyuluktaydi sonra hamile oldugumu ogrendim evde fazla ovu. Testi vardi dun tekrar denedim pozitifkızlar ovilasyon testi ile gebelik öğrenen var mı çatlıycam meraktan
Testin varsa yarin tekrar yap bakalim canim benim yumurtlamadan sonra siliklesti hatta yok denecek kadar silikti sonra adete yakin tekrar koyulasti Allah gonlune gore versin inşallahya benim adetime 3 gün kala erken gebelik testi aldım negatif çıktı dedim yanlış hissettim herhalde cuma günü ovilasyon yaptım t çizgisi inanılmaz silikti bide bugün yapayım dedim bir baktım t çizgisi daha belirgin çıkmış
ovilasyon testim var yine elimde bakalım bir yarın gebelik testi alayımda o sonuca göre takip ederim geç yumurtluyor olamam herhalde sonuçta adetim geciktiTestin varsa yarin tekrar yap bakalim canim benim yumurtlamadan sonra siliklesti hatta yok denecek kadar silikti sonra adete yakin tekrar koyulasti Allah gonlune gore versin inşallah
Bence de test yapinca yaz mutlaka canim merak ettimovilasyon testim var yine elimde bakalım bir yarın gebelik testi alayımda o sonuca göre takip ederim geç yumurtluyor olamam herhalde sonuçta adetim gecikti
UykuluydumAfedersin idrarınızın gelmesini neden beklemediniz ki ?
Afedersin idrarınızın gelmesini neden beklemediniz ki ?
İkinci idrarı bekleseydiniz keşkeUykuluydumtest elimde bi an idrarimi bıraktım gitti sona dogru alabildim komik oldu aslinda
![]()
İnsallah tsk ederimİkinci idrarı bekleseydiniz keşkeHamillek varba sabah ilk idrarın önemi olmuyor ben akşam öğrenmiştim.. İnşaALLAH hamilesinizdr
![]()
Test fotosu yokmuİnsallah tsk ederim![]()
Var ama gonderemedim bir türlüTest fotosu yokmu![]()