canım öncelikle kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdişaka bi yana da çevreden duyduğum kadarıyla ilk çocuktan sonra baya bi ara verince rahim kızlık ta ki haline dönüyomuş bu yüzden de geç oluyomuş kuzenim de ilk çocuğuna erkenden hamile kaldı ikinciyi 5 sene sonra düşündü ama olmadı tedaviye başladı bir yıllık tedavi sonunda oldu inşallah rabbim sana tekrar anne olmayı nasip eder bizlerede amin
merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim ben 25 yaşında 6 yıllık evli önce RABBİ min sonra benimbir kız evladım var 5 yaşında ikinci bebeğimi düşünüyorum ama olmuyoyani neden bilmiyorum ama ilki hemen oldu hatta olmak için can mı atıyomuş ne ama ikincide sıkıntımız var biraz.ııııııııııııı sigara kullanıyorum bırakmayıda düşünüyorum ama bu aralar pek mümkün olmuyo bi bahane değil aslında ama işte.......ve biraz stresimde var fazla derecede ondanmı bilmiyorum geçen yıl nisan ayından beri deniyoruz bir yıl oldu ama ozamanlar bir ay deniyoduk bir ay denemiyoduk (çin takvimi) son 3 4 aydır hiç boşluk yapmadık artık nerdeyse çin takviminide umursamıyoruz açıkçası ama yinede olmuyo her ay boş RABBİm hayırlısını versinde insan biraz dertleniyo bulunduğum yer ve durum icabıylada doktora giemiyorum 4 ay sonra gidicem inşaallah acaba bana söyleyebiliceğiniz bişeyler varmıdırki ne yapabilirim bildiğiniz tecrübeleriniz.......içimi rahatlatmanıza ço ihtiyacım var:44::44:
canım haklısın galiba ama doktor bugun tetstten vazgeçti strese sokar seni dedi en iyisi adetin geçikirse yap dedi bakalım sabredebilirsem beklerim ki sabredebileceğimi hiç sanmıyorum
yazınızı büyük bir dikkatle okudum gerçekten okadar haklısınız ki ama gel gör ki her adet oluşumda bu ay sabredicem diyorum beklicem diyorum ama adet zamanı yaklaştıkça kalbim ağzımda çarpıyo :) inşallah bende ve bizlerde senin gibi dualarımıza kavuşuruz rabbim inşallah bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sende burdaki herkesi dualarından eksik etme olurmu ve rabbim inşallah bağışlasın evladını sana amin
canım bence bunla bir ilgisi yok.mesela benle abimin arasında iki yaş benle kardeşimin arasında 9 yas var...ayrıca kardeşim olacağını duyduğumda şok olmuştum yani çocuk felan düşündükleri yoktu bizimkilerin
öncelikle sigaradan ve stresten uzak durmanız lazım eğer gerçekten bebek istiyorsanız dediğiniz gibi baheneyi bitirip sigarayı bırakırsınız..sonra vücudunuzu arındırıp toksinleri atarsınız..1 ay soğan kürü diğer ay incir kürü deneyin bebek çalışmalarına başlayın ve bol bol dua etmeyi unutmayın
bu arada sanki 10 çocuk doğurmuşum gibi yorum yapmışım ama neyse
bende hiç zannetmiyorum
Aminnn.Rabbim herkesin kalbinden geçen duayı kabul eder inş. Seni okadar iyi anlıyorum ki duygularını düşüncelerini ama şunu asla unutma veren Allah tir alanda Allah tir. Rabbimin veriyor isede vermiyor isede muhakkak bi bildiği vardır bunu hic unutmayin bana neden vermiyor ben kotumuyum diye dusunmeyin siz iyisinizdir ama size vericek evlat iyi olmayabilir. Allah im herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ins.
Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım idrar testinde zaten adetin gecikmesinden bir hafta sonra falan belli oluyor inşallah hamilesindir :) belirtileri yokmu peki
Canım akıntı ve göğüs şişkinliği ve açısı var aslında bunlar adet belirtileri ama bilemedim kafami toplayamiyorum.bazı buraya yazan arkadaşlar 1 gün geçince bile öğrenmişler silik bile değil benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10 çocuk doğurmadın ama incir ve soğan küründe ustalaştın doktora yapcan artık öğğğ
Daha incir kürune yeni Baslicam bir defa yapayim o zaman ustalasmis olurum .dua et bu ay hamile olasın yoksa sana da yaptircam kürler den :-D
Doktor dedi çok erken yaptın testi bekle adet olursan ayşe yaptırsin sana kürleri 😀
tamam bu ay birlikte incir kürü yapıyoruz o zaman
Ahh ahh kelin ilacı olsa basına sürerr..
Gel bebeğiiimmm gelll artıkkkk meleğim..
hayırlı kandilller cümletennn kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?