Kızlar hamile miyim acil testime bakınnnn

Anne olacak kisi

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
138
29
13
27
Kızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı

Eklentiler

• IMG-20250406-WA0005.webp
    IMG-20250406-WA0005.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 168
Bu test erken gebelik kaset testte cikmadi ama
Yanlış çıkarıyor mu bu marka bilmiyorum yarın ya da regl gününde yeniden bir yap istersen kaset test çoğu zaman regl gecikmesinden sonra gösteriyor diye biliyorum
Benimde reglime 3 gün kaldı dün yaptım kaset testi silik çıktı guvenemedim bende yarın bir tekrarlicam

Yanlış çıkarıyor mu bu marka bilmiyorum yarın ya da regl gününde yeniden bir yap istersen kaset test çoğu zaman regl gecikmesinden sonra gösteriyor diye biliyorum
Benimde reglime 3 gün kaldı dün yaptım kaset testi silik çıktı guvenemedim bende yarın bir tekrarlicam
İnşallah sizde hamilesinizdir isteyen herkes en kisa surede en doğal yolla hayirlisiyla gebe kalır inşallah

İnşallah sizde hamilesinizdir isteyen herkes en kisa surede en doğal yolla hayirlisiyla gebe kalır inşallah
Benim de 3 günüm var o kadar yoruldum ki bir kere pozitif gördüm onda da test bozukmuş yalancı gösteriyormuş gebe olduğunuzu öğrendiniz bize yorum yazıyorsunuz tebrik ederim tekrar :)

İnşallah siz ya da yarın kan verin verebilirseniz belirgin çünkü 🙂
bende 1 haftadir yapiyrm test negatifdi dün çok hafif silik görünce umutlandim bi benimde yarın belli olur var mı yok mu hayırlısı artık 🙂

Benim de 3 günüm var o kadar yoruldum ki bir kere pozitif gördüm onda da test bozukmuş yalancı gösteriyormuş gebe olduğunuzu öğrendiniz bize yorum yazıyorsunuz tebrik ederim tekrar :)
İnsallah sizde hamilesinizdir buradan haberleselim 2 gün sonra kan veririm ben ancak çünkü korkuyorum cok stres yaptim

Back
X