• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

merhaba canım bende yeni katıldım siteye aynı sorundan muzdaribiz :(

Tatlım hoş geldin aramıza bak arkadaşlarım bir sürü öneri verdi ben uygulamaya başladım bile sayfaları okumani tavsiye ederiz ☺

He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum zaten uyu çocuk uyuduğu zaman ne kadar uyku okadar süt 😙

kız ben o 35 e daha yakınım işte:1: 30 dan sonra yumurtalık rezervi de azalıyor hamile kalma sansın azalıyor en iyisi elinizde fırsat varken 30 olmadan kaç çocuk istiyorsanız yapın:1:

Annem 5çocuk istiyorum da yaş 27 heralde beş çocuk yapamam 30a kadar ne diyorsun bu işe haha😆

aminnn aminn aminn. "Hoştur bana senden gelen, Ya taze gül, yahut diken.. Kahrında hoş lutfun da hoş." lakin insan hayırlısıyla istiyor elbette. soğan kürüne yaklaşacağımı pek sanmıyorum ama ayetel kürsiyi şifa niyetine okurum. araya özel günler girince kim okucak 40 gün olmuyo ya hani . duan için çook teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeşim

çok güzel yazmışsın canım allah senden de razı olsun inşallah :34: canım regl olduğun zamanda eğer okuyacak biri varsa senin için okusun ama ne için okudugunu bilsin yani niyet çok önemli o niyetle okuması gerektiğini bilsin eğer okuyacak kimse yoksada kendin okursun :16:

Aaaa edepsiz😃kızım süslendim kocam ve kızımla yemeğe gidiyorum tagammı😛😛

anammm yemeğemi götürcek kociş sizi hadi bakalım eğlendinmi masal durdu mu ki :52::52::52:

anammm yemeğemi götürcek kociş sizi hadi bakalım eğlendinmi masal durdu mu ki :52::52::52:

Aaa süpeerdi uzn zaman sonra ilkez güzel vakit geçrdim.Ee ilk durdu sonra restrntı birbirine kattı😄😄bize sanrm 1gece 1güm otel odası lazm masalı sana bırakırım kikikiii💋💋

Aaa süpeerdi uzn zaman sonra ilkez güzel vakit geçrdim.Ee ilk durdu sonra restrntı birbirine kattı😄😄bize sanrm 1gece 1güm otel odası lazm masalı sana bırakırım kikikiii💋💋

oyyy kuzumu bırak sen bana sora yaylan nereye istersen bakarım ben ona kıyamam da dokunmaya uyyy :52::52::52:

zaten çorba içmiyorum benim için sıkıntı yok canım ama burda ki diğer arkadaşları etkilerse bilemem :1::1:

haha ayşem boşver ozaman ben sana müsait bi zamanda çok leziz tarifler veririm kikiki :62::62::62:

oyyy kuzumu bırak sen bana sora yaylan nereye istersen bakarım ben ona kıyamam da dokunmaya uyyy :52::52::52:

Bak valla özellikle ltfn 29 mayısta😄😄evleneme yıl dönümümmm yepppp💋💋

kızım annem 5 tane doğurmuş maşallah bende yaparım inşallah :52:

annen de panik atak varmıymıs :44: hem annen kaç yasında doğurmuş ilk çocuğunu söle bakim:1: benim annemde 22 yasında evlenmiş 24 de doğum yapmış :27:

Back