- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 118
Arkadaşlar benim 13yildir bebegim olmuyor tefriciye okyorum yardim edermisiniz
canım kaç tane okuyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim 13yildir bebegim olmuyor tefriciye okyorum yardim edermisiniz
bekleyen derviş muradına erermiş![]()
önce hormon sonuçlarını al bakalım kız bu kez adım adım git![]()
Hadi inşallah.bu ay zaten yasak olacak hamilelik ozaman ben haziran sonunda güzel haber vericem Allah un izniyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım bende heyecanla senden güzel haberler beklicem![]()
ayyy o gün gelir mi acabanolcak canım allahın izniyle alcaz bebişlerimizi kucağımıza![]()
bebem bu ay hormonları yaptıramıyorum malesef sigortada sorun çıkmış 3güne kadar düzeltecekler 3gün sonrada benim zamanım geçmiş oluyo malesef o yüzden incir kürüüüüü![]()
canım kaç tane okuyosun
10 aylik evliyim bu zamana kadar hic korunmadim ve adet duzeligim 4 aydir var..her ay gecikmemde bu ay bebisimiz geliyor diye seviniyorken regl oluyorum..dr gittim enfeksiyon ve mantar kapmisim..siringalarla merhem fitil vajinal krem ve ve antibiyotik verdi..antibiyotik yan etki yaptigindan hastanede yattim 8 gun su bile icemedim yara cikti midemde neyse..buay onlarida hallettim dr tekrar gittim kist mantar Enfeksiyon geçmiş birdahaki sefere gebe olarak gelirsin inşallah dedi..yumurtlama tarihi hesaplayamiyorum düzensiz oldugu icin en son 23 nisanda hasta oldum ve nasıl gebe kalirim bilmiyorum ve artik çok istiyoruz birliktelikten sonra hic kalkmiyorum diyebilirim belime yastık felan koyuyorum ama buay tek istedigim hayirlisiyla bir bebek sahibi olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin önerilerinizi bekliyorum ; ((
Canim buarada cok ilac kullandim enfeksiyon ile ilgili neden gecmezmi kist
bebem bu ay hormonları yaptıramıyorum malesef sigortada sorun çıkmış 3güne kadar düzeltecekler 3gün sonrada benim zamanım geçmiş oluyo malesef o yüzden incir kürüüüüü![]()
Canim bende 1 haftalik ilac kullandim küçük küçük tehlikeli olmayan kistlerin var demisti ilactan sonra hadi Gözünaydın gecmis kistlerin dedi..) ama esimin çocuk hevesini görünce çok istiyorum sen evlimisin peki bebisin oldumu bu kistlere ragmen
Ben araniza yeni katildim banada bi el atsaniz :) dogm kontrol hapimi biraktim bu 2. Regl ben kendi kafamdan birakmistim hapi esim daha yeni ikna oldu dr. Her sey temz dedi bana oneriniz varmi acaba ??
Hayıt tohumu kullanip hamile kalan var mı aranızda ?