Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

sperm sayısını doğrumu yazdın emin değilim ki canım istersen fotosunu yolla bakayım doktora göstermedin mi

sperm sayısını doğrumu yazdın emin değilim ki canım istersen fotosunu yolla bakayım doktora göstermedin mi

Doğru yazdım maalesef Doktora çarşamba morfoloji sonucu da cikinca gostericez canım. .ama sperm sayısı düşük yani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba. geçmiş olsun ama test yapmışlarda kanda bile çıkmaz çok erken yapılmış bi test kan tahlili bile adete 2gün kala yapılmalı kafana takma rabbbim nasip ederse zaten olacaktır sen yumurtlama günlerini takip et yeterki bende ovulasyon testi kullanıyorum bunun için

altta da yazdığı gibi 3 ay oldu evleneli ama ben sanki yıllardır çocuk olmuyomuş gibi davranıyorum farkındayım napim çok seviyorum çocukları

ayyyy ağzından bal damlıyor aminnnnnnnnn inşallah

Doğru yazdım maalesef Doktora çarşamba morfoloji sonucu da cikinca gostericez canım. .ama sperm sayısı düşük yani..

hiçbir doktora göstermediniz mi şu ana kadar

altta da yazdığı gibi 3 ay oldu evleneli ama ben sanki yıllardır çocuk olmuyomuş gibi davranıyorum farkındayım napim çok seviyorum çocukları

Seni çok iyi anlıyorumm.. Ben bayılıyorum çocuklara... Bak daha üç ay olmuşr. Daha ne ki.. Burada neler okuyoruz. Alllah herkese en hayırlı zamnada nasibetsiin. Dışarı çık dolaş bir aklından çıkar bu konuyu.. Rahat ol ve dua et bol bol

olmaya çalışıyorum en azından bu ay daha rahatım doktora gittim prolaktinim yüksek çıkmış ilaç verdi bakalım denemelere devam ediyoruz dua et sende bize hamişlerin duası kabul olurmuş

Taze anne duası gönderiyorum size her gece.. Sizde unutmayın dua edin emi..

rabbimin en sevdiği kullarının duaları hepimizin üzerinde olsun inşallah yerim senin aze anne halini

Dün çıktı canım sonuçlar çarşamba gostericez randevumuz carsamba

bozma moralini biz anlamayabiliyoruz tahilden en doğrusunu doktor söyleyecektir ayrıca ben hep ne düşündüm biliyomusun eşimin tahlilinden önce allahım dedim en azından sıfır çıkmasın bi umudum olsun tüp bebekte olsa umudum olsun yeterki sıfır çıkmasın dedim neden biliyomusun bi arkadaşım var 9yıllık evli ve çocuğu yok çünkü eşinin tahlil sonuçları hep koca bi sıfır çıkıyor kaç defa tüp bebek denediler tüp bebekte kızın yumurtalarını büyütüyorlar ameliyatla alıyorlar eşinide aynı anda yumurtalarından ameliyat ediyorlar belki kese içinde canlı hücre bulunur diye yine bulunamıyor ve evlerine hiç ümit olmadan dönüyorlar o yüzden bunu sende hiç unutma olurmu çok şükür de rabbim umut kapılarımı kapatmadığın için çok şükür de

Cnm esinle birlikte olduktqn sonrq ya saga yad sola donup yarim saat yada kirbes dk yatarsan oluyo diolar ama her iliskinde uygula normalde sirt ustu yatiyoruz bekliyoruz ya tabi sirt ustu yatincDa oluyo bebisler ama saga yada sola donup yatarK bekleyince olma sansi sirt ustunden.birazdaha fazla oluyormus

Evet canım haklısın buna da şükür gerçekten çok daha zor durumda olanlar var..benim sağlık durumum iyi değil biran önce hamile kalmam gerekiyor o yüzden eşimin de benimde moralimiz bozuldu..iltihaplı eklem romatizmam var bebek için 8 aydır ilaçlarımi almıyorum. Ataklar oluyor dizlerim aniden şişiyor yuruyemiyorum çok ağrım oluyor.15 gün önce de yine böyle oldum Romatoloji doktorum kortizon iğnesi yaptı dizime böyle giderse ilaçlara geri dönmek zorundayız dedi..O zaman da bebek olayını en az 1 sene ertelemek durumundayiz..bir de 2 senedir özel sağlık sigortası doğum paketi aldık onu öduyoruz. .bir de herseyi geçtim 31 yaşındayım. .böyle benim Hikayem işte. .işlh sorun neyse hemen çözülür de herşey yoluna girer..Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. .

günaydınnnnnn kızlarrrrr ne yapıyonuz topik sahibi nerdessin el koyarım tıpiğine ha

bütün olumsuzluklara rağmen olumlu düşünmeyi ihmal etme çünkü unutma derdi sana veren allahtır elbette dermanıda ondadır dilerse verir dilemezse vermez yeterki istemeyi bilelim doğru dua etmeye çlışalım belkide hayırlısı böyledir senin için eğer eşininde spermleri normal çıksaydı hala normal yoldan denemeye devam edecek ilaçların da ertelendikçe ertelenecekti belkide şimdi aşılama veya tüp bebek yaparsınız hemen hamile kalırsın belli mi olur ama merak ettiğim şey 8aydır bebek istiyosunda neden gitmedin doktora şimdiye kadar

Islh canım tabi hayırlısı artık. .8 ayın ilk 3 ayı ilacın etkisi geçsin diye korunduk. .5 aydır korunmuyoruz. .ben göründum doktora ama birsey cikmamisti. .normal süre 1 yıl diye en az 4 5 ay bekleyelim olmazsa gideriz dedik..hastaligimi söyleyince kadın doğum doktorum infertilite araştırmasına hemen başlayalım dedi..

sen üzülme tamam mı niyet et ve her gün 111 defa ayetel kürsi oku kırk gün boyunca rabbim böyle edilen duayı geri çevirmezmiş tabi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…