Kızlar hamile miyim acil testime bakınnnn

Eklentiler

• IMG_20250405_114439.webp
    IMG_20250405_114439.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
İnşallah hamilesinizdir benimde reglime 8gün var belirti arıyorum kendimde sürekli :)) deniyorum aylardır. Uzun zaman alınca insan umutlanacak birsey arıyor

Yaa öyle miymiş ilk defa duydum ben 9.aydan beridir deniyorum 7 ay oldu pcosum var birde. Rahim filmi çok acıttı mı canınızı
Ben anestezi almadan yaptırdım evet o an bi baski oldu karnımda ağrı oldu ama zaten 12 dakika falan sürdü gidip çıkmam ölünecek bir ağrı değildi bu arada doktor ilk 3 ay gebelik şansı yüksek dedi

Kızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
hamilelik var bence gözünüz aydın ben de her ay devamlı internetten bu marka erken gebelik testinden alıyorum müptelası oldum resmen her ay belki olmuştur diye her gün test yapar oldum 🥺 ayrıca bu marka kuruma çizgisi yapmıyor unutup 1 gün sonra baktığım oluyordu hiç ikinci çizgi göremedim bana da dua eder misiniz

hamilelik var bence gözünüz aydın ben de her ay devamlı internetten bu marka erken gebelik testinden alıyorum müptelası oldum resmen her ay belki olmuştur diye her gün test yapar oldum 🥺 ayrıca bu marka kuruma çizgisi yapmıyor unutup 1 gün sonra baktığım oluyordu hiç ikinci çizgi göremedim bana da dua eder misiniz
Tabi ki ederim inşallah en kisa zamanda hayırlı şekilde doğal yollarla nasip etsin inşallah.ne zamandir istiyodunuz

Kızlar bu arada belki yardımcı olurum 1 senedir çocuk istiyoduk olmadi esimde sorun yoktu bende prolaktin yüksekliği vardi. Doktorlar ilaç vermedi bir türlü neyse en son yine gittim 2025 subatta prlaktin 61 cikti fsh 9 çıktı doktorda bana agnucaston diye bi ilaç verdi araştırdım bununla cok kisi gebe kalmış adet düzenliyomus fsh dusuruyomus yani hormonlari düzene sokuyomus benim adetim düzenliydi zaten kullandim 45 gun oldu iste bide rahim cekildim oda yukseltiyomus gebelik oranını yani gebe miyim değil miyim bilmiyorum ama gebelik isteyen o ilacı bi araştırsın derim

Back
X