teknoloji geliştşikçe insanların ruh hali geriledi valla her yanımız radyasyon oldu yumurtalık napsın ya pişir ye artık o yumurtaları o derece yani bişi beklenmez
ay onu hayatta yapmam kimseye emanet edemem çünkü
bende burda ki arkadaşlardan çok destek aldım sağolsunlar.herkes her zaman en iyi yorumu yapıyor hemen evhama düşürmüyorlar insanıazıcık çatlak olsan da bizde seni seviyoruz kızz
Nee bebem azıcık mı :)))
hadi yaa bende çok az oluyorum diye korkmuştum yaacanım ben ilaç içemediğim için eskiden adet zamanlarımda aspirin içiyordum oda ağzımda eridiği için..sanırım o dönemler ondan çok geliyordu benim...şimdi içebildiğim bir ağrı kesici buldum oda azaltıyor olabilir birde yas ilerledikçe adet kanaması azalıyormus sen en iyisi bir progesteronu na baktır oda yüksek olunca adet kanaması az oluyormuş galiba:44:
öyle deme şimdi yaaa:26: esim evde olduğun da o ,hangi saatte yatarsa bende yatarım uykum olmasa da esimde aynı sekilde ben yatınca hemen yatar ..şimdi çalışıyor sabah gelcek.bende esim sabah gelince onla uyumak için zorla uyuyorum öğlenlere kadar ee şimdi de uyku tutmuyor tabi
hey Allahım ya güldürdün beni Allahta seni güldürsüno hap başka hap canım bizim bildiğimiz haplardan değil
ya nusece inan bu kadarını beklemiyordum senden midemi kaldırdın ya offffbu arada bilinç altına olumlu düşünceler gönder yumurtaların hakkında böyle konuşma bence
Valla kızlar muhabbetin dipine vurmuşssnuz yine ben yatmiym sabah gördüm yazılarınızı koptum😃ayse evet bencede biz üçümüz birarada olmalıyız😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fulll çatlaksın kuzum üzülme sen😛😛😛
mikrop yahu
masalduruaydınnnn seni seviyoreeeeee
canım belkide yine aynı miktarda oluyodun ozaman da ama bebe aspirini kanı sulandırdıgı için kıvamı yoğun değildi buda senin gözüne daha çok adet oluyorum görünümü veriyodu ben ağrılarım için bebek şurubu varya pedifen onu kullanıyorum ama sadece 1tatlı kaşığı adetide kesmiyo tüm ağrılarımı onunla geçiriyorum migren ağrısını bile
tatlım senlik bi sorun yok zaten sorun adamların işinde bak ben hala ayaktayım eşim uyusa bende anında uyurum onunla ama bazen sabaha kadar çalışıyo yapacak bişey yok valla
daha beni tanısan bunun diyeceklerimin yanında onda biri olduğunu anlardın haha
Valla kızlar muhabbetin dipine vurmuşssnuz yine ben yatmiym sabah gördüm yazılarınızı koptum😃ayse evet bencede biz üçümüz birarada olmalıyız😃😃😃
bebe aspirini değil di canım büyüklerin içtiği aspirindi evet ondan kaynaklı olabilir...o surubu alıp diğer ay onu kullanayım bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?