Kızlar hamile miyim inanamıyorum awox güvenilir mi

gzeem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
62
18
3
29
Kızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok

Eklentiler

• IMG_5594.webp
    IMG_5594.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 275
Awox artımede göre oldukça güvenilir bence net hamilesiniz

Böyle çıktı direkt ama dediğim gibi daha önce yalancı pozitif gördüğüm için inanamıyorum

Eklentiler

• IMG_5595.webp
    IMG_5595.webp
    18 KB · Görüntüleme: 265
Artımede erkek idrarı da test ettirdiler o bile pozitif çıktı o öyle bir test 😂 ama awox genelde %80 herkesin tavsiye ettiği ve bayağı belirgin bence kan ver ❤️
Ay inşallah artımedde birkaç ay önce pozitif görünce koşarak kan vermeye gitmiştim sonrası hüsran, sanırım aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Yarın kan vereceğim 💖 çok teşekkürler ☺️

Bence var ya yalancı pozitiftiler daha grimsi oluyor kırmızı değil sizin çizgi kırmızı

Bence var ya yalancı pozitiftiler daha grimsi oluyor kırmızı değil sizin çizgi kırmızı
Dün akşam birde bunu yaptım bunda daha silik görünüyor ama bilmiyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir eğer varsa da

Eklentiler

• IMG_5600.webp
    IMG_5600.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 218
Kızlar hamile miyim awox marka test yaptım regl gecikti fakat hep gecikiyor yarın doktora gideceğim söktürücü vermesi için öncesinde test yapmak istedim böyle çıktı ama inanamıyorum daha önce bir kere artımed ile yalancı pozitif görmüştüm sizce awoxda da aynısını yaşar mıyım, bir senedir deniyoruz hala inanamıyorum hiç belirtim de yok
Pozitif awox güvenilir bir test bence betanız pozitif çıkacak ☺️🌷

Back
X