- 31 Temmuz 2024
- 138
- 30
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anne olacak kisi
-
İnşallah hepimizin vardır buradan hepimiz haberleselimİnşallah siz ya da yarın kan verin verebilirseniz belirgin çünkü
bende 1 haftadir yapiyrm test negatifdi dün çok hafif silik görünce umutlandim bi benimde yarın belli olur var mı yok mu hayırlısı artık
Ertelemeyin bence yarın gidin kan verin ben şuan görsem koşarak giderim herhalde :))İnsallah sizde hamilesinizdir buradan haberleselim 2 gün sonra kan veririm ben ancak çünkü korkuyorum cok stres yaptim
Bence net hamilesiniz ya yarın yazın bana beta değerinizi merak ettimKaset test yaptim şimdi çıkmadı ama 2 tane erken gebelikte bu şekilde çıktı yorumunuz beni cok mutlu etti ama yinede sevinmek istemiyorum olabilir mi bilmiyorum
Benim ki de böyleydi inşallah güzel haberler alırızİnşallah hepimizin vardır buradan hepimiz haberleselim
İnşallah hamilesinizdir benimde reglime 8gün var belirti arıyorum kendimde sürekli :)) deniyorum aylardır. Uzun zaman alınca insan umutlanacak birsey arıyorKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Yaa korkuyorum çünkü gercekten olmadi diye düşünüyodumErtelemeyin bence yarın gidin kan verin ben şuan görsem koşarak giderim herhalde :))
Eveeet çizgi görünüyor inşallah vardırBenim ki de böyleydi inşallah güzel haberler alırız
Kac aydir deniyodunuz bizimki tam 1 yıl oldu geçen ayda rahim filmi cekildim doktor o kolaylaştırır demistiİnşallah hamilesinizdir benimde reglime 8gün var belirti arıyorum kendimde sürekli :)) deniyorum aylardır. Uzun zaman alınca insan umutlanacak birsey arıyor
Ayyy inşallahEvet var silik görünüyor
İnsallah oyleyimdir sabah 1 test daha yapicam onda da cikarsa gidicem insallahBence net hamilesiniz ya yarın yazın bana beta değerinizi merak ettim
Yaa öyle miymiş ilk defa duydum ben 9.aydan beridir deniyorum 7 ay oldu pcosum var birde. Rahim filmi çok acıttı mı canınızıKac aydir deniyodunuz bizimki tam 1 yıl oldu geçen ayda rahim filmi cekildim doktor o kolaylaştırır demisti
Ben anestezi almadan yaptırdım evet o an bi baski oldu karnımda ağrı oldu ama zaten 12 dakika falan sürdü gidip çıkmam ölünecek bir ağrı değildi bu arada doktor ilk 3 ay gebelik şansı yüksek dediYaa öyle miymiş ilk defa duydum ben 9.aydan beridir deniyorum 7 ay oldu pcosum var birde. Rahim filmi çok acıttı mı canınızı
Anladım inşallah hamilesinizdir allahım gönlünüze göre versinBen anestezi almadan yaptırdım evet o an bi baski oldu karnımda ağrı oldu ama zaten 12 dakika falan sürdü gidip çıkmam ölünecek bir ağrı değildi bu arada doktor ilk 3 ay gebelik şansı yüksek dedi
Amiin insallah sizde en kisa zamanda inşallahAnladım inşallah hamilesinizdir allahım gönlünüze göre versin
hamilelik var bence gözünüz aydın ben de her ay devamlı internetten bu marka erken gebelik testinden alıyorum müptelası oldum resmen her ay belki olmuştur diye her gün test yapar oldumKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Bende cuma günü reglime iki gün kala bu marka testte çift çizgi gördüm çok net şekilde. Ve reglimxe gecikti. İniallah sizde hamilesinizdir çizgi var çünkü :)Prodoctor marka erken gebelik testi
Tabi ki ederim inşallah en kisa zamanda hayırlı şekilde doğal yollarla nasip etsin inşallah.ne zamandir istiyodunuzhamilelik var bence gözünüz aydın ben de her ay devamlı internetten bu marka erken gebelik testinden alıyorum müptelası oldum resmen her ay belki olmuştur diye her gün test yapar oldumayrıca bu marka kuruma çizgisi yapmıyor unutup 1 gün sonra baktığım oluyordu hiç ikinci çizgi göremedim bana da dua eder misiniz
Amiiin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallahBende cuma günü reglime iki gün kala bu marka testte çift çizgi gördüm çok net şekilde. Ve reglimxe gecikti. İniallah sizde hamilesinizdir çizgi var çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?