Kızlar hamile miyim acil testime bakınnnn

Acele etmeyin bence regliniz geciksin öyle kan verin.. regl gününüze kadar testlerle koyuluk takip edebilirsiniz ama kana hemen koşmayın.. ben adetime 5 gün kala öğrendim testlerle a daha bekledim 3 gün kala kana gittim dayanamadım. Pozitif gördüm fakat kimyasala döndü sizinde başınıza gelecek diye bişey yok ama dikkat etmek gerekir acele etmeyin derim. Hem daha iyi betaniz yüksek çıkar sürekli kan vererk beta yükseldi mi diye strese giriyor insan

Çok haklısınız zaten yine test yapsamda erkenden kan vermeye gitmem gibi dediğiniz gibi yüksek çıkmasıda önemli inşallah yeniden o heyecani yaşarsınız en kısa zamanda sağlıklı şekilde tabi ki

Bence var benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala pozitifi gördüm

Çok haklısınız zaten yine test yapsamda erkenden kan vermeye gitmem gibi dediğiniz gibi yüksek çıkmasıda önemli inşallah yeniden o heyecani yaşarsınız en kısa zamanda sağlıklı şekilde tabi ki
Amin inşallah çok teşekkür ederim geciktigi kadar geciksin regliniz .. sağlıklı güzel sonuçlarınız sevinçleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…