- 23 Haziran 2024
- 2.102
- 625
- 38
- Konu Sahibi Anne olacak kisi
-
O normal bence belirtiler olurAdet olacakmisim gibi sancım var
Benimde reglime 2 gün kaldı böyle çıktı var mı yok mu karar veremedimİnsallah
Canım erken gebelik testi yap bu kaset testler adet gectikten sonra sonuç veriyor diye biliyorumBenimde reglime 2 gün kaldı böyle çıktı var mı yok mu karar veremedim
Valla çok heyecanlıyımO normal bence belirtiler olur
Reglime iki gün kaldı artık beklicem birdaha test yapmicam sanırımCanım erken gebelik testi yap bu kaset testler adet gectikten sonra sonuç veriyor diye biliyorum
Rabbim heyecanınızı güzel sonuclandirsin inşallahValla çok heyecanlıyım
Hepimizin inşallahRabbim heyecanınızı güzel sonuclandirsin inşallah
Aynen aslında o kesin sonuç veriyo bende ilk defa bu ay adet olmadan test yaptım oda rahim filmi çekildiğim için sabirsizdimReglime iki gün kaldı artık beklicem birdaha test yapmicam sanırım
Ben de beklicem artık sabretmek gerekiyor ama umudumda kalmadı artık sanırımAynen aslında o kesin sonuç veriyo bende ilk defa bu ay adet olmadan test yaptım oda rahim filmi çekildiğim için sabirsizdim
Öyle söylemeyin nolur bende aynıydım gerçekten cevremde herkes hamile ben her ay umutla bekliyorum olmuyo ailemden uzağım hersey o kadar kötüydü ki suan varsada yoksada yeniden umutlarim yeşerdi sizde pes etmeyin ayrıca ben agnucaston diye bi ilac kullandim arastirin cok kisi onunla gebe kalmışBen de beklicem artık sabretmek gerekiyor ama umudumda kalmadı artık sanırım
Teşekkür ederim bi arastiricam hayırlısı artıkÖyle söylemeyin nolur bende aynıydım gerçekten cevremde herkes hamile ben her ay umutla bekliyorum olmuyo ailemden uzağım hersey o kadar kötüydü ki suan varsada yoksada yeniden umutlarim yeşerdi sizde pes etmeyin ayrıca ben agnucaston diye bi ilac kullandim arastirin cok kisi onunla gebe
Hepimiz için hayırlısı inşallahTeşekkür ederim bi arastiricam hayırlısı artık
Benim bugün regl günüm ama gelen giden yok bir belirtim de yok tekrardan test yapmalımiyim yoksa beklesem mi bir kaç gün kararsız kaldımHepimiz için hayırlısı inşallah
Bence test yap çıkıyo yani benim 2 gun varken çıktı testte ama erken gebelik testi yap canımBenim bugün regl günüm ama gelen giden yok bir belirtim de yok tekrardan test yapmalımiyim yoksa beklesem mi bir kaç gün kararsız kaldım
Elimde son bi testim kaldı biraz daha gecikme bekleyip ne kadar sabredebilirsem beklicem artık yeniden test de almak istemiyorum yoruldum galiba artık hayırlısıBence test yap çıkıyo yani benim 2 gun varken çıktı testte ama erken gebelik testi yap canım
Bence test yap çıkıyo yani benim 2 gun varken çıktı testte ama erken gebelik testi yap canım
Ben dün kan verdim 26.1 çıktı acil doktoru kimyasal olabilir kadın doğuma gidin 2 gun sonra dedi bugün yine gebelik testi yaptım yine çıktı yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel bi artış olurSizin durumlar nasiill
Sanki görünmüyor gibi yukarilara cikarsaniz olsa ip gibi bile olsa cikiyor bide kanda 5 in üzerinde olması gerekiyor dedi dün doktor hatta 25 in üstü tam gebelik diye kabul edilir sizinki bile olmayabilir dedi banaEki Görüntüle 3573816
Benim test böyle 5 tane yaptım hepsi böyle kan verdim 1.2 çıktı göğüslerim dolgun dolgun adet günümden 3 gün önce lekelenme oldu 2. Gün yoğun 3. Gün azaldı ve bitti sizce var mıdır gebelik
Sizi anlıyorum inşallah vardır gecikme olunca yapmak aslinda en güzeli diğer şekilde hep stresElimde son bi testim kaldı biraz daha gecikme bekleyip ne kadar sabredebilirsem beklicem artık yeniden test de almak istemiyorum yoruldum galiba artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?