- Konu Sahibi Anne olacak kisi
-
8 aydır uğraşıyoruzTabi ki ederim inşallah en kisa zamanda hayırlı şekilde doğal yollarla nasip etsin inşallah.ne zamandir istiyodunuz
Bizde cok doktora gittik ama en son agnucaston diye bi ilac kullandim arastirin gebe kalan cok kisi var bide rahim filmi cekildim8 aydır uğraşıyoruz
Acele etmeyin bence regliniz geciksin öyle kan verin.. regl gününüze kadar testlerle koyuluk takip edebilirsiniz ama kana hemen koşmayın.. ben adetime 5 gün kala öğrendim testlerle a daha bekledim 3 gün kala kana gittim dayanamadım. Pozitif gördüm fakat kimyasala döndüKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Çok haklısınız zaten yine test yapsamda erkenden kan vermeye gitmem gibi dediğiniz gibi yüksek çıkmasıda önemliAcele etmeyin bence regliniz geciksin öyle kan verin.. regl gününüze kadar testlerle koyuluk takip edebilirsiniz ama kana hemen koşmayın.. ben adetime 5 gün kala öğrendim testlerle a daha bekledim 3 gün kala kana gittim dayanamadım. Pozitif gördüm fakat kimyasala döndüsizinde başınıza gelecek diye bişey yok ama dikkat etmek gerekir acele etmeyin derim. Hem daha iyi betaniz yüksek çıkar sürekli kan vererk beta yükseldi mi diye strese giriyor insan
Bence var benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala pozitifi gördümKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Yarın yine test yapıp aticam burayaBence var benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala pozitifi gördüm
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYarın yine test yapıp aticam buraya
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok haklısınız zaten yine test yapsamda erkenden kan vermeye gitmem gibi dediğiniz gibi yüksek çıkmasıda önemliinşallah yeniden o heyecani yaşarsınız en kısa zamanda sağlıklı şekilde tabi ki
İnşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Amiin hepimizin inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederimgeciktigi kadar geciksin regliniz .. sağlıklı güzel sonuçlarınız sevinçleriniz olsun inşallah
Var bence kan vermelisin netleştirmek icinVar gibi kızlaarEki Görüntüle 3571999 Eki Görüntüle 3571998
İnşallah yarın gidicem eşimin işi sebebiyle merkeze uzağız birazVar bence kan vermelisin netleştirmek icin
İnşallah güzel haberler gelirsinİnşallah yarın gidicem eşimin işi sebebiyle merkeze uzağız biraz
Amiin inşallahİnşallah güzel haberler gelirsin
Var gibi duruyor hadi inşallah bize haber verirsinVar gibi kızlaarEki Görüntüle 3571999 Eki Görüntüle 3571998
Adet olacakmisim gibi sancım varVar gibi duruyor hadi inşallah bize haber verirsin
Var bence de hayırlı olsun şimdidenVar gibi kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?