1 kere doktora gittm alttan baktilar birsey yok dediler nir dahada gitmedmcanım olmayışının belli bi nedeni varmı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kere doktora gittm alttan baktilar birsey yok dediler nir dahada gitmedmcanım olmayışının belli bi nedeni varmı
en azından vitamin alıyosun :)) incir günde kaç tane yiyosun mesela bide bal tarçın çörek otunu ne zaman yiyosun
1 kere doktora gittm alttan baktilar birsey yok dediler nir dahada gitmedm
En az 3 incir yiyorum. Ac karna bal tarçın çörek otunu yiyorum günde 2 kere. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
bak ozaman sorun başka yöne çekiliyo eşini seviyomusun önemlisi bu birbirinizi seviyomusunuz ilgi dışında evinizde sevgi saygı var mı önemli olan bunlar
Bnm esim cok tuhaf beni tek cikarmaz cok kiskanc mesela ewde skildim biraz cikalim derim ben sana senet yapmadim her hafta gezcez die cvp werio ama bisey istesem yiginla getirir sewiyo eminm ama saygi tek bnde war onun saygsi pek yok milletin yaninda azarlar ...bnm aneme en son gecen bayram gittik msela hemde ayni sehirdeyz ....bi kez polis cagrip gittim ewden beni cok aramis hic bsy yememis falan o isten gelmeden ayakkabilarina kadar ciflerim silerim ben cozemedm bu adami arkadaslarina ben gdince dert yanmis ayakkabima kadar siliyodu demis kendi sulalese bile gelmez artik o demis ama geldm iste....napiym smdi ben yaaaa....
ama kuzum okadar bi muayeneyle olur mu hiç adetin 3. günü hormon testleri yaptır eşin sperm testi yaptırsın önce bunlara bakılsın ovulasyon testi kullan yumurtlama olup olmadığını doktora giderek öğren bunlar çok önemli belki çok küçük bi nedendir hamile kalmanı engelleyen tek bi ilaçla o sorun ortadan kalkacak ve hamile kalacaksın adet günün ne zaman
Soru. Orda iste silkeleyecek adamim yani arkam yokcanım benım bana laf dusmez belkı ama malesef bız ınsanoglu olarak fazla ılgıyı saygıyı kaldıramıyoruz bence senın esının sorunu sana ve sevgınden fazlaca emın olması kavga gurultu etmeden sırkelenmesı gerekıyor![]()
Bnm esim cok tuhaf beni tek cikarmaz cok kiskanc mesela ewde skildim biraz cikalim derim ben sana senet yapmadim her hafta gezcez die cvp werio ama bisey istesem yiginla getirir sewiyo eminm ama saygi tek bnde war onun saygsi pek yok milletin yaninda azarlar ...bnm aneme en son gecen bayram gittik msela hemde ayni sehirdeyz ....bi kez polis cagrip gittim ewden beni cok aramis hic bsy yememis falan o isten gelmeden ayakkabilarina kadar ciflerim silerim ben cozemedm bu adami arkadaslarina ben gdince dert yanmis ayakkabima kadar siliyodu demis kendi sulalese bile gelmez artik o demis ama geldm iste....napiym smdi ben yaaaa....
Soru. Orda iste silkeleyecek adamim yani arkam yok![]()
her ayin 29 u hc sasmaz benim pek bi bilgm yok bide calisiyorm.isyernden izinde alamiyorm
canım benım bana laf dusmez belkı ama malesef bız ınsanoglu olarak fazla ılgıyı saygıyı kaldıramıyoruz bence senın esının sorunu sana ve sevgınden fazlaca emın olması kavga gurultu etmeden sırkelenmesı gerekıyor![]()
canım benim eşimde kıskanç beni hayatta tek dışarı çıkarmaz annesi bize 10 dakka uzakta annene gidicem derim tamam dur ben götüreyim seni der biz daha 3aylık evliyiz yani düşün :))) ne kadar zamanlık evlisiniz canım bence eşin seni seviyo ama bunu gösteremiyo insanları tanımak anlamak çok zor bazen birini birkaç günde tanırsın çünkü açar o kişi hemen kendini bazende biriyle uzun yıllar aynı evde yaşarsın hiç tanıyamazsın insanlar çok farklı
Bzm 4 sene bitti sayilir alistim zaten ayda bir cikmaya kalabalikta tyhaf oluyorum bunye kaldirmio artik) bende diyorum en azndan bebekle ben daha ii olurum ama cocuk parka gdelim die aglarsa tek gidcek herhalde :)
canım bebek konusunu konuştun mu hiç eşinle istiyo demi bebek eğer konuştuysan bunudasöyle çocuk parka gitmek isticek ben götüremicekmiyim falan de bakalım ne dicek
peki inciri adete kadar yiyomusun birde tarcın bal çörek otu adetin ikinci günü başlanıyo ya bugun benim adetim bitti sence geç mi kaldım![]()
canım al dene istersen yumurtlamayı geçince yavaş yavaş silikleşmeye başlıyo bide benim yumurtlama günümde yumurtlaıklarımda baya bi şişkinlik oluyo hissediyorum onu zaten yumurtlama günündesin ağrıdan da anlıyosun onu istersen al dene bak istemezsen de bu ay olmazsa bi daha ki ay alırsın bencede yumurtlamışsın bugün ay inşallah hamile olursun bu ay![]()
Erkek olursa ben onu hali sahaya gotururum diyo kizsa ewde dursun diyo hazir cvp :)
Yiyorum canım pkolu olduğum icin yumurtladigim zamani bilmedigimden yiyorum. Gec kalmamışsın bence. Denemekte yarar var. Ben de adetimin 14. Günü hayita başladım ama onun icin fark eden bi zaman yokmuş. Bu arada ben klomen de kullandim bu ay. Incir kürü de yaptim , bal tarçın çörek otunu da yiyordum 13. Gün dr gittigimde hiç gelişme olmadığıni soyledi. Cok üzüldüm tabi. Hemen hayıt aldım inciri de kürlerin arasindan çıkardım. O gun bugündür hayita devam.
inş cnm alır denerım bı calısmalr cogaldı hergun yapcm sınem gbı sınem 13 gun ıgne olmus 3 gun hergun ılıskı bak tuttu bnde ole yapıom :))))