• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

biz burda birbirimize destek verdikçe bugün olmasa da en kısa zamanda hamile kalırsın canım..böyle düşünmen çok güzel hep motive et kendini bu sekilde:34:

canım inanmazsın ama sizlerin desteğiyle bu ay bu kadar rahatım geçen ay ilk ayım olmasına ragmen daha çok üzülmüştüm olmadığına sürekli diyorum ya gerçekten burda sizlerle sabretmeyi beklemeyi öğrendim çünkü gerçekten destek oluyosunuz bana hepinizi çooook seviyorum :7::46::42::42::42:

Saçmalama be kuzu sende keçiboynuzu yedircekmiş sanki öyle bebek olcakk ayyy sen benim arkadaşmsın ilkel ol ltfn💋💋kıromangon seni😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızım bi sor önce hayatında keçiboynuzu eline almışlığın varmı fındık fıstık seviyomusun diye haha bebek yapma çalışmalarından yemek yapmaya vakit kalmıcak bari aç kalmasın adamlar :52::52::52:

Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence yetkililer bizi kendi halimize bırakmışlardır bunlara hiç bulaşmayın demişerdir kikik :4::4::4:

kız valla boş geçirdiğim zamanda oldu herif yoğun çalışıyo ben napim yahu :52::52::52:

kız biz kocalarımızın yüzünü göremiyoruz resmen ya ben ondan strese girdim ..sana mesaj atacaktım bak onuda unutmusumm off:47:

günde en az 2 en fazla 3 defa değiştiriyorum. ortalama 4 en fazla 5 gün sürüyor

yavrum benim gibi olsan napardın ben günde sadece 2ped değiştiriyorum 3e çok nadir çıkar ilk iki gün normal olur normal dediğim yine 2ped değiştirecek kadar 3.gün bitmek üzeredir 4. gün sadece hafif lekeler olur ve biter :51:

kız biz kocalarımızın yüzünü göremiyoruz resmen ya ben ondan strese girdim ..sana mesaj atacaktım bak onuda unutmusumm off:47:

he balım ya aynen öyle mesela şu saatte hangi kadın kocasıyla sarılmış uyumuyor da nette takılıyor tabiki biz :D :52::52::52:

kızım oflama bi dur dinle adama denek lazım değil ki eğlence lazım ilişkiye giremeyenleri gözünün önünde ilişkiye girmelerini istiyo nerde hata yaptıklarını bulmak için anam koptum yine haha :52::60::60::60:

iyi de benim öyle bir sorunum yok kiii:52: ya konu benim ilaç içememem di haydar dümene nerden girdik hey Allahım yaa:9::9::9::9::9::9:hani ilaç içiriyorsa gidim bak ama bastan söyle:1::1::1::1::52::52::52:

evet canım aynen katılıyorum ve bunun nedenini de yediğimiz hormonlu şeylere bağlıyorum kendi fikrim yani

bende katılıyorum sana canım birde artık bayanlar kariyer peşinde koşuyor iş olmadan es düşünmüyor ona da bağlıyorum ben:1::1::1: birde her sey srtese bağlı artık günümüzde, eskiden stresin S sinin lafını etmezlerdi ya

canım inanmazsın ama sizlerin desteğiyle bu ay bu kadar rahatım geçen ay ilk ayım olmasına ragmen daha çok üzülmüştüm olmadığına sürekli diyorum ya gerçekten burda sizlerle sabretmeyi beklemeyi öğrendim çünkü gerçekten destek oluyosunuz bana hepinizi çooook seviyorum :7::46::42::42::42:

bende burda ki arkadaşlardan çok destek aldım sağolsunlar.herkes her zaman en iyi yorumu yapıyor hemen evhama düşürmüyorlar insanı :34: azıcık çatlak olsan da bizde seni seviyoruz kızz:16::16::16::54::54::54:

iyi de benim öyle bir sorunum yok kiii:52: ya konu benim ilaç içememem di haydar dümene nerden girdik hey Allahım yaa:9::9::9::9::9::9:hani ilaç içiriyorsa gidim bak ama bastan söyle:1::1::1::1::52::52::52:

heya oraya niye geldim bilmiyom yani hapı yutturuyo adam da hangi hap oldugunu bilmiom :53::53::53:

bende katılıyorum sana canım birde artık bayanlar kariyer peşinde koşuyor iş olmadan es düşünmüyor ona da bağlıyorum ben:1::1::1: birde her sey srtese bağlı artık günümüzde, eskiden stresin S sinin lafını etmezlerdi ya

teknoloji geliştşikçe insanların ruh hali geriledi valla her yanımız radyasyon oldu yumurtalık napsın ya pişir ye artık o yumurtaları o derece yani bişi beklenmez :52::52::52:

bak işte sınıfa gelmeden bahaneler başladı :52::52::52: kız kendi bebişini de panik atağım tuttu ben gidiyorum deyip babasına bırakıp kaçma da:9::9::9:

ay onu hayatta yapmam kimseye emanet edemem çünkü :32::32::32:

yavrum benim gibi olsan napardın ben günde sadece 2ped değiştiriyorum 3e çok nadir çıkar ilk iki gün normal olur normal dediğim yine 2ped değiştirecek kadar 3.gün bitmek üzeredir 4. gün sadece hafif lekeler olur ve biter :51:

hadi yaa bende çok az oluyorum diye korkmuştum yaa:52: canım ben ilaç içemediğim için eskiden adet zamanlarımda aspirin içiyordum oda ağzımda eridiği için..sanırım o dönemler ondan çok geliyordu benim...şimdi içebildiğim bir ağrı kesici buldum oda azaltıyor olabilir birde yas ilerledikçe adet kanaması azalıyormus :34: sen en iyisi bir progesteronu na baktır oda yüksek olunca adet kanaması az oluyormuş galiba:44:

he balım ya aynen öyle mesela şu saatte hangi kadın kocasıyla sarılmış uyumuyor da nette takılıyor tabiki biz :D :52::52::52:

öyle deme şimdi yaaa:26: esim evde olduğun da o ,hangi saatte yatarsa bende yatarım uykum olmasa da esimde aynı sekilde ben yatınca hemen yatar ..şimdi çalışıyor sabah gelcek.bende esim sabah gelince onla uyumak için zorla uyuyorum öğlenlere kadar ee şimdi de uyku tutmuyor tabi :9::9:

Back