• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Tadında bi acimsilik var evet ama soğan küründen cok daha iyi. Bi kaç yudumda bitiriyorum ılık ılık . Şifa niyetine diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben nane limon bile içemiyorum düşün yani insanlar mide bulantısı geçsin diye içer onu ben içince kusuyorum bitkileri midem kabul etmiyo nedense ya :50:

ben nane limon bile içemiyorum düşün yani insanlar mide bulantısı geçsin diye içer onu ben içince kusuyorum bitkileri midem kabul etmiyo nedense ya :50:

ovulasyon testi kullanıyomusun canım?

Bu kötü işte. Eczanelerde kapsülü satılıyormus. Adını bilmiyorum yalnız.

hoş geldin aramıza öncelikle :)) valla ben bu ay incir kürüne başlayacaktım ama hormonlarıma hiç baktırmadığım için başlamadım çünkü bi hormon yüksek olunca yapmamak gerekiyor eğer senin herşey normalse hemen incir kürüne başla derim yumurtaların büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyo ikincisi hemen ovulasyon testi al adetin başladığı günden itibaren 8. günü yapmaya başla çift çizgiyi gördüğün an herifi sakın dışarı koma :52::52::52:

Ahhh kuzuuum herif bi tek gece ewde zaten korkuyom kankilerinden cocugu olcak elimi cabk tutmam lazm :)).

Bu kötü işte. Eczanelerde kapsülü satılıyormus. Adını bilmiyorum yalnız.

ya zaten hormonlara baktırmadan onuda yapmam heralde hormonlar yüksek olunca yükseltebilir daha çok bu ay yapamadım hormon testi yine ovulasyon testi kullanıcam rabbim nasip eder inşallah bu ay da olmazsa hormonlara baktırdıktan sonra incir kürü ve senin dediğini kullanırım ha bu arada bal tarçın çörek otunuda unutmamak lazım :32:

ya zaten hormonlara baktırmadan onuda yapmam heralde hormonlar yüksek olunca yükseltebilir daha çok bu ay yapamadım hormon testi yine ovulasyon testi kullanıcam rabbim nasip eder inşallah bu ay da olmazsa hormonlara baktırdıktan sonra incir kürü ve senin dediğini kullanırım ha bu arada bal tarçın çörek otunuda unutmamak lazım :32:

Ben her ay ultrasonla takipteyim. Salı günü tekrar gidicem. Bal tarçın çörek otunu yiyorum bana pek etki etmiyor ama olsun. Bi umut işte .. incirde tuketiyorum. Soğanı salatadan esirgemiyorum. Bakalım ne olacak. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese.

benmde 1 yildir olmuyorrr :((

canım en kolay yolu ovulasyon testi almandır acaba hangi gün yumurtladım diye düşünüp strese girmene gerek kalmıyor zaten yumurtanın ömrü 24 saat bir günü kaçırısan olmayabiliyo sen bu ay ovulasyon testi kullan allahın izniyle olur bebeğin ben inanıyorum :34:
Ovuslasyon testi nedir canm ya ilkkez duydum;) ;) inşallah inşallah agizin bal yesin;)

cnm bnm bugun 14 gunum cok agrım var adet agrısı gbı belım agrıo sımdı alsam testı olurmukı bnce bugun yumurtluyum
gecen gun yaptık bu aksamda yapcaz pazar gunune kadar full calısma ama alıyımmı

cnm bnm bugun 14 gunum cok agrım var adet agrısı gbı belım agrıo sımdı alsam testı olurmukı bnce bugun yumurtluyum

eşimede kecı boynuzu ıcırıom bnde ıcıom tabı
ıns olur ya

Ahhh kuzuuum herif bi tek gece ewde zaten korkuyom kankilerinden cocugu olcak elimi cabk tutmam lazm :)).

annem onlar senin kumaların desene elini çabuk tut :52: zaten yumurtanın ömrü 24 saat ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğünde iki gün ilişkiye girsen bile yeter çünkü spermler senin içinde 3gün canlı kalıyor :32:

Ben her ay ultrasonla takipteyim. Salı günü tekrar gidicem. Bal tarçın çörek otunu yiyorum bana pek etki etmiyor ama olsun. Bi umut işte .. incirde tuketiyorum. Soğanı salatadan esirgemiyorum. Bakalım ne olacak. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese.

aaa kuzum soğanı inciri öyle yemekle aynı etkiyi bekleyemezsin kür olarak hazırlayıp kullanman gerekiyor her gün taze taze hazırlaman erekiyor denemediysen öyle dene incir kürünü ultrasonda etkisini mutlaka göreceksin

canım al dene istersen yumurtlamayı geçince yavaş yavaş silikleşmeye başlıyo bide benim yumurtlama günümde yumurtlaıklarımda baya bi şişkinlik oluyo hissediyorum onu zaten yumurtlama günündesin ağrıdan da anlıyosun onu istersen al dene bak istemezsen de bu ay olmazsa bi daha ki ay alırsın bencede yumurtlamışsın bugün ay inşallah hamile olursun bu ay :32:

annem onlar senin kumaların desene elini çabuk tut :52: zaten yumurtanın ömrü 24 saat ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğünde iki gün ilişkiye girsen bile yeter çünkü spermler senin içinde 3gün canlı kalıyor :32:

Bacaklarinimi kirsam adamin napsam aslnda ben cok arada kaldim :( vazmi gecaem napsam evliligmde pek ilgi gormuorum acikcasi btn zamani arkdaslaryla gecrio bna bi geceleri dusuyo isi akil wern kzlar

aaa kuzum soğanı inciri öyle yemekle aynı etkiyi bekleyemezsin kür olarak hazırlayıp kullanman gerekiyor her gün taze taze hazırlaman erekiyor denemediysen öyle dene incir kürünü ultrasonda etkisini mutlaka göreceksin

Denedim canım bana faydası yok , yüzden kürleriyle uğraşıyorum. Direk yiyorum.

Bacaklarinimi kirsam adamin napsam aslnda ben cok arada kaldim :( vazmi gecaem napsam evliligmde pek ilgi gormuorum acikcasi btn zamani arkdaslaryla gecrio bna bi geceleri dusuyo isi akil wern kzlar

bak ozaman sorun başka yöne çekiliyo eşini seviyomusun önemlisi bu birbirinizi seviyomusunuz ilgi dışında evinizde sevgi saygı var mı önemli olan bunlar

Denedim canım bana faydası yok , yüzden kürleriyle uğraşıyorum. Direk yiyorum.

en azından vitamin alıyosun :)) incir günde kaç tane yiyosun mesela bide bal tarçın çörek otunu ne zaman yiyosun

Back