a.s tatlım. benimde fsh 5.35 es 20.92 lh 9.43 tsh 0.955 prolaktin 32.38
senin değerler normal canım sayılır diye bişey yok ama benim prolaktin yüksek gördüğün gibi yanlız senin bi hormon eksik tsh yapılmadı mı
Evet gün asiri olmalı aslında özellikle yumurtlama günlerinde. .işlh bu ay sonuç alırsın bu ilaclarla canım. .tamam yazarım burdan. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim.. Dua et ve hiç kafana takma.. YAni oldu olacak bu sefer kesin olsun dersen olmuyor, kendimden biliyorum.. Ne zaman psikolojik olarak rahatlattım kendimi o zaman hamile kalmışım.. Analamadım bile.. Allah en kısa en hayırlı zamnada nasibetsin sana da
ay canım benim inşallah öyledir rabbim nasip etsin ve sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallah adet zamanın ne zaman
25 haziran çok var demi ayy beklemek çok kötü
Selam canım senin değerlerin nasıl çıktı? ? Benim fsh 8.9 LH 4.09 Es 51.03 prolaktin 16.23 doktor normal sayılır dedi ama kafam karıştı sınırdami degerlerim diye..
fıstık senin lh fsh dan yüksek çıkmış birde estrediol düşük değil mi benim 40 tı galiba
25 haziran çok var demi ayy beklemek çok kötü
oooo tatlım lütfen ozaman hamilelik moduna geçme sen daha yumurtlama günlerindesin naptın hamilelik moduna geçtin üzülürsün sonra şu anda yumurtlamada oldugun için sık sık ilişkiye girmen lazım
amin canım inşallah ya bekliyorum sonuçları
dün başka bir doktora daha gittim oda rahim ağzı yarası var ama mantarda var dedi.yani yaranın yanında mantarda varmış..şimdiye kadar çok fazla ilaç kullanmışsın kullandığın ilaçlarda tedavi edici değil,iğneyi felan kullanma bırak dedi.1 ilaç 1 fitil verdi kullan iki ay ilaç kullanma zamana bırak sonra kontrole gel dedi.ee her doktor başka diyor napim ben...netten soru sorduğum doktorlarda rahim ağzı yarası ilaçla geçmez ya yakmak yada dondurmak lazım diyor
oooo tatlım lütfen ozaman hamilelik moduna geçme sen daha yumurtlama günlerindesin naptın hamilelik moduna geçtin üzülürsün sonra şu anda yumurtlamada oldugun için sık sık ilişkiye girmen lazım
senin dediğin gibi yapıyorum inşallah olur inşallah
Herkese merhaba kzlar.bende 7 aydr bebek hasretyle yanyrm.son iki aydr cok ciddi olarak yumurtlma gunlerine dikkat edyrz.gecen ayda doktora gttk.esimdede bendede bi sikinti cikmadi.bnm progesteron 30 kusur cikti hatta.cok iyiyms doktor hamile olablirsn bile dedi ama olmadi.bu ayda 30 maysta yumrtladm bat 15 haziran ama bni gecn pazr kene isrmsti dun aksam acile gdp test yaptrdk.gebelkte baktlar negatf cikti ama buyuk ihtmal idrarda baktlar.sizce ne yapmalym kzlar.gercktn kafama o kadr takyrmki ondan almyrm.bunun icin bildgi bi yol olan var mi
Canım benim.. Dua et ve hiç kafana takma.. YAni oldu olacak bu sefer kesin olsun dersen olmuyor, kendimden biliyorum.. Ne zaman psikolojik olarak rahatlattım kendimi o zaman hamile kalmışım.. Analamadım bile.. Allah en kısa en hayırlı zamnada nasibetsin sana da
aynı durumdayız tatlım kafaya çok takmamak lazım diyorlar ama olmuyo iste senin herşeyin temiz çıkmış inşallah hamilesindir canım
Bilemyrm cnm o kdr cok yorldmki.nasl kafaya takmaycgmzi bilen bu konuda tecrubesi olan var mi.ltfn paylasn
ilk çocukta herkez kafasına takıyo ama bir çocuğu olan en azından pek umursamıyor bizim kadar bende çoook çaresizim ama ne yapak elde değil
Valla benim ki ilaçla geçti sana da söylemiştim ya..Bence son gittiğin doktorun dediklerini uygula öbürü bana hiç güven vermedi..İnterneti de boşver. .benimde mantar başlangıcı var adet olunca normale döndüm ama doktor mia - Penotran diye bi ilaç verdi tek kullanımlık adet bitince kullanicam hemen..bir de ilişki yasak 3-4 gün ilaçtan sonra..
ayy canım allah sağlıklla kucağına almayıda nasip etsin inşallah banada söyle ne yaptında ne düşündünde rahatlattın kafanı onu bi türlü beceremiyorum ben
olsun diyoruz olmuyor gerçekten de................... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size
Aminnnn kızlar inşaalah sizlere de en hayırlı en kısa zamanda tattırsın inşaallah rabbim bu duyguyu.. Ah hamile kalınca daha başka sıkıntılar başlıyor daha doğrusu stresler.. Üzmeyin kendinizi de bebişlerinize enerji kalsın birazve çokkkkk da dua edin en önemli şey bence bu..Koca göbişli annişler olun inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?