• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

burda konuştuğum arkadaşlardan yok benim bildiğim ama hayıt tohumu ile ilgili topiklerde hamile kalanlar var canım.hayıt tohumumu içiyorsun tadı çok kötüydü ya

Ben soğan suyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ilıkken bi kaç yudumda bitiriyorum şifa niyeti diye. Günde 3 kere yapıyorum. Klomen kullandim hiç gelişme yok dedi dr çok korkuyorum. Inşallah işe yarar bu hayıt tohumu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben soğan suyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ilıkken bi kaç yudumda bitiriyorum şifa niyeti diye. Günde 3 kere yapıyorum. Klomen kullandim hiç gelişme yok dedi dr çok korkuyorum. Inşallah işe yarar bu hayıt tohumu.

pko içinmi kullanıyorsun yani hayıt tohumunu canım..bende soğan suyunu tercih ederim :49:

pko içinmi kullanıyorsun yani hayıt tohumunu canım..bende soğan suyunu tercih ederim :49:

Pcoluyum. 40 günde falan adet oluyorum kendiliğimden bazen dahada kisa surebiliyo bu sure. Yumurtalık icin ikinkez klomen kullandim ise yaramadı sali günü dr gelismedigini söyledi. Oyle deyince ben de en son duyduğum şeyi denemeye karar verdim. Hayıt tohumu. Bebek olsun çok istiyorum dua ediyorum .

Pcoluyum. 40 günde falan adet oluyorum kendiliğimden bazen dahada kisa surebiliyo bu sure. Yumurtalık icin ikinkez klomen kullandim ise yaramadı sali günü dr gelismedigini söyledi. Oyle deyince ben de en son duyduğum şeyi denemeye karar verdim. Hayıt tohumu. Bebek olsun çok istiyorum dua ediyorum .

incir kürünü de denedin mi canım.İnsallah bebeğin olur

incir kürünü de denedin mi canım.İnsallah bebeğin olur

Denedim canım ben de işe yaramadı. Inşallah Rabbim isteyen herkese versin.

Denedim canım ben de işe yaramadı. Inşallah Rabbim isteyen herkese versin.

hadi ya çoğu kişi işe yaradı demişti.bende yapcaktım incir kürünü. bebegi erteleyince yapmaktan vezgeçtim.. glukofen diye bir ilaç daha vardı onu da kullandın mı

hadi ya çoğu kişi işe yaradı demişti.bende yapcaktım incir kürünü. bebegi erteleyince yapmaktan vezgeçtim.. glukofen diye bir ilaç daha vardı onu da kullandın mı

Onu kullanmadım. Doktorum önümüzdeki ay başka bi tedaviye geçeceğiz dedi. Inşallah hayıt etkisini gösterir.

10 aylik evliyim bu zamana kadar hic korunmadim ve adet duzeligim 4 aydir var..her ay gecikmemde bu ay bebisimiz geliyor diye seviniyorken regl oluyorum..dr gittim enfeksiyon ve mantar kapmisim..siringalarla merhem fitil vajinal krem ve ve antibiyotik verdi..antibiyotik yan etki yaptigindan hastanede yattim 8 gun su bile icemedim yara cikti midemde neyse..buay onlarida hallettim dr tekrar gittim kist mantar Enfeksiyon geçmiş birdahaki sefere gebe olarak gelirsin inşallah dedi..yumurtlama tarihi hesaplayamiyorum düzensiz oldugu icin en son 23 nisanda hasta oldum ve nasıl gebe kalirim bilmiyorum ve artik çok istiyoruz birliktelikten sonra hic kalkmiyorum diyebilirim belime yastık felan koyuyorum ama buay tek istedigim hayirlisiyla bir bebek sahibi olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin önerilerinizi bekliyorum ; ((

canım en kolay yolu ovulasyon testi almandır acaba hangi gün yumurtladım diye düşünüp strese girmene gerek kalmıyor zaten yumurtanın ömrü 24 saat bir günü kaçırısan olmayabiliyo sen bu ay ovulasyon testi kullan allahın izniyle olur bebeğin ben inanıyorum :34:

Benim de bat ım 5 Mayıs di bugün geldi kirmizilar:( 5 aydır istiyoruz ama olmuyor. Öncesinde günlere hiç dikkat etmemistik ama bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ama olmadı:( :( Aslında 12kg fazlam var en azından birkaç kilo vermek için fırsatım oldu diye olumlu açıdan bakmaya çalışıyorum ama :/ çevre baskısı ve bebekleri görmek stres ve baskı yapıyor feci :)

canım üzülme bende çok üzüldüm bu ay olmadı diye çünkü bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım zamanı da yakalamıştım ama olmadı allah kısmet etmezse ovulasyon zamanını yakalasan da faydasız ama allah kısmet ederse ovulasyon gününden bir hafta önce girmiş olduğun ilişkiden bile hamile kalırsın çünkü rabbim ol derse oluverir bunu unutmadan çıkalım yola üzülmeyelim hakkımızda hayırlısı böyleymiş deyip yeni denemelere koşalım :52:

ne kiski olduğu önemli.rahim kiski ise geçer de yumurtalık kiski ilaçla tedavi olmuyor ve adet düzensizliği yapıyor..bende 2 ay önce enfeksiyon geçirdim 1 haftalık ilaç kullanımın da geçti.ama sanırım rahim ağzına sıçramış enfeksiyon rahim ağzı yarası var onun içinde ilaç kullandım ama geçmemiş aşırı akıntı yapıyor yine...smear testi yaptırdın mı? o testi yaparken rahim ağzına da bakmış oluyor birde geçmeyen enfeksiyon için eşinle tedavi görmen lazım.sende geçse bile eşinde mantar felan varsa sana geçer yine

canım yumurtalıklar bazen ya büyümüyo yada çatlamıyo buda orda küçük küçük kistlerin olmasına neden oluyo yani o çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyo diğer aya kadar durabiliyo eğer çok küçüklerse diğer ay adetle atılabiliyo küçük değilse tek bir ilaçla yine adetle atılması sağlanıyo bunun da tedavisini gördüm iyi biliyorum :52:

Canim bende 1 haftalik ilac kullandim küçük küçük tehlikeli olmayan kistlerin var demisti ilactan sonra hadi Gözünaydın gecmis kistlerin dedi..;)) ama esimin çocuk hevesini görünce çok istiyorum sen evlimisin peki bebisin oldumu bu kistlere ragmen

canım aynı tedaviyi bende gördüm yumurtaların çatlamıyo buda kiste dönüşüyo ama bi dahaki ay adetle atılıyo yada bir kutu ilaçla yine adetle atılması sağlanıyo önemli kistler değil bunlar ama yumurtalığının yavaş çalıştığını gösterir

Ben araniza yeni katildim banada bi el atsaniz :) dogm kontrol hapimi biraktim bu 2. Regl ben kendi kafamdan birakmistim hapi esim daha yeni ikna oldu dr. Her sey temz dedi bana oneriniz varmi acaba ??

hoş geldin aramıza öncelikle :)) valla ben bu ay incir kürüne başlayacaktım ama hormonlarıma hiç baktırmadığım için başlamadım çünkü bi hormon yüksek olunca yapmamak gerekiyor eğer senin herşey normalse hemen incir kürüne başla derim yumurtaların büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyo ikincisi hemen ovulasyon testi al adetin başladığı günden itibaren 8. günü yapmaya başla çift çizgiyi gördüğün an herifi sakın dışarı koma :52::52::52:

meraba bu soğan ve incir kürü dediğiniz nasıl oluyo acaba paylaabilirmisiniz tvsiyeniz için teşekkür ederim ayrıca :)

merhaba canım soğan kürü ve incir kürünü topiclerden bulabilirsin nasıl yapıldığını soğan kürü rahmi temizliyo kistlerin giderilmesine yardımcı oluyo eğer bu konuda bi sıkıntın yoksa incir kürüne hemen geçebilirsin incir kürüde yumurtlalarının büyümesini ve çatlamasını sağlıyo ama ikisinide yapacaksan bir ay soğan kürü yapacaksın diğer ay incir kürü yapacaksın soğan kürü yaparken korunacaksın bebek olmamalı incir kürü yaparken korunmayacaksın :)) ayşemiz bu konuda daha ustaydı ama uyuyo sanırım hehe :52:

Araştır derim canım. Ben kullanmaya başladım.

hemen araştırırım da benim için önemli olan kısım tadı nasıl tadı kötüyse mideme inmden kusarım :52:

hemen araştırırım da benim için önemli olan kısım tadı nasıl tadı kötüyse mideme inmden kusarım :52:

Tadında bi acimsilik var evet ama soğan küründen cok daha iyi. Bi kaç yudumda bitiriyorum ılık ılık . Şifa niyetine diye.

Back