- 5 Nisan 2025
- 98
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi Anne olacak kisi
-
Sanki görünmüyor gibi yukarilara cikarsaniz olsa ip gibi bile olsa cikiyor bide kanda 5 in üzerinde olması gerekiyor dedi dün doktor hatta 25 in üstü tam gebelik diye kabul edilir sizinki bile olmayabilir dedi bana
Ya böyle hep silik
Bak bunda var gibi benim en ilk yaptığım da bu sekildeydiYa böyle hep silik
Ben kullandim hep negatifse negatif çıktı pozitifse de ince bile olsa gösterdi bence yanilmiyor ayrıca çizgi görünüyor ama cok silikKızlar merhaba prodoctor testlerde yanılma payı oluyor mu
Teşekkür ederim bende de hep negatif çıktı bugün pembemsi silik bi şekilde çıktı sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen kullandim hep negatifse negatif çıktı pozitifse de ince bile olsa gösterdi bence yanilmiyor ayrıca çizgi görünüyor ama cok silik
Benim yaptığım 5 testte bu markaydıBen kullandim hep negatifse negatif çıktı pozitifse de ince bile olsa gösterdi bence yanilmiyor ayrıca çizgi görünüyor ama cok silik
Kaç haftalıktı öğrendiğinizde ilkBak bunda var gibi benim en ilk yaptığım da bu sekildeydi
Ben dün öğrendim deger 26 çıktı yarin öğrenicem inşallah ilerleme var mi yok muKaç haftalıktı öğrendiğinizde ilk
Bu test genelde yaniltmiyorBenim yaptığım 5 testte bu markaydı
Amiin canım insallah sende pozitif olarak ilerlersin gün gün yap koyulasiyorTeşekkür ederim bende de hep negatif çıktı bugün pembemsi silik bi şekilde çıktı sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bugün acile gideyim diyordum erken mi olur veya kanda çıkmaz mıAmiin canım insallah sende pozitif olarak ilerlersin gün gün yap koyulasiyor
Sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallahBen dün kan verdim 26.1 çıktı acil doktoru kimyasal olabilir kadın doğuma gidin 2 gun sonra dedi bugün yine gebelik testi yaptım yine çıktı yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel bi artış olur
Ciksada çok düşük çıkıyor strese sokuyor doktor valla sen bilirsin canım ben biraz daha bekle derimBugün acile gideyim diyordum erken mi olur veya kanda çıkmaz mı
Amiin insallah sizde gebesinizdir benimde belik ağrıyor ve kaşık ağrım var adet olacakmis gibi göğüs hassasiyetim vardi gecti meselaSağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah
Benimde aşırı belim ağrıyor genelde belimde ağrı olmazdı adette falan bir de ara ara kasiklarm ağrıyor adet olcak gibi ama gelen giden de olmadı beklicem artık
Valla bilmiyorum ki canım benimde kafam karıştı akşam yaptığım test daha silik çıkıyorCiksada çok düşük çıkıyor strese sokuyor doktor valla sen bilirsin canım ben biraz daha bekle derim
Şimdi yine yaptım awox marka aynı silik çıktı yaBu test genelde yaniltmiyor
O zaman vardir bir iki gün bekleyin kan verin çıkarŞimdi yine
Şimdi yine yaptım awox marka aynı silik çıktı ya
İnşallahAmiin insallah sizde gebesinizdir benimde belik ağrıyor ve kaşık ağrım var adet olacakmis gibi göğüs hassasiyetim vardi gecti meselainsallah gelen giden olmaz da bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?