• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Herkese selam kızlar malesef regl oldum bu ay bebişim olmadı üzüldüm :50: ama her zaman dediğim bişey var rabbim benden daha iyi bilir kullarına her zaman en hayırlısını verir belkide bizde bu şekilde sınanıyoruz isyan edecekmiyiz neden herkesin olurken bizim olmuyo diyecekmiyiz yoksa allahtan hep hayırlısını dileyip dua mı edicez diye düşünüyorum herkes böyle düşünmekten ve dua etmekten vazgeçmesin :13::13::13:

canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı rabbım herseyın en hayırlısını bılır daha vaktı değilmiş demmekki.:16:

haaa bide bu arada düşündüğüm başka bişey daha var demekki bu ay adammı çok başıboş bıraktım adamları başıboş bırakmayalım her fırsatı değerlendirelim bol bol fındık keçiboynuzu yedirelim mümkünse yyiyelim sonrada yan gelip kafa rahat bi şekilde yatalım no stres no panik :52::52::52:

sende adamı bası bos bıraktıysan biz napalım kız anammm:1: sen kafana çok takıyorsun bence biraz kafanı rahatlat birde bitkisel yöntemler denemeye calıs..özelden mesaj atıcam sana bir konu hakkında

bende aynen öyle düşündüm bal böcem bol keseden atıyom işte dedim :52::52::52:

aman 1 tanesini doğurabilirsek iyidir bu zaman da :52: bebeği olmayan o kadar cok kadın var ki...eskiden kimselerin böyle dertleri yoktu yaa

Valla içcen kuzum ister böl ister parçala artık😃biliom durmucanı işte istio ona şuan toz pembe görünüyor herşey gel nusece 1 gün kızımla kal bakalm neolcak bide panikataklıson çıldrcak habri yok😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallah :34: bende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim:1:

Herkese selam kızlar malesef regl oldum bu ay bebişim olmadı üzüldüm :50: ama her zaman dediğim bişey var rabbim benden daha iyi bilir kullarına her zaman en hayırlısını verir belkide bizde bu şekilde sınanıyoruz isyan edecekmiyiz neden herkesin olurken bizim olmuyo diyecekmiyiz yoksa allahtan hep hayırlısını dileyip dua mı edicez diye düşünüyorum herkes böyle düşünmekten ve dua etmekten vazgeçmesin :13::13::13:

biz burda birbirimize destek verdikçe bugün olmasa da en kısa zamanda hamile kalırsın canım..böyle düşünmen çok güzel hep motive et kendini bu sekilde:34:

haaa bide bu arada düşündüğüm başka bişey daha var demekki bu ay adammı çok başıboş bıraktım adamları başıboş bırakmayalım her fırsatı değerlendirelim bol bol fındık keçiboynuzu yedirelim mümkünse yyiyelim sonrada yan gelip kafa rahat bi şekilde yatalım no stres no panik :52::52::52:
Saçmalama be kuzu sende keçiboynuzu yedircekmiş sanki öyle bebek olcakk ayyy sen benim arkadaşmsın ilkel ol ltfn💋💋kıromangon seni😜😜😜

içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallah :34: bende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim:1:

Valla hiç almayım canm minnaklarla uğraşmam sabır yok bende😃benim minnak bana yetio ömrümü yedii yeterrr😋😋😋

Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃

Valla hiç almayım canm minnaklarla uğraşmam sabır yok bende😃benim minnak bana yetio ömrümü yedii yeterrr😋😋😋

öğretmen olmasam belki şimdiye kadar çoktan bebek yapmıştım zaten:1: canavar simdi ki çocuklar yaa

Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃

konu konuyu açıyor napalım canım:1: bişey olmaz anlayışlıdır onlar:9:

Bence bizim çenemiz düşük😋😋😋

Belli belli kuzum😘😘bol keseden atma bişeyi kırkkere söylersen olurmuş;)

artık seslenirim masalduruuuuu koş nolur kurtar beni yicek bu çocuklar diye haha :52::52::52:

Görcem seni valla ben kız benim minik kızımda büyür ozmana ohh ben paşa sen ezik kalcan😁😁😁😃😃😃hahahhaa

nerden biliyon kazara bi bebek daha olmayacağını kikiki :21::21::21:

kız benim kendi kendime söyledikleri mi sen bana söylüyorsun şimdi :52: bende aktarcıyı geçtim diyordum arkadaşa az önce...hayıtı bebek için içenler varmış...ben adetim az geliyor diye içiyorum dün kasam ve bu sabah içtim...ama sanırım kendi kendime evham yapıyorum belkide az değil miktarı:1:

mesela günde kaç tane ped değiştiriyosun adetin kaç gün sürüyo

canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı rabbım herseyın en hayırlısını bılır daha vaktı değilmiş demmekki.:16:

amin bitanem bende öyle düşünüyorum işte rabbimin merhameti bizimkinden daha çok

sende adamı bası bos bıraktıysan biz napalım kız anammm:1: sen kafana çok takıyorsun bence biraz kafanı rahatlat birde bitkisel yöntemler denemeye calıs..özelden mesaj atıcam sana bir konu hakkında

kız valla boş geçirdiğim zamanda oldu herif yoğun çalışıyo ben napim yahu :52::52::52:

haydar dümenle ne işim var benim kızım yaa off:52: adama pis deneylerini yapmak için denek mi lazımmış seni mi aradı sende ayseyi mi gönderim dedin yoksammm:52::52::52::52:

kızım oflama bi dur dinle adama denek lazım değil ki eğlence lazım ilişkiye giremeyenleri gözünün önünde ilişkiye girmelerini istiyo nerde hata yaptıklarını bulmak için anam koptum yine haha :52::60::60::60:

aman 1 tanesini doğurabilirsek iyidir bu zaman da :52: bebeği olmayan o kadar cok kadın var ki...eskiden kimselerin böyle dertleri yoktu yaa

evet canım aynen katılıyorum ve bunun nedenini de yediğimiz hormonlu şeylere bağlıyorum kendi fikrim yani

Back