- 31 Temmuz 2024
- 138
- 29
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anne olacak kisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcıHa
Hamilelik var benceKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Kaset test yaptim şimdi çıkmadı ama 2 tane erken gebelikte bu şekilde çıktı yorumunuz beni cok mutlu etti ama yinede sevinmek istemiyorum olabilir mi bilmiyorumH
Hamilesiniz
Test hangi markaKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Prodoctor marka erken gebelik testiTest hangi marka
Yanlış göstermiyor diye biliyorum buradaki arkadaşlar daha iyi bilir ama gebesiniz..Prodoctor marka erken gebelik testi
Bu test erken gebelik kaset testte cikmadi amaHamilelik var bence
Gercekten cok mutlu oldum 1 senedir istiyorduk olmadi gecen ay rahim filmi cekildim inşallah hamileyimdirYanlış göstermiyor diye biliyorum buradaki arkadaşlar daha iyi bilir ama gebesiniz..
Merhaba. Çizgi görünüyor. Kan verin benceKızlar adetime 2 gün var geçen ay rahim filmi çekildim yumurtlama gününü degerlendirdik 5 gün önce test 2 3 gun önce test yaptım cok net bir sekilde negatifti suan 2 gün var ve testim bu şekilde lütfen bana yardımcı
Hayır normal adet olacakmisim gibi sadece kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim varBelirtileriniz var mı![]()
Stres yaptınız mı adete kaç gün vardı. Stres yapmayın diyorlar ama olmuyor dua edin bize ne olurGercekten cok mutlu oldum 1 senedir istiyorduk olmadi gecen ay rahim filmi cekildim inşallah hamileyimdir
Yanlış çıkarıyor mu bu marka bilmiyorum yarın ya da regl gününde yeniden bir yap istersen kaset test çoğu zaman regl gecikmesinden sonra gösteriyor diye biliyorumBu test erken gebelik kaset testte cikmadi ama
Suan adete 2 gün var 5 gun varken yaptim negatif çıktı bu arada ister istemez stres yaptımStres yaptınız mı adete kaç gün vardı. Stres yapmayın diyorlar ama olmuyor dua edin bize ne olur![]()
İnşallah sizde hamilesinizdir isteyen herkes en kisa surede en doğal yolla hayirlisiyla gebe kalır inşallahYanlış çıkarıyor mu bu marka bilmiyorum yarın ya da regl gününde yeniden bir yap istersen kaset test çoğu zaman regl gecikmesinden sonra gösteriyor diye biliyorum
Benimde reglime 3 gün kaldı dün yaptım kaset testi silik çıktı guvenemedim bende yarın bir tekrarlicam
Benim de 3 günüm var o kadar yoruldum ki bir kere pozitif gördüm onda da test bozukmuş yalancı gösteriyormuş gebe olduğunuzu öğrendiniz bize yorum yazıyorsunuz tebrik ederim tekrar :)İnşallah sizde hamilesinizdir isteyen herkes en kisa surede en doğal yolla hayirlisiyla gebe kalır inşallah
İnşallah siz ya da yarın kan verin verebilirseniz belirgin çünküİnşallah sizde hamilesinizdir isteyen herkes en kisa surede en doğal yolla hayirlisiyla gebe kalır inşallah
İnsallah sizde hamilesinizdir buradan haberleselim 2 gün sonra kan veririm ben ancak çünkü korkuyorum cok stres yaptimBenim de 3 günüm var o kadar yoruldum ki bir kere pozitif gördüm onda da test bozukmuş yalancı gösteriyormuş gebe olduğunuzu öğrendiniz bize yorum yazıyorsunuz tebrik ederim tekrar :)