Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım yine adet oldum..ona üzüldüm.bu ay serophoneye başladım.inşşallah artık hüsrana uğramam/uğramayız

canım üzülme hayırlısı böyleymiş de rabbim sana ve bizlere en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin

aaa kuşum sende bendensin bende kolay kolay yutamam bölerim ama bu hiç öyle olmadı merak etme diğer ilaçlar gibi değil okadar kaygan ki ağzında suyla buluşturman yeterli hemen aşağı kayıyo bi dene bak ama ben bi taktik buldum ilaçları yutamıyorum ya bol su alıyorum yutayım diye yanlış yapıyorum bol su alınca daha çok korkuyorum suyu yutuyorum ilaç ağzımda duruyo bu yüzden ağzıma ilacı koyuyorum azıcık sadece bi yudumluk su alıyorum onunla yutar yutmaz hemen bol su içiyorum dene bak nasıl kolay olacak

off biraz içim rahatladı sagol yaa kan surubu kullanıyorum zaten suan ...ilaç içemediğimi söyleyince doktor surup verdi hatta bugün eczacıya folik asidin sulandırılıp içileni var mı diye bile sordum

haha ayşemmm balım yapma ama böle sen ezik değildin noldu sana bi ilaca böyle yenilemezsin sen güçlü bi kadınsın topla kendini göeyim seni yaparsın hade bakam

İyki yatmışım he forumu çatlatmışssınız 😃😃nusece kocanmı 5 ççocuk istiyo kızım brak brakk bNa palavere anlatma😘😘😘hahah bakcksan istersen 10 tane yap ama bebek olsn görcem seni okut am bunları hep.ayse4968 anam neolcak küçcücük bir ilaç hadi ama yaparsn iç 😃ayrıca nusecenn dediği gibi kaygan bir ilac hamileler düşünülmüş mideleri bulanmasn die kaygan yapılmıştır😃kız foc firması bana prim verse ii olcak😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben türümün son örneğiyim biliyon mu tıpkı senin gibi hehe denerim bebem seni mi kırcam ummmaaah en salyalısından

yok yok bu konu da sen beni geçemezsin ya simdi hayıt tohumu içicem bu ikinci olcak soğan suyunu mumla arıyorum bu hayıt tohumunun tadına bak sen birde

herkesin ilaç yutma fobisi farklı işte canım benim ki daha bir değişik benim ilaç ne kadar küçük olursa olsun içemem denemedik yol kalmadı illaki o ilacın en küçük parçaya ayrılması gerekiyor ...hatta dün gece üzüm küçüğünü denedim onu bile yutamadım olmuyor illa çiğnemem lazım

haha ayşemmm balım yapma ama böle sen ezik değildin noldu sana bi ilaca böyle yenilemezsin sen güçlü bi kadınsın topla kendini göeyim seni yaparsın hade bakam

ya bunun eziklikle ne ilgisi var olmuyor iste napim her seyi isteyin benden ama ilaç iç demeyin ..tadı çok kötü şeyleri bile içebiliyorum ama ilaç yutamıyorum...ee sende bitki çayları içemiyorsun nolcekkk

ahh ahh beni neden anlamıyorsunuz ilacın ezilmesi lazım içmem için yani kaygan olması bir sey ifade etmiyor.şöyle düşünün sinek küçüktür ama mide bulandırır işte benim için ilaçlarda tıpkı sinek gibi mide bulandırıyor nusece yi benim sınıfa 5 dakika alsam 1 çocuk yapmaktan bile vazgeçer olmadan 5 tane istemesi kolay

Valla içcen kuzum ister böl ister parçala artık😃biliom durmucanı işte istio ona şuan toz pembe görünüyor herşey gel nusece 1 gün kızımla kal bakalm neolcak bide panikataklıson çıldrcak habri yok😜😜😜

ahaha kız sen yatmaan burayı inletecektik de kaçırdık seni elimizden balım peteğim du bakalım hayırlısıyla olsun bitane de diğerlerini düşünürmüyüm ozaman görcem şimdi bol keseden sallıyom 5tane diye

yok yok bu konu da sen beni geçemezsin ya simdi hayıt tohumu içicem bu ikinci olcak soğan suyunu mumla arıyorum bu hayıt tohumunun tadına bak sen birde

kızım hayıt ne yahu aboww sen bile içemiyosan ben yanından geçemem onu niye içiyon ne işe yarıyo aktarcı olup çıkmandan korkuyorum lokman hekim ayseeee

seni haydar dümene götürem ben ozaman

ya bunun eziklikle ne ilgisi var olmuyor iste napim her seyi isteyin benden ama ilaç iç demeyin ..tadı çok kötü şeyleri bile içebiliyorum ama ilaç yutamıyorum...ee sende bitki çayları içemiyorsun nolcekkk

annem nolsun işte körler sağırlar birbirini ağırlar hahaha

bende aynen öyle düşündüm bal böcem bol keseden atıyom işte dedim

işte bu konuda çoook haklısın masalduruaydın abimin kızı var 1yaşında abim göreve gittiğinde bize gelirlerdi küçüktü uyutmaya çalışırdım uyurdu ama başından ayrılamazdım hani bebekler uyuyunca bazı sesler çıkıyo ya boğuluyo nefes alamıyo zannederdim herkes rahat rahat otururken ben kırk kere gidip çocuğa bakardım nefes alıyomu diye ayyy kendi çocuğumu düşünemiyorum kafayı yerim ikinciye tövbe ederim belkide

Belli belli kuzum😘😘bol keseden atma bişeyi kırkkere söylersen olurmuş

Görcem seni valla ben kız benim minik kızımda büyür ozmana ohh ben paşa sen ezik kalcan😁😁😁😃😃😃hahahhaa

Herkese selam kızlar malesef regl oldum bu ay bebişim olmadı üzüldüm ama her zaman dediğim bişey var rabbim benden daha iyi bilir kullarına her zaman en hayırlısını verir belkide bizde bu şekilde sınanıyoruz isyan edecekmiyiz neden herkesin olurken bizim olmuyo diyecekmiyiz yoksa allahtan hep hayırlısını dileyip dua mı edicez diye düşünüyorum herkes böyle düşünmekten ve dua etmekten vazgeçmesin :13::13::13:

haaa bide bu arada düşündüğüm başka bişey daha var demekki bu ay adammı çok başıboş bıraktım adamları başıboş bırakmayalım her fırsatı değerlendirelim bol bol fındık keçiboynuzu yedirelim mümkünse yyiyelim sonrada yan gelip kafa rahat bi şekilde yatalım no stres no panik

kızım hayıt ne yahu aboww sen bile içemiyosan ben yanından geçemem onu niye içiyon ne işe yarıyo aktarcı olup çıkmandan korkuyorum lokman hekim ayseeee

kız benim kendi kendime söyledikleri mi sen bana söylüyorsun şimdi bende aktarcıyı geçtim diyordum arkadaşa az önce...hayıtı bebek için içenler varmış...ben adetim az geliyor diye içiyorum dün kasam ve bu sabah içtim...ama sanırım kendi kendime evham yapıyorum belkide az değil miktarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…