Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım bence bunla bir ilgisi yok.mesela benle abimin arasında iki yaş benle kardeşimin arasında 9 yas var...ayrıca kardeşim olacağını duyduğumda şok olmuştum yani çocuk felan düşündükleri yoktu bizimkilerin

öncelikle sigaradan ve stresten uzak durmanız lazım eğer gerçekten bebek istiyorsanız dediğiniz gibi baheneyi bitirip sigarayı bırakırsınız..sonra vücudunuzu arındırıp toksinleri atarsınız..1 ay soğan kürü diğer ay incir kürü deneyin bebek çalışmalarına başlayın ve bol bol dua etmeyi unutmayın
bu arada sanki 10 çocuk doğurmuşum gibi yorum yapmışım ama neyse

canım haklısın galiba ama doktor bugun tetstten vazgeçti strese sokar seni dedi en iyisi adetin geçikirse yap dedi bakalım sabredebilirsem beklerim ki sabredebileceğimi hiç sanmıyorum

bende hiç zannetmiyorum

Aminnn.Rabbim herkesin kalbinden geçen duayı kabul eder inş. Seni okadar iyi anlıyorum ki duygularını düşüncelerini ama şunu asla unutma veren Allah tir alanda Allah tir. Rabbimin veriyor isede vermiyor isede muhakkak bi bildiği vardır bunu hic unutmayin bana neden vermiyor ben kotumuyum diye dusunmeyin siz iyisinizdir ama size vericek evlat iyi olmayabilir. Allah im herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ins.

ayşem sana inat olsun diye yapmış olmasınlar mı kiki

10 çocuk doğurmadın ama incir ve soğan küründe ustalaştın doktora yapcan artık öğğğ

haklısınız ben tüm dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum inşallah bir gün olur

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım idrar testinde zaten adetin gecikmesinden bir hafta sonra falan belli oluyor inşallah hamilesindir :) belirtileri yokmu peki

canım idrar testinde zaten adetin gecikmesinden bir hafta sonra falan belli oluyor inşallah hamilesindir :) belirtileri yokmu peki

Canım akıntı ve göğüs şişkinliği ve açısı var aslında bunlar adet belirtileri ama bilemedim kafami toplayamiyorum.bazı buraya yazan arkadaşlar 1 gün geçince bile öğrenmişler silik bile değil benim

evet ama çoğu arkadaşta adet günü yaptım silik bile yoktu tamamen negatifti ertesi gün yaptım silik çıktı diyor yani belli olmuyo erken yumurtlamada adete yakın zamanda da belli olabiliyo ama geç yumurtlamada belli olmaz bence birazcık sabırlı ol bir gün daha bekle

10 çocuk doğurmadın ama incir ve soğan küründe ustalaştın doktora yapcan artık öğğğ

Daha incir kürune yeni Baslicam bir defa yapayim o zaman ustalasmis olurum .dua et bu ay hamile olasın yoksa sana da yaptircam kürler den :-D

Daha incir kürune yeni Baslicam bir defa yapayim o zaman ustalasmis olurum .dua et bu ay hamile olasın yoksa sana da yaptircam kürler den :-D

Doktor dedi çok erken yaptın testi bekle adet olursan ayşe yaptırsin sana kürleri 😀

Ahh ahh kelin ilacı olsa basına sürerr..
Gel bebeğiiimmm gelll artıkkkk meleğim..
hayırlı kandilller cümletennn kızlarrrrrrr

Ahh ahh kelin ilacı olsa basına sürerr..
Gel bebeğiiimmm gelll artıkkkk meleğim..
hayırlı kandilller cümletennn kızlarrrrrrr

Ay canım benim bugün edilen dualar kabul olurMuş sende dua et hepimiz için meleğin gelsin inşallah 😁

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…